Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 20/08/2014 02:12
Jeżeli przyjdzie ktoś co najmniej nie gorszy niż Lewandowski czyli Dziwniel lub ktoś na tym samym poziomie to sprzedawać , jeżeli za niego nikt nie jest planowany do zakontraktowania to się go nie pozbywać teraz za wszelką cenę , bo jest to młody chłopak z łatką obiecującego piłkarza który jest kadrowiczem reprezentacji U-21 która walczy o awans na Mistrzostwa , więc bądź co bądź jego cena raczej nie spadnie a wręcz w związku z tym ,że jest to podstawowy gracz klubu Ekstraklasy jego wartość powinna z biegiem czasu iść do góry.
Jestem strasznie zdziwiony, ze jakis klub zagraniczny go chce, dlatego jesli to prawda, sprzedanie go bedzie dobrym ruchem. Lewandowski nigdy mi sie nie podobal. Slaby w obronie, w ataku bardzo przecietnie. Na jego miejsce mamy Matynie i Lisowskiego. Na pewno nie zagraja gorzej niz Lewy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 20/08/2014 08:01
Co prawda kwota transferowa wydaje się adekwatna do jego aktualnej formy, ale.... coś czuje, że w ciągu 2 lat będzie to czołowy lewy obrońca z Polski. Lewy ma papiery na granie, ma potencjał, ale obecnie cały czas stawia się go na bardzo newralgicznej pozycji, która zarezerwowana jest dla zapierdalających wyrobników z kopalni. Jak odpali za granicą - dobrze dla niego, dla polskiej piłki, a gorzej dla Nas
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odprawili po ponad miesiąca testów podziękowali, ale Lewy odchodzi to znowu powiedzieli żeby wpadł potrenować Ktoś pisał, że może powróci temat Dziwniela. Ten ruch z Leo pokazuje, że raczej nic z tych rzeczy.
To wygląda na panikę typu: "Sprzedaliśmy Lewandowskiego to kto teraz za niego. Nie mamy nagranej żadnej porządnej opcji to może ten Leo niech znów wróci".
A z tym Leo, który jak sam stwierdzili fizycznie wygląda słabo to chyba niezłe ryzykowanie w takim razie.
Ale serio to wole juz jakiegos juniora, Lewandowski sobie nie radzi i prawie kazdy go objezdza jak chce, w dodatku zero gry glowa, wydaje mi sie ze nawet Tchami szybciej biegal...
Tchamiego jednak nikt nie przebije On to biegał jakby ktoś mu bolec w dupę włożył...
Na Twitterze piszą że na porannym treningu nie ma Lewandowskiego. Natomiast trenuje z zespołem... Leo. To go w końcu nie odpalili?
Odprawili po ponad miesiąca testów podziękowali, ale Lewy odchodzi to znowu powiedzieli żeby wpadł potrenować Ktoś pisał, że może powróci temat Dziwniela. Ten ruch z Leo pokazuje, że raczej nic z tych rzeczy.
To wygląda na panikę typu: "Sprzedaliśmy Lewandowskiego to kto teraz za niego. Nie mamy nagranej żadnej porządnej opcji to może ten Leo niech znów wróci".
A z tym Leo, który jak sam stwierdzili fizycznie wygląda słabo to chyba niezłe ryzykowanie w takim razie.
niepotrzebnie siejesz ferment. Kiedy to nasz zarząd ostatni raz popełnił błąd w transferach? Nikt nic nie wie, ale panika już obecna. Cieszmy się, że poszedł chłopak dalej, zostawiał serce na boisku i chwała mu za to. Najwyżej będziemy ogrywać kolejnego młodego na tą pozycję. Brawo dla klubu.
Na Twitterze piszą że na porannym treningu nie ma Lewandowskiego. Natomiast trenuje z zespołem... Leo. To go w końcu nie odpalili?
niepotrzebnie siejesz ferment. Kiedy to nasz zarząd ostatni raz popełnił błąd w transferach? Nikt nic nie wie, ale panika już obecna. Cieszmy się, że poszedł chłopak dalej, zostawiał serce na boisku i chwała mu za to. Najwyżej będziemy ogrywać kolejnego młodego na tą pozycję. Brawo dla klubu.
Tylko, że my potrzebujemy zawodnika na teraz. Wszyscy wiemy jaką mamy bide w obronie. Ogrywać można kolejnego młodego ale na początek jako zmiennika tego z podstawowego składu najlepiej.
na teraz jest Lisowski, a z perspektywą Matynia i Leo. Nie wiem, czy któryś jest w defensywie gorszy od Lewandowskiego. Lisowski chyba jest nawet lepszy...
Lisowski powoli będzie wracał po kontuzji, w takim razie może być, że Matynia powinien zagrać w następnym meczu.
Ja tylko mam nadzieje, że już więcej nie będą ratować się Frączczakiem w obronie przez to, że nie skompletowali dobrze tej formacji.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 20/08/2014 13:57
A ja z uporem maniaka piszę , że skoro na lewą obronę jest Matynia i Lisowski i być może dojdzie Leo to należy zrobić transfer na prawą obronę bo tam jest tylko i wyłącznie Rudol ( jeśli nie liczyć by Frączczaka - bo wszyscy wiemy że obrona to dla niego męczarnia) który już ma 2 kartki i jak złapie kolejne dwie to Adam będzie zmuszony zagrać na prawej obronie.
Dlatego apeluję o sprowadzenie prawego obrońcy jeszcze w tym okienku transferowym bo to jest w tej chwili najsłabiej obsadzona pozycja w Pogoni Szczecin.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.