Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 04/01/2015 16:54
Ten transfer z Czerwińskim zapisać trzeba jednak na plus dla Smolnego. po zakończeniu rundy wymieniało się potrzebę wzmocnień na czterech pozycjach, w tym środkowego obrońcy. Z Gollą i Dąbrowskim nie dogadują się w sprawach finansowych czy sportowych. I co zmieni tu nasze rozważanie i analiza gry? Nic. Co, pójdziecie jutro do klubu i powiecie, że dołożycie Golli do pensji 20 tysięcy miesięcznie, bo wam zalegaja papiery w szufladzie? Nie znam oczywiście sprawy, ale stawiam, że w obu przypadkach sprawa jest przemyslana i rozchodzi się o pieniądze lub postawę pozasportową.
Smolny ma trudny charakter, ale zakontraktował dobrego obrońcę w zimie. Jego plusem jest przewidywanie. Można go hejtować, ale akurat za to ma plus.
Edit: W sumie się dziwię Robakowi, że tam jedzie. W końcu mu już chodzi tylko o kasę a tam jej za duzo nie zarobi jesli będzie chciał żyć potem w Polsce lub gdzieś na Zachodzie... Przed Rosją chude lata, rubel leci w dół i nic nie wskazuje aby trend miał się zmienić ... Państwa odpowiedzialne za wydobycie ropy w swoich budżetach na następny rok ustaliły zabójcze ceny (dla Rosji) swoich surowców. Więc naprawdę mu się dziwię.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 4 stycznia 2015, 17:33 [2 raz(y)]
W pełni się zgadzam. Mówi się tu o gubieniu krycia przez Dąbrowskiego czy zapędzaniu się, ale i tak bramek po tych błędach straciliśmy mniej niż po błędach Golli, a korzyści z przodu Maciek daje więcej. Mam nadzieję, że w końcu przekona do siebie Kociana.
Poza tym fajnie, że Radek nie ceni przede wszystkim pieniędzy - bo niewątpliwie w Japonii zarobiłby większe.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 04/01/2015 19:29
Sami kurwa forumowi eksperci. Hernani chujowy, Golla chujowy, Dąbrowski zajebisty. Widać Kocian jest idiotą... Chuj nie trener. Nie wie o co chodzi w piłce. Robak robi źle, bo Rosja jest w kryzysie. Janukiewicz szacunek, bo nie chce jechać do Japoni. Wysnuwanie wniosków na każdy temat i o wszystkim na podstawie poszlak. Dodatkowo hejt na Smolnego za cokolwiek. Kupcie sobie FMa.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 04/01/2015 19:52
Nic złego w podawaniu informacji transferowych nie widzę.
Co innego jak ktoś pisze tego wywalić tego zostawić tamtego, to się zgodzę.
Zamiast pisać co to za zawdodnik i czy wzmocni naszą kadrę to lament i menadżerka.
A z tym FM to już dajcie spokój połowa forum pisze abysobie kupić i grać, a założę się że 3/4 forum w coś takiego grało lub gra, albo coś w podobie do tego.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Dochodziły do nas sygnały o zainteresowaniu Michałem Janotą i zdecydowanie potwierdza je Kurier Szczeciński. Pogoń jest w fazie zaawansowanych rozmów z Michałem Janotą – czytamy na łamach poniedziałkowego wydania Kuriera Szczecińskiego.
„ogoń w najbliższej rundzie chce się wzmocnić na pozycji ofensywnego pomocnika. Jest po mocno zaawansowanych rozmowach z Michałem Janotą, 24-letnim rozgrywającym, który przez 2,5 roku grał w Koronie Kielce.
Dla Pogoni to drugie podejście, by zakontraktować Janotę. Po raz pierwszy chciała mieć u siebie tego piłkarza latem 2012 roku, kiedy zawodnik wracał do Polski z Holandii. Wtedy się nie udało, ale obecnie sprawa jest już praktycznie przesądzona i bliska realizacji.”
Na łamach dzisiejszego Kuriera przeczytacie też o zainteresowaniu Pogoni zawodnikiem Chrobrego Głogów – Karolem Danielakiem oraz Sebastianem Olszarem.
Szkoda nerwow. Ide spac.
Olszar? Buahahahaha
Nie wiem czy Olszar nie stanowiłby przypadkiem większego wzmocnienia niż Janota.
W sumie się dziwię Robakowi, że tam jedzie. W końcu mu już chodzi tylko o kasę a tam jej za duzo nie zarobi jesli będzie chciał żyć potem w Polsce lub gdzieś na Zachodzie... Przed Rosją chude lata, rubel leci w dół i nic nie wskazuje aby trend miał się zmienić
Tyle, że Robak kontraktu w rublach podpisywał nie będzie... A już któryś z tamtejszych bonzów, jeśli go chce, to i dolary na wypłatę dla niego znajdzie... Najważniejsze, że ma kontrakt z nami, więc i klub powinien na ewentualnym transferze zyskać...
Poza tym fajnie, że Radek nie ceni przede wszystkim pieniędzy - bo niewątpliwie w Japonii zarobiłby większe.
He,he,he. A skąd Ty wiesz ile mu w tej Japonii oferowali? A może odmówił bo jest pantoflarzem a żona mu zabroniła wyjazdu? Wygląda na takiego - kozak przed mikrofonem, myszka w domu. Ale to są tylko spekulacje. Piszmy o faktach. A fakty są takie, że 30% bramek na jesieni to klopsy bramkarza. W każdym innym zawodzie zostajesz za takie numery wypierdolony dyscyplinarnie. A tu chłop w nagrodę wyjeżdża na Dominikanę i jeszcze opowiada o tym na prawo i lewo.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 05/01/2015 09:56
Pozyskanie Olszara w przypadku odejścia Robaka byłoby ciekawym uzupełnieniem ataku - Kozłowski to jednak jeszcze nie nie "ekstraklasa level". Janota? - największe rozczarowanie na tej pozycji od wielu lat w Polsce. Ma papiery na granie i w sumie wszystko, aby zagrać w kadrze. Brakuje mu tylko jednego - przełożenia tego wszystkiego na mecz. Ile razy widziałem go w akcji, to tylko irytował.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
He,he,he. A skąd Ty wiesz ile mu w tej Japonii oferowali? A może odmówił bo jest pantoflarzem a żona mu zabroniła wyjazdu? Wygląda na takiego - kozak przed mikrofonem, myszka w domu. Ale to są tylko spekulacje. Piszmy o faktach. A fakty są takie, że 30% bramek na jesieni to klopsy bramkarza. W każdym innym zawodzie zostajesz za takie numery wypierdolony dyscyplinarnie. A tu chłop w nagrodę wyjeżdża na Dominikanę i jeszcze opowiada o tym na prawo i lewo.
Bo Ty z pewnością wiesz jak mu się układa w małżeństwie. Japierdole...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 05/01/2015 10:05
Zaczynam rozumiec stwierdzenie, ze FM niszczy polska pilke
Zartuje oczywiscie, ale ludzie...
Jak czytam niektore posty to mam wrazenie, ze mamy w Szczecinie 100 tys ekspertow pilkarskich, ktorzy siedza w temacie rynku transferowego.
Dodatkowo mamy 150 tys trenerow, ktorzy przegladaja strony ze statystykami 1 ligi i szukaja nam "perspektywicznych" pilkarzy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.