Panowie a jaka 18 pojechała do Bielska?Jest Małecki?Ciekawe kto będzie na prawej obronie.
O godzinie 9, Portowcy rozpoczęli ostatni trening przed wyjazdem do Bielska-Białej. Po zajęciach, do autokaru wsiadło 19-stu zawodników, a to oznacza, że jeden z nich odpadnie tuż przed meczem.
Panowie a jaka 18 pojechała do Bielska?Jest Małecki?Ciekawe kto będzie na prawej obronie.
O godzinie 9, Portowcy rozpoczęli ostatni trening przed wyjazdem do Bielska-Białej. Po zajęciach, do autokaru wsiadło 19-stu zawodników, a to oznacza, że jeden z nich odpadnie tuż przed meczem.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 17/07/2014 14:16
Po obserwacjach na dzisiejszym treningu można stwierdzić, że w grze Portowców brak ładu i składu. Nie ma kto wziąć ciężaru gry na siebie, nawet stałe fragmenty gry wyglądają nieciekawie.
Obrońcy dalej prezentują dyspozycje z tamtej rundy, czyli Golla i Dąbrowski grają swoje.
Brak atmosfery i pewności w rozgrywaniu piłki.
Jak nic się nie zmieni to będzie to ciężki sezon dla nas. Gra wygląda bardziej jak skowronkowa a nie wdowczykowa.
Nie czarujmy się. Materiał ludzki mamy po prostu kiepski i grają tak na ile pozwalają ich umiejętności.
Warto jednak zwrócić przy tym uwagę na ogólny poziom tej ligi bo poza Legią , Lechem i Lechią jakoś specjalnie nie wyróżniamy się pośród reszty kadrowo na minus a wręcz patrząc po nazwiskach nie wygląda to wcale źle. Zresztą Ruch Chorzów z zeszłego sezonu czy Podbeskidzie sprzed dwóch udowodnili że kluczem do sukcesu jest przede wszystkim ambicja, wola walki i odrobina szczęścia
Brak atmosfery i pewności w rozgrywaniu piłki. Co to u Boga jest? Atmosfera w rozgrywaniu piłki Znaczy, futbolówka była źle napompowana?
To ocenia nasz fachowiec i znany spec od transferowych bomb, Szymonek. Więc faktycznie jest coś na rzeczy. Myślę, że Wdowczyk powinien w zasadzie podać się już do dymisji bo i tak nic z "tego" nie będzie. A może w trawie na Twardowskiego już szumią o tym jakieś wieści?
Bez jaj.
Materiał ludzki jest nie najgorszy, miejscami lepszy.
Bicie piany nic tu nie da. Za parę godzin zobaczymy jak to wygląda.Kocian miał kupę a nie zespół, a co z nimi zrobił, wiadomo. Tak jak Strzyga pisze - walka, determinacja, przygotowanie fizyczne i nieco taktyki to w tej lidze 70 % sukcesu.
Za Pogon V. "Jeżeli chodzi o Tomasza i „Leo”, to mamy jeszcze czas na zastanowienie się. Wstrzymajmy się i bądźmy cierpliwi. – wyjaśnił szkoleniowiec Pogoni"
Tak tak , Wdowczyk nagle zapomniał fachu i z najlepszego lub znajdującego w czołówce ligi trenera stoczy się do poziomu, z całym szacunkiem, Skowronka. Już nawet na treningach degrengolada.
Brak atmosfery i pewności w rozgrywaniu piłki. Co to u Boga jest? Atmosfera w rozgrywaniu piłki Znaczy, futbolówka była źle napompowana?
To ocenia nasz fachowiec i znany spec od transferowych bomb, Szymonek. Więc faktycznie jest coś na rzeczy. Myślę, że Wdowczyk powinien w zasadzie podać się już do dymisji bo i tak nic z "tego" nie będzie. A może w trawie na Twardowskiego już szumią o tym jakieś wieści?
Bez jaj.
Bicie piany nic tu nie da. Za parę godzin zobaczymy jak to wygląda.Kocian miał kupę a nie zespół, a co z nimi zrobił, wiadomo. Tak jak Strzyga pisze - walka, determinacja, przygotowanie fizyczne i nieco taktyki to w tej lidze 70 % sukcesu.
