Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 15:25
Ciekawe czy sztab szkoleniowy zostanie ten sam , czy Taraś go wymieni?
|
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 15:43
+10 w lidze chuliganów
Dokładnie oby wrócił Długosz a Wiechowski razem z Sasalem.
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
|
|
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 15:59
Będzie stawiał na Spacerovica. Znają się bardzo dobrze ze Śląska.
|
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
|
|
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 16:13
Myślę, że wszyscy będą mieli u niego czystą kartę na początku. To, że miał z Radkiem nie po drodze nie oznacza, że tu też tak musi być. Radek to doświadczony zawodnik, jest charakterny i zależy mu na Pogoni, dlatego myślę, że nie będzie rozdrapywał starych spraw. Poza tym kim miałby zastąpić Radka? Fabiniakiem, który ostatni raz grał masę czasu temu? Wydaje mi się, że chłop ma jednak pojęcie o swoim fachu i o tak absurdalnych decyzjach nie będziemy się dowiadywać. Co nie zmienia faktu, że o 18 wszyscy widzimy się na treningu!
|
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same - Phil Bosmans
|
|
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 16:25
poczekajmy na pierwsze wywiady, mam nadzieje, że ktoś zada pytanie nt. Janukiewicza.
A pierwszy mecz pokaże, czy będą zmiany (np czy Ława odgórnie dostanie miejsce w składzie i opaskę kapitana).
Parę wywiadów z Tarasiewiczem z ostatnich miesięcy:
1 wywiad
2 wywiad
3 wywiad
to za jego kadencji przyszło 90% obecnej kadry Śląska (Kaźmierczak, Mila, Kelemen)
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 16:28
Może włączy do kadry zesłańców z rezerw. Fajnie by było.
|
|
|
|
|
|
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 17:16
Wiezie pan ze sobą cały sztab trenerski?
Ryszard Tarasiewicz: Jadę sam i nie mam zamiaru nikogo z sobą do Szczecina przywozić.
Chociaz na pewno kogoś swojego sprowadzi do klubu. Tutaj cała rozmowa: http://1-liga.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Ryszard-Tarasiewicz-Pogon-Szczecin-ma-awansowac,artykul,134541,1,956.html?utm_source=facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=fanpage
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
-