Nie martw się, kasa na pewno już trzepocze w karmanie u kogo trzeba. To że jest u nas Robak, Muras, czy chociażby to ze przez chwilę, mieliśmy na prawdę fajny okres w e-klasie który rozbudzil w nas nadzieję na coś więcej, zawdzięczamy tylko i wyłącznie Azotom. Były fajne transfery, dobry trener i wyniki. Czemu nagle przygasło? Moim zdaniem siatkówka nie ma tu nic do rzeczy. Przyszedł poważny prezes, poważnej Państwowej firmy i zobaczył wyczyny pseudo dyr sportowego i stwierdził, że trzeba to kurwa ukrucic i kranik przykrecil. Wiem że między innymi dzięki Smolnemu, jesteśmy gdzie jesteśmy, ale uważam, że jego czas dobiegł końca i to dawno. Na tym stanowisku, potrzebny jest manager z prawdziwego zdarzenia, człowiek z tym czymś a nie wiecznie obsmarowywany przez byłych pracowników prezesik. Czy w innych klubach byli trenerzy czy zawodnicy się skarżą na byłego pracodawce- nie sądzę. Dziwie się temu Mroczkowi że daje się tak sterować. Ma facet kasę, to na pewno, powinien go spłacić i Pogonić.
Zgadzam się z Tobą. Myślę jednak, że wkrótce coś się zmieni i Smolnego nie będzie. W końcu musi ktoś tam powiedzieć dość. Przecież jak się zsumuje wyniki Grześka, to nie jest dobrze.
Zgadzam się z Tobą. Myślę jednak, że wkrótce coś się zmieni i Smolnego nie będzie. W końcu musi ktoś tam powiedzieć dość. Przecież jak się zsumuje wyniki Grześka, to nie jest dobrze.
Nie wiem czy wszyscy to wiedzą, a z tego co piszecie wydaje się że nie. Smolny jest WSPÓŁWŁAŚCICIELEM klubu. Jego nie da się zwolnić (trzeba by wykazać masę nieprawidłowości itd, czyli rzecz nierealna). Musi sam się znudzić i sprzedać udziały.
Nie wiem czy wszyscy to wiedzą, a z tego co piszecie wydaje się że nie. Smolny jest WSPÓŁWŁAŚCICIELEM klubu. Jego nie da się zwolnić (trzeba by wykazać masę nieprawidłowości itd, czyli rzecz nierealna). Musi sam się znudzić i sprzedać udziały.
Przecież napisałem że Mroczek powinien go spłacić i pożegnać Jakby miał chęć to potrafił by wybić mu tą jego menagerke z głowy.. No chyba że Smolny ma haka na Mroczka i tu wtedy temat się kończy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 01/12/2014 16:37
Sebastian Zalepa nie przedłużył kontraktu z Flotą i od dzisiaj jest wolnym zawodnikiem. Pamiętam, że jakiś czas temu był filarem defensywy Floty i jednym z lepszych obrońców w 1 lidze. Był zresztą do nas przymierzany. Jednak ostatnio głównie ławka. Niemniej kandydatura warta rozważenia.
"Piłka Nożna" już dawno temu przestała być wiarygodnym źródłem informacji. Raczej szukanie taniej sensacji jakich pewnie będzie jeszcze wiele wokół tego zawodnika.
"Piłka Nożna" już dawno temu przestała być wiarygodnym źródłem informacji. Raczej szukanie taniej sensacji jakich pewnie będzie jeszcze wiele wokół tego zawodnika.
Przecież ta informacja była jawna już w zeszłym okienku transferowym, więc nie wiem skąd zaskoczenie.
Przecież ta informacja była jawna już w zeszłym okienku transferowym, więc nie wiem skąd zaskoczenie.
Stąd, że obecnie Mila nie będzie pchał się do Pogoni, a Azoty przykręciły kurek. To, że wcześniej był temat, to nie znaczy, że teraz również musi być.
Mam nadzieję że Golla, bo nie chcę by Zwolak poszedł śladami Lebedyńskiego niech pogra u nas chociaż jeden sezon. Za $ z transferu Wojtka moglibyśmy kupić kogoś solidnego na stopera, w obwodzie jest też Koj i Dąbrowski. Po sezonie pożegnać Hernaniego i mamy szansę na kolejny ruch z zawodnikiem z kartą na ręku który dawałby trochę więcej jakości niż pan z nr 44.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
"Bramkarze.pl - Polskie Centrum Bramkarzy
5 grudnia o 23:48 ·
https://www.youtube.com/watch?v=w_w9gvol4DE
Obejrzyjcie i zapamiętajcie tego jegomościa. Niebawem dowiecie się dlaczego "
Pewnie Łukasz lub Radek czyli tak jak wyżej napisano. Za Wojtka nikt kasy nie da jak w grudniu kończy mu się umowa już Hmm a może Taku ? W końcu zaczął dobrze grac, zawsze o nim było głośno. Nawet jak tragicznie grał to dziennikarze się spuszczali nad nim.
Edit: Chociaż jest tam napisane, że piłkarz dostał ofertę ale odrzucił a nie ma słowa o tym, że klub też ja dostał. Więc po przemyśleniu, jednak Wojtka nie można wykluczyć. Kończy mu się kontrakt, to osobiście z nim ktoś mógł się targować.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 8 grudnia 2014, 00:38 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.