To pewnie "magia" nazwiska zrobi swoje i Smolny podziała. Potencjał to i Janota ma tylko go niestety wykorzystuje zbyt rzadko. Może jednak zmiana otoczenia to zmieni. Do tego jeszcze w dobrym wieku - 24 lata.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 02/01/2015 23:11
Ja mam do Malarczyku o tyle ambiwalentne zdanie, że chłopak ma wprawdzie dopiero 23 lata i już 120 spotkań w ekstraklasie, to kapitał całkiem niezły, tyle że... do tej pory jego forma jest "co najwyżej solidna", chodzi mi o to, że nie został nigdy na przykład powołany do kadry Polski, nawet tej ligowej (Golli wystarczyło pół roku na stoperze), nie był też chyba nigdy brany pod uwagę w jedenastkach rund czy sezonu (wybaczcie za ultradługie zdanie). Ponadto mamy trzech dobrych środkowych obrońców, może jeszcze Wołąkiewicza. Ale z drugiej strony, stoper ma być solidny, to wystarczy, nie potrzeba u niego fajerwerków, do tego Malarczyk przez najbliższe lata może się tylko rozwinąć i potrafi odnaleźć się w polu karnym rywala. I wątpię, żeby chciał dużo mamony, do tego jest wolnym zawodnikiem. Cóż, niech Grzesiu dokona odpowiedniej analizy i zdecyduje.
Co do Janoty to jestem przeciwny, o ile Akahoshi miał chimeryczną formę i grał czasami trzy dobre mecze na 10 złych, to Janota gra jeden dobry na 20 złych.. i jeszcze u niektórych jedzie na opinii tego dobrego i przeszłości piłkarskiej. Niepotrzebni nam tacy zawodnicy... chociaż to ekstraklasa, może jak odejdzie z Kielc to nagle zacznie pokazywać sto procent swojego potencjału
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 02/01/2015 23:21
Z tego kieleckiego zaciagu to Golanski i Jovanovic, reszta z calym szacunkiem, ale to zadne wzmocnienia. Podejrzewam, ze nie bez znaczenia moze byc fakt jak klub obszedl sie z Lisowskim. W koncu byl dosc istotnym czlonkiem kieleckiej bandy swego czasu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 03/01/2015 01:51
Łukasz Madej, myślicie że jest szansa na wyrwanie go z Górnika mającego tak duże problemy że nawet nie stać ich na bilety dla Gwaze do domu? Swoją drogą ten drugi zarabia tam 7 tys miesięcznie, nie powala ta suma i dodatkowo wydaję mi się że za szybko go pożegnaliśmy. Nie chcę wywołać fali krytyki ale wydają się to rozsądne nazwiska.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Łukasz Madej, myślicie że jest szansa na wyrwanie go z Górnika mającego tak duże problemy że nawet nie stać ich na bilety dla Gwaze do domu? Swoją drogą ten drugi zarabia tam 7 tys miesięcznie, nie powala ta suma i dodatkowo wydaję mi się że za szybko go pożegnaliśmy. Nie chcę wywołać fali krytyki ale wydają się to rozsądne nazwiska.
Serio, wyjdź z forum i zamknij za sobą drzwi. Najpierw Petasz, a teraz Gwaze... W jakim świecie Ty żyjesz? FM2014?
Serio, wyjdź z forum i zamknij za sobą drzwi. Najpierw Petasz, a teraz Gwaze... W jakim świecie Ty żyjesz? FM2014?
No przecież Gwaze zagrał dwa i pół dobrego meczu w Górniku.Warto go zaprosić na testy hehehe. Może od razu w pakiecie z Mosnikovem gdziekolwiek on teraz kopie.Też był przecież dobry i pożegnaliśmy go zbyt pochopnie.
Dostaje jeby z każdej strony a ten gość ciągle swoje: Petasze,Gwaze,Madeje...Kto kolejny?Nie męcz już buły i daj trochę spokoju.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 03/01/2015 15:26
W Poloni Warszawa gra niezły 15 latek Mazlum Abul może warto się zainteresować bo obserwują go kluby z Bundesligi a zagranice wyjechać jeszcze nie może tak jak Wojtkowski , a u nas może mieć możliwość gry w Ekstraklasie więc może warto spróbować
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.