Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 21/10/2014 20:11
Mam cholernie mieszane uczucia po tym co sie stało..
Z jednej strony żal, bo Wdowczyk to ogarnięty trener, sporo wniósł do klubu, ale....
z drugiej strony.. stanął chłop w miejscu i przestał świeżo patrzeć na to co sie dzieje wokół niego..
Jedyne rozsądne w tej chwili rozwiązanie to Kocian.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 21/10/2014 20:26
Zwolnienie Wdowczyka to dla mnie sporo ulga. Pamiętajmy o jednym - na przestrzeni całej przygody Darka z Pogonią wyszło mu w sumie 3/4 jednej rundy, w pewnym momencie byliśmy mistrzami remisów. Można pisać, że chciał grać ofensywnie, z młodymi, bez kalkulacji, ale to było szaleństwo z takim składem i taką formacją defensywną.
Kocian - dobry wybór. Reszta - stanowcze NIE.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
I nie skłamał Mroczek 19 meczy w których mieliśmy tylko 4 zwycięstwa 7 remisów reszta porażek dała do myślenia zarządowi, gdyby wyniki były takie jak na początku pracy Wdowca w Szczecinie i trafiła się taka porażka jak z jagą 0:5 nikt by go nie pożegnał. Ale było inaczej, słaba gra, słabe wyniki, nie zrozumiałe zmiany i kompromitacja w białymstoku. Teraz trzymajmy kciuki by następcą był Kocian, bo widocznie jest w naszym zasięgu skoro temat jest tak podkręcony.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 21/10/2014 20:42
Jestem w szoku. Ale z drugiej strony nie ma co komentować do podania oficjalnej informacji. Za tą decyzją mogą stać Azoty sam Wdowczyk...
Nie byłem, nie jestem i nie będę zwolennikiem takich decyzji. Znowu się okazuje, że łatwiej jest zmienić trenera, niż 11 takich sobie grajków.
Między zwolnieniem, a rozwiązaniem kontraktu za porozumieniem stron jest różnica. Być może to od Wdowczyka wyszła inicjatywa rozwiązania kontraktu, a z niewolnika nie ma pracownika jak to mówią.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 21/10/2014 20:50
Jeśli chcemy coś znaczyć to chyba wyłącznie Kocian ma sens. Eksperci pokroju Hajty, Brosza czy Michniewicza - to będzie dopiero dramat. Co do Kociania, sporo wyciągnął z Ruchu, prawe weszli do LE, ale w lidze strasznie obniżyli loty. Tutaj warto jednak zauważyć, że tak z Ruchem było zawsze, a dwa sezony temu europuchary niemal skończyły się dla nich spadkiem z ligi. Teraz jest podobnie.
Zgodzę się, że gramy ostatnio zdecydowanie słabiej, że brakuje pomysłu. Tylko kto wzmocnił ten klub? Lisowski? Bruno wiecznie kontuzjowany? Wdowczyk w ubiegłym sezonie wycisnął z tego zespołu maksa, a jak chcieli czegoś więcej to niestety potrzeba wzmocnień, a nie prowizorki w obronie. Czas pokaże czy to dobra decyzja, na gorąco jest to dla mnie strzał w stopę w tym momencie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Jesli tak się stanie to ja bym psów na zarządzie tak nie wieszał.Zarówno wyniki jak sposób w jaki ostatnio Wdowczyk się zachowywał (olewający stosunek do porażek) świadczy o tym że temat Lechi chodził mu po głowie już dawno.Nie oszukujmy sie skoro nie dogadaliśmy się z Azotami co do tworzenia tu wielkiej drużyny to zmieniło się podejście Wdowca.Może wiedział że tu swoich ambicji nie zrealizuje a w Gdańsku te szanse są zdecydowanie inne.Dla mnie to raczej sygnał ze w Pogoni jest bardzo słabo finansowo i perspektywy na lepsze jutro są coraz to bardziej mgliste.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.