Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 09/10/2014 16:29
Przecież podawanie sukcesów klubu w kwestii tego gdzie wolą grać juniorzy to jest chuj a nie argument typie A ja oczywiście przyznaje, że nie pomyślałem o tym iż my wtedy byliśmy kilka klas rozgrywkowych niżej od Ruchu. Teraz mnie nie dziwi, że sobie wyjeżdżali. Mogłem ruszyć łbem
Ale argument o tym że Ruch ma X mistrzostw dzięki czemu ciągnie tam młodych kandydatow na grajkow -
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 09/10/2014 19:00
No zgadza się, mogłeś ruszyć łbem. O tych sukcesach to napisałem złośliwie bo facet napisał o Ruchu z taką pogardą jakby to był klub pokroju Kolejarza Stróże. Ale tak na marginesie nie bądźcie tacy cwani bo myślę, że 80% z nas mimo, że za dzieciaka miało bliżej na stadion innej drużyny(Arkonia, Stal Stocznia, Świt, Chemik czy coś w tym stylu) to zostało kibicami Pogoni. Ciekawe dlaczego? Przecież każdy tu się zarzeka, że nie jest kibicem sukcesu. Oczywiście zaraz się okaże, że Ty od dziecka mieszkałeś na Kaliny i urodziłeś się pod płotem od Witkiewicza ale jednak większość z nas nie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 10/10/2014 21:07
Łukasz Płonowski nie trenuje już z Pogonią Szczecin i obecnie przebywa na testach w drużynie U-19 w jednym z klubów niemieckiej Bundesligi. Były kapitan młodzieżowej drużyny Anderlechtu wbrew swoim oczekiwaniom, trenował jedynie z rezerwami Dumy Pomorza, a nie z pierwszym zespołem prowadzonym przez Dariusza Wdowczyka.
Wobec tego Płonowski opuścił Szczecin i dalej poszukuje nowego klubu.
mam pytanie dotyczące trochę kibicowskich klimatów: czy Kafarski i Bogusław Kaczmarek są tak mocno związani z Lechią że nie rozważaliby nawet pracy w Pogoni? I czy kibice Pogoni od razu odrzuciliby ich jako osoby których w klubie widzieć nie chcą? Zdarzyła mi się w grze sytuacja że obaj złożyli CV do Pogoni po wywaleniu Wdowczyka, nie wiem czy blokować taką sytuację w grze.[cytat]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 10/10/2014 22:38
Kaczmarek to już raczej nigdzie pracy rozważać nie będzie. Chciał, żeby Lechia była jego ostatnim klubem w karierze trenerskiej. Wprawdzie nie poszło mu tak jak chciał, no ale nie sądzę, żeby to coś zmieniało w tej materii. Ewentualnie może jako jakiś strażak w mniejszym klubie, bo wątpię, żeby jakiś większy po niego jeszcze sięgnął. A Kafarski jako tako się zgadza, kiedyś był przymierzany zresztą za Skowronka.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 11/10/2014 14:14
Bardzo mnie cieszy powrót Kozłowskiego do gry. Strasznie mi się podobał ten chłopak jak dał zmianę w Kielcach. Już nawet nie chodzi o wywalczony rzut karny, ale zawsze jak dostawał piłkę to nie kalkulował, nie grał do najbliższego tylko sunął o przodu. Zrobił wtedy na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Oby omijały go kontuzje.
Kaczmarek to już raczej nigdzie pracy rozważać nie będzie. Chciał, żeby Lechia była jego ostatnim klubem w karierze trenerskiej. Wprawdzie nie poszło mu tak jak chciał, no ale nie sądzę, żeby to coś zmieniało w tej materii. Ewentualnie może jako jakiś strażak w mniejszym klubie, bo wątpię, żeby jakiś większy po niego jeszcze sięgnął. A Kafarski jako tako się zgadza, kiedyś był przymierzany zresztą za Skowronka.
Kibice raczej nie chcieliby go widziec ze wzgledu na marne umiejetnosci, a nie jakies inne cechy. Osobistych utarczek raczej nigdy nie bylo.
Pamietacie poczatki Wdowczyka. Pierwszy mecz z Lechem i mlyn pytajacy gdzie ma pieniadze?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 15/10/2014 19:05
jak to jest,że kontuzji Ronbak nabawił sie w sobote,a szczegółowe badania zrobiono w ... poniedziałek.my jestesmy profesjonalnym klubem?! ... niestety dalej amatorszczyzna,a teraz jest sraka,bo jeszcze Zwoliński ma kontuzje ... albo mamy lekarzy klubowych do d... albo trner i władze klubu to zlekcoważyły.
jak to jest,że kontuzji Ronbak nabawił sie w sobote,a szczegółowe badania zrobiono w ... poniedziałek.my jestesmy profesjonalnym klubem?! ... niestety dalej amatorszczyzna,a teraz jest sraka,bo jeszcze Zwoliński ma kontuzje ... albo mamy lekarzy klubowych do d... albo trner i władze klubu to zlekcoważyły.
Bez przesady - początkowo nie zakładano tak poważniejszego urazu... zresztą nawet gdyby, to poniedziałek to nie jest jakiś odległy termin. Nie wiem jakiej wymagał diagnostyki, ale raczej nie zawałowej, żeby go w niedzielę na ostry dyżur ciągnąć.
Gdzie Twoim zdaniem było opóźnienie? W sobotę wieczorem wróci z Wronek - domyślam się, że albo uraz nie wyglądał jeszcze na tak groźny i/lub umówili się na szczegółową diagnostykę w poniedziałek, w niedzielę mieli wolne, a w poniedziałek już miał szczegółowe badania.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Bez przesady - początkowo nie zakładano tak poważniejszego urazu... zresztą nawet gdyby, to poniedziałek to nie jest jakiś odległy termin. Nie wiem jakiej wymagał diagnostyki, ale raczej nie zawałowej, żeby go w niedzielę na ostry dyżur ciągnąć.
Gdzie Twoim zdaniem było opóźnienie? W sobotę wieczorem wróci z Wronek - domyślam się, że albo uraz nie wyglądał jeszcze na tak groźny i/lub umówili się na szczegółową diagnostykę w poniedziałek, w niedzielę mieli wolne, a w poniedziałek już miał szczegółowe badania.
kiedys miałem podobny uraz i jesli on to ma o czym pisza to po pierwsze noga napierd..... by juz od poczatku,a najpozniej nastepnego dnia rano.chyba,ze jest inna kontuzja i ukrywaja to,a pisza bzdury.
Dumapomorza.com.PL
Przed chwilą ·
W dzisiejszym treningu udziału nie wziął Radosław Janukiewicz, który zmaga się z drobną kontuzją. Jego występ z Cracovią nie jest jednak zagrożony.
Coś ostatnio dużo tych drobnych urazów czy kontuzji albo tylko się tak wydaje bo wszystko prawie w jednym okresie.
To może oznaczać niedotrenowanie a obecnie zbyt duże obciążenia a więc w sumie to co wskazujemy tu od dawna - złe przygotowanie do sezonu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.