Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 25/01/2015 21:02
Jest problem bo po sparingach widać, że Adam jest przygotowywany do gry w obronie... Raz, że moim on do gry w obronie się nie nadaje.. dalej mam ciarki jak sobie pomysle ile on bramek nam zawalił kiedy tam grał wcześniej. Do tego pewnie będzie grał kosztem Rudola który moim zdaniem powinien tam się ogrywać.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 25/01/2015 21:17
Ja jebie, ludzie weźcie się ogarnijcie. Żaden z was nie widział ani Kamessa, ani Danielaka w meczu, a podniecacie się jak małe dzieci. Żeby nie było tak, że podczas sezonu skrzydła będą tworzyć Kun i Frączczak, a środek pomocy Murawski, Rogalski i Taku. Trochę wyluzujcie, bo tego się czytać nie da. Wyrzucacie Hernaniego i Golle, bo Czerwiński w drodze, chociaż założę się, że jego również nikt z was nie oglądał, a pewnie większość nie wiedziała nawet o jego istnieniu. Liga wszystko zweryfikuje, ale cieszę się, że żaden z was nie odpowiada u nas za transfery. To już naprawdę wolę Smolnego.
Jest problem bo po sparingach widać, że Adam jest przygotowywany do gry w obronie... Raz, że moim on do gry w obronie się nie nadaje.. dalej mam ciarki jak sobie pomysle ile on bramek nam zawalił kiedy tam grał wcześniej. Do tego pewnie będzie grał kosztem Rudola który moim zdaniem powinien tam się ogrywać.
Frączczak grał na prawej obronie w sparingach bo:
- Rudol nie ma zmiennika, a każdy musiał wybiegać swoje
- testowani byli trzej skrzydłowi, więc musieli grać więcej niż inni
Frączczak może być spokojny miejsca na prawym skrzydle. I dobrze Nowi, może prócz Janoty (jak będziemy grali jednym napastnikiem) zaczną pewnie rundę na ławce.
Tyle lat kibicujecie Pogoni, tyle okresów przygotowawczych minęło i zawsze to samo. Pierwszy okres w Pogorzelicy to typowa rąbanka, aby każdy był na równym poziomie. Sparingi są gówno warte, dlatego grane z byle jakimi rywalami. Chodzi tylko o to, aby nie było nudno i można było pograć z jakimś rywalem. Do tego testowani zawodnicy, sztuczna murawa - nikt tam się nie spina, liczy się przygotowanie fizyczne. Teraz do Turcji pojechała okrojona kadra już pod typowe przygotowywania taktyczne i jakieś wnioski z ustawień można wyciągać. A wszyscy powyżej już wywalili całą obroną po luźnych gierkach i ustawili na skrzydłach ludzi których nie widzieli na oczy
Ostatnio edytowany przez: kiko, 25 stycznia 2015, 22:38 [1 raz(y)]
Frączczak grał na prawej obronie w sparingach bo:
- Rudol nie ma zmiennika, a każdy musiał wybiegać swoje
- testowani byli trzej skrzydłowi, więc musieli grać więcej niż inni
Frączczak może być spokojny miejsca na prawym skrzydle. I dobrze Nowi, może prócz Janoty (jak będziemy grali jednym napastnikiem) zaczną pewnie rundę na ławce.
Fraczczak szykowany jest przez Kociana na prawa obrone i wiedze ta czerpie akurat nie tylko na podstawie rozegranych sparingow. Miejmy nadzieje, ze nasi defensorzy odzyja przy Kocianie tak jak mialo to miejsce z chorzowskimi drewniakami.
Najlepsza 11 według mnie - Golle i Hernaneiego wyjebałem - zamiast tych parodystów pewnie tak samo słabi Koj i Murawski, ale wole młodszych ogrywac niz wielkie gwiazdeczki z poznania i brayzlii !
Janukiewicz
Nunez, Murawski, Koj, Rudol
Murawski
Kun, Murayama, Janota, Fraczczak
Robak
Wyjeb się sam, bo cały czas tylko kocopoły pierdolisz...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 26/01/2015 17:39
Nie no oczywiście. Bo każdego obrońcę można tu skrytykować, zjechać i styrać. A bramkarza nie. To, że pod koniec poprzedniego sezonu facet zaczął słabo grać( i trwa to do dzisiaj), oczywiście nie ma żadnego wpływu na grę obrońców. Oni dalej czują się tak jakby za plecami mieli skałę. Możesz mnie ignorować. Można też dalej ignorować fakt, że bramkę mamy słabo obsadzoną.
Nie no oczywiście. Bo każdego obrońcę można tu skrytykować, zjechać i styrać. A bramkarza nie. To, że pod koniec poprzedniego sezonu facet zaczął słabo grać( i trwa to do dzisiaj), oczywiście nie ma żadnego wpływu na grę obrońców. Oni dalej czują się tak jakby za plecami mieli skałę. Możesz mnie ignorować. Można też dalej ignorować fakt, że bramkę mamy słabo obsadzoną.
Sam jestes słabo obsadzony. Radek mial moze slabsze momenty, ale nalrzy do lepszych bramkarzy e-klapy. A obrony nie mielismy i nadal nie mamy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.