Bogatsza liga, bogatszy kraj no i chyba nie sądzisz, że proponowaliby wykup zawodnika oferując mu mniejsze pieniądze? Prosta logika. Hehe idąc tym tropem też wyglądasz na pantoflarza - kozak na forum a myszka w domu? To też są spekulacje. Ja uważam, że miło że nie ceni PRZEDE WSZYSTKIM pieniędzy, a czy to są humory żony, czy interesy w Szczecinie - chuj mnie to interesuje. Nigdzie nie napisałem, żeby robić mu oprawę bo tak kocha Pogoń. Czytaj ze zrozumieniem.
Haha no jeszcze się przyjeb, że pojechał na urlop Brawo. Powinien bić pokłony w święta na forum żebyś go oszczędził.
Pokaż mi te 9 klopsów Janukiewicza bo jestem ciekaw.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wiadomo, że nie jest w życiowej formie i też jestem zdania, że to jedna z gorszych jego rund, ale nie przesadzajmy z tym, że 30% bramek straciliśmy po jego klopsach. Niestety w większości wypadków pomagali obrońcy.
Koleś pokazał Ci te klopsy a Ty dalej palisz głupa. Przeproś i wypierdalaj.
Ty maxymalny serio jesteś jakiś niedowartościowany. Wyrażaj się do kolego po szalu z szacunkiem albo zacznij jeździć na wyjazdy gdzie się tego szacunku wyuczysz
Lol, chłopcze pierwszy mój wyjazd to 1988. Byłeś wtedy na świecie?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 06/01/2015 02:32
Czy ktoś z modów może wywalić tego maxymalnego z forum? Dopiero co była gadka, jak to brakuje wzajemnego szacunku i tak dalej na forumce. A w jakimkolwiek temacie ten człowiek by się nie pojawił, zaczyna się pyskówka i wyzwiska na dwie strony.
Wiadomo, że nie jest w życiowej formie i też jestem zdania, że to jedna z gorszych jego rund, ale nie przesadzajmy z tym, że 30% bramek straciliśmy po jego klopsach. Niestety w większości wypadków pomagali obrońcy.
Koleś pokazał Ci te klopsy a Ty dalej palisz głupa. Przeproś i wypierdalaj.
Głupa to przypaliłeś ty z tym "pantoflarzem". Od tego zaczęła się cała ta jatka. Jakim więc prawem rugasz innych?
Czy ktoś z modów może wywalić tego maxymalnego z forum? Dopiero co była gadka, jak to brakuje wzajemnego szacunku i tak dalej na forumce. A w jakimkolwiek temacie ten człowiek by się nie pojawił, zaczyna się pyskówka i wyzwiska na dwie strony.
Podpisuje sie pod tym obiema rekami. Bo te spiny wszedzie gdzie sie da i na kazdy mozliwy temat juz przestały byc zabawne.
Kogo jak kogo, ale Dąbrowskiego będzie mi niesamowicie szkoda jak go wypożyczą/sprzedadzą...
Jako defensywny dla mnie dużo lepszy niż Matras.
Wdowiec go pomału odstawiał, Kocian jeszcze bardziej. Po dobrym wejściu do zespołu z każdym kolejnym meczem było gorzej. Robi w koło te same błędy, kuluję taktycznie - dla przeciętnego kibica wyróżniał się "golem" czy wyjściem z piłką z obrony. Jednak liczba błędów w defensywie (przeważnie kończących się groźną sytuacją lub golem) i ilość głupich kartek wiele mówi o jego grze w defensywie. Za mało stabilny, chaotyczny, nie robił postępów, nie wyciągał wniosków.
Jego transfer chyba zwiastuje przyjście Czerwińskiego już teraz.
Kogo jak kogo, ale Dąbrowskiego będzie mi niesamowicie szkoda jak go wypożyczą/sprzedadzą...
Jako defensywny dla mnie dużo lepszy niż Matras.
Wdowiec go pomału odstawiał, Kocian jeszcze bardziej. Po dobrym wejściu do zespołu z każdym kolejnym meczem było gorzej. Robi w koło te same błędy, kuluję taktycznie - dla przeciętnego kibica wyróżniał się "golem" czy wyjściem z piłką z obrony. Jednak liczba błędów w defensywie (przeważnie kończących się groźną sytuacją lub golem) i ilość głupich kartek wiele mówi o jego grze w defensywie. Za mało stabilny, chaotyczny, nie robił postępów, nie wyciągał wniosków.
Jego transfer chyba zwiastuje przyjście Czerwińskiego już teraz.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 06/01/2015 13:24
Maxymalny, jeżeli chcesz imponować stażem czy wiekiem to bez odpowiedniego do wieku poziomu wypowiedzi nie uda ci sie. Cechą starszych jest rozwaga i większy szacunek dla innych. Na tym buduje sie autorytet. Wzniecając szczeniackie pyskówki niczego nie wniesiesz ani niczego pozytywnego nie osiągniesz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.