Za Pogon V. "Jeżeli chodzi o Tomasza i „Leo”, to mamy jeszcze czas na zastanowienie się. Wstrzymajmy się i bądźmy cierpliwi. – wyjaśnił szkoleniowiec Pogoni"
Czepiasz się chłopaka za własne braki w czytaniu? Serio nie zrozumiałeś, że chodziło mu o atmosferę w drużynie czy po prostu próbowałeś być zabawny? Rozumiem, że chcesz kosztem Szymonka czmychnąć od tytułu największego... "oryginała" na forum ale tak łatwo ci się nie uda ;]
Tak tak , Wdowczyk nagle zapomniał fachu i z najlepszego lub znajdującego w czołówce ligi trenera stoczy się do poziomu, z całym szacunkiem, Skowronka. Już nawet na treningach degrengolada.
Bez jaj.
Czepiasz się chłopaka za własne braki w czytaniu? Serio nie zrozumiałeś, że chodziło mu o atmosferę w drużynie czy po prostu próbowałeś być zabawny? Rozumiem, że chcesz kosztem Szymonka czmychnąć od tytułu największego... "oryginała" na forum ale tak łatwo ci się nie uda ;]
Nie musisz wytłuszczać. Oczy jeszcze mam dobre. Kogo i czego ty bronisz? Tych jego bzdur, pseudo-fachowych uwag i malkontenctwa? Chamstwa czy może tychże "bomb" transferowych? Równą miarką mierz wszystkich i wszystko. Jedziesz po mnie, jedź i po nim. Nie odpisuj, naprawdę nie ma sensu.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 17 lipca 2014, 15:53 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 17/07/2014 16:34
Za pogrubienie przepraszam, nie zrobione specjalnie. Ja go nie bronię. Tak jak napisałem, atakujesz chłopaka, czepiasz się, bo liczysz, że znowu będzie nagonka na niego, a nie na ciebie i twoje bzdurne posty. Z tą różnica, że on się nieco ogarnął, a ty dalej bombardujesz postami z ogromną częstotliwością i kompletnie bez sensu. Wiem, że i tak się nie powstrzymasz przed nabiciem sobie kolejnego posta do statystyk, więc nie będę nawet sugerował żebyś nie odpisywał.
Byłem na testach, ale wróciłem. Tu, w Szczecinie, czekam na ostateczną decyzję, co do mojego transferu – mówi nam. – Prezesi Pogoni i FC Ufa rozmawiają na temat sumy transferu. Rosyjski klub chce mnie u siebie – zapewnia Japończyk.
Gdybym nie chciał tam grać, to nie jechałbym na testy. Lubię Pogoń, ludzi tutaj, ale mam już 28 lat i muszę myśleć o swojej piłkarskiej przyszłości – zaznacza Akahoshi. – Piłkarskie życie jest krótkie, dlatego chcę zrobić coś nowego i pojechać do Rosji – tłumaczy.
No to pa pa oby tylko kasa się zgadzała za transfer!
Byłem na testach, ale wróciłem. Tu, w Szczecinie, czekam na ostateczną decyzję, co do mojego transferu – mówi nam. – Prezesi Pogoni i FC Ufa rozmawiają na temat sumy transferu. Rosyjski klub chce mnie u siebie – zapewnia Japończyk.
Gdybym nie chciał tam grać, to nie jechałbym na testy. Lubię Pogoń, ludzi tutaj, ale mam już 28 lat i muszę myśleć o swojej piłkarskiej przyszłości – zaznacza Akahoshi. – Piłkarskie życie jest krótkie, dlatego chcę zrobić coś nowego i pojechać do Rosji – tłumaczy.
Łącznie na liście zgłoszonych znalazło się 22 zawodników. Zabrakło będących w kadrze w ubiegłym sezonie Patryka Paczuka i Dawida Korta. Obaj mają zostać wypożyczeni.
25 można zgłosić na liście A, ale są dodatkowe wymogi. Na liście B są zawodnicy ur. 1993 i młodsi, ale też muszą spełniać określone warunki. Tu można o tym przeczytać. http://www.ekstraklasa.org/data/stories/files/1_Regulamin_rozgrywek_Ekstraklasy/1_Regulamin_ESA_2014_2015_oficjalny.pdf
3 miejsca są wolne: Być może Robak , ktoś z dwójki Lisowski , Leonardo i ewentualny zastępca Aki lub jakiś stoper i kadra zamknięta.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.