Haha malinowi najlepsi ciekawe... jakoś niezauwazylem tego drzemiacego w nich potencjału no chyba że chodzi o chlanie ( w tym lepsi od nas) i ublizanie kretom z Lubina to się zgodzę w tym mistrzostwo w cuglach ogólnie wypomne i zapytam o poglądy tego kopacza jeśli tylko będzie mi go dane spotkać na mieście
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
oby omijały Lisowskiego kontuzje a pod okiem Wdowczyka dojdzie do dobrej formy.
Póki co z Patrykiem M. nie bardzo chce wypalić, choć i takie komentarze też się pojawiały, że Wdowczyk doprowadzi go do formy reprezentacyjnej i na razie... lipa.
Póki co z Patrykiem M. nie bardzo chce wypalić, choć i takie komentarze też się pojawiały, że Wdowczyk doprowadzi go do formy reprezentacyjnej i na razie... lipa.
Wiesz.... ja jednak widzę progres... asystę zaliczył(co przez tyle występów na wiosnę się nie zdarzyło), a i po jego podaniu Golla dośrodkował Dąbrowskiego centralnie na głowę...
Poczekajmy z ocenami poszczególnych zawodników minimum kilka lub kilkanaście kolejek.
Wiesz.... ja jednak widzę progres... asystę zaliczył(co przez tyle występów na wiosnę się nie zdarzyło), a i po jego podaniu Golla dośrodkował Dąbrowskiego centralnie na głowę...
Bierz pod uwagę okoliczności: Małeckiego wzięliśmy od Smudy, który (jak sam się chwalił) lubi zajeżdżać piłkarzy do porzygu - i tą ociężałość było u Patryka widać cały czas. Dopiero teraz, gdy cykl treningowy odbył u Wdowczyka, będzie można faktycznie Małego ocenić. Ambicji mu odmówić nie można, być może to czego naprawdę mu trzeba to przełamanie, zdjęcie ciężaru oczekiwań z barków - jakiś gol, będący czymś więcej niż dołożeniem nogi, może zdziałać cuda. Dajmy mu jeszcze trochę czasu bez wywierania presji.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 20/07/2014 22:35
Mam nadzieje ze wtórna lekcja nauczy czegoś kibiców, a mianowicie tego ze wychowankowie mentalnie to większe dno niz grajki napływowi, takze zero pobłażliwości i taryfy ulgowej dla tychże. Nazwisk chyba nie muszę przytaczać by zracjonalizować tak stawiana tezę?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.