Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 26/09/2005 08:00
Daniel to bardzo dobry gracz - mocno zdziwiłem się, że Legia z niego tak łatwo zrezygnowała. Zresztą nie tylko ja, bo kibice Legii chwalili go za występy. Mam nadzieję, że będzie chciał potrenować z nami do wiosny i podpisać kontrakt...
Cruz był zmiennikiem Sokołowskiego w Legi i wydaje mi się że jest on prawym obrońcą , a tam mamy już troche za dużo zawodników (Michalski Tavares Celeban) także proponuje aby ktoś zainteresował się jakimś prawym pomocnikiem .
Ten gosc to podobno rzeznik Ciezko bedzie mu wygryzc Matlaka ze skladu, ale moze bedzie jego zmiennikiem.
Cruz był zmiennikiem Sokołowskiego w Legi i wydaje mi się że jest on prawym obrońcą , a tam mamy już troche za dużo zawodników (Michalski Tavares Celeban) także proponuje aby ktoś zainteresował się jakimś prawym pomocnikiem .
Na Oficjalce pisze, ze to lewy obronca
Legia rozwiązała kontrakt z Brazylijczykiem Danielem Lopesem Cruzem. Jego menedżer Mariusz Piekarski odgraża się, że Cruz jeszcze pokaże dużą klasę. - Czekam na sygnał z jednego z klubów ukraińskich. Jeżeli się nie odezwą, to wracam z Cruzem do Brazylii i załatwię mu grę w wicemistrzu Brazylii Atletico Paranense. Zobaczycie jeszcze, że Cruz nie jest piłkarskim "ogórkiem" - powiedział Piekarski.
"Piekarz" ma żal do trenera Dariusza Wdowczyka, że tak szybko zrezygnował z tego piłkarza.
- Widział go tylko w meczu z Bayernem i sparingu z Wisłą Płock. W obu nie zaprezentował się najlepiej, ale grał na pozycji lewego pomocnika. A on zdecydowanie lepiej wypada, kiedy gra na lewej obronie - zarzeka się Piekarski.
No chyba jednak masz racje , ale jestem niemal pewien że za Zielińskiego było poweidziane że narazie nie ma co liczyć na pierwszy skład i pozostanie zmiennikiem Sokołowskiego który występował na prawej obronie
ps jak Piekarski może załatwić mu kontrakt z vice mistrzem Brazylii to znaczy że warto mu się przyjżeć
ps jak Piekarski może załatwić mu kontrakt z vice mistrzem Brazylii to znaczy że warto mu się przyjżeć
Tak to gadać może każdy, żeby tylko upchnąć zawodnika w klubie...
Panik z Woźniakiem powinni uważnie mu się przyjrzeć, jeżeli się nie sprawdzi, to odesłać.
człowieku jaki normalny piłkarz chciałby podpisać kontrakt z jakimkolwiak polskim klubem gdy morze grac w wicemistrzu Brazylii? to się nazywa marketing-mowia tak zeby inne kluby zainteresowaly sie nim.A to jest pompa na bank
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 28/09/2005 15:23
Może z innej beczki " Przeoczenia Pogoni w oknach transferowych". Największym błędem było odpuszczenie Kaczmarka; który jest teraz reprezentantem Polski. A zresztą ktoś tam kiedyś obiecał że jak Pogoń wejdzie do 1 ligi to Kaczmarek będzie na 100% w niej grał. Czy to nie był Ted Dąbrowski?
Może z innej beczki " Przeoczenia Pogoni w oknach transferowych". Największym błędem było odpuszczenie Kaczmarka; który jest teraz reprezentantem Polski. A zresztą ktoś tam kiedyś obiecał że jak Pogoń wejdzie do 1 ligi to Kaczmarek będzie na 100% w niej grał. Czy to nie był Ted Dąbrowski?
No i co z tego ze dostal powolanieTo nie znaczy od razu ze jest zajebisty.Jesli zadomowi sie na dluzej w kadrze to bedziemy mogli powiedziec ze to bylo przeoczenie
No i co z tego ze dostal powolanieTo nie znaczy od razu ze jest zajebisty.Jesli zadomowi sie na dluzej w kadrze to bedziemy mogli powiedziec ze to bylo przeoczenie
Ale w naszej lidze ma już 5 asyst i jest bardzo chwalony, a samo to że dostał powołanie świadczy że jest dobym zawodnikiem bo wydaje mi się że Janas przyglądał się jego grze i postwnowił go powołać , ale może się myle i Janasowi wypadło w wyliczance że ma powołać właśnie Kaczmarka
Polowanie Kaczmarka to nie zaden przypadek Widzieliscie chociaz jak On gra w Szczecinie tez urzadzal sobie takie rajdy(strzal w poprzeczke pod koniec meczu). Ma bardzo dobra technike uzytkowa, strzal, dosrodkowania no i chyba najwazniejsze: swoboda dryblingu(w szczegolnosci 1 na 1, w Polsce jest malo pilkarzy takich jak On). Do tego dochodzi szybkosc, zwinnosc i walecznosc.
Dla mnie nie nie jest to przypadek, poniewaz jest to wyrozniajacy sie gracz naszej ligi i swoja postawa w dotychczasowych meczach potwierdzil, ze zasluguje na powolanie.
Jednym z bardzo mocno zagrożonych jest Radosław Majdan, który w ostatnim meczu pucharowym z Zagłębiem Lubin doznał bolesnej kontuzji, uderzając głową w słupek.(...)
Poza Radkiem, na czarnej liście mogą się znaleźć Paweł Kryszałowicz, Nikola Mijailović, Jacek Kowalczyk, Maciej Stolarczyk, Tomasz Kłos i Tomasz Dawidowski``
No Antonio masz pole do popisu,musisz kogos sciagnac Ja osobiscie chetnie bym w Pogoni widzial:
-Majdan wtedy 2 bramkarzem zostalby Fabiniak i za rok moze 2 wskoczyl w jego miejsce
-Stolarczyk
-Kowalczyk - mlody utalentowany beda z niego ludzie
i moze mozee na koncu mozna by sie zastanowic nad Dawidowskim i Kryszalowiczem(choc osobiscie go niecierpie) ale to tylko 7 pilkarzy wiec jest jeszcze 3. PTAKU DZIALAJ TAM!!!
P.s Wlasnie czytam w gazecie(GW) i ponoc Cupial sam byl niedawno w Szczecinie w sprawie pozysxkania Kazmierczaka tylko teraz wplynela NOWA OFERTA.Cupial jest w stanie zaplacic1.2mln zl(Ptak chce za Kazia 1mln) za 2 pilkarzy Szczecinskiej Pogoni mianowicie chodzi o Kazmierczaka i Grzelaka. Bez Grzelaka i Kazmierczaka to juz wogole niebedzie gry powienien go PTAK zatrzymac do Mundialu i po Mundialu go sprzedac o ile Kazmierczak pojedzie.....Do walki o tych pilkarzy wlaczyla sie takze Legia Warszawa maja Budzet w wysokosci 15mln zl na transfery!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.