Na stronie klubu FC Ufa , gdzie pojechał Aka istnieje info że rosjanie podpisali kontrakt z 24-letnim rozgrywającym Nikita Bezlihotnov. I prawdopodobnie Aka i chorwat Ivan Paurevich wracają do domu.
Tylko czy Azoty zostają? bo to chyba oni mu płacili pensję...
tego to na prawdę bez wglądu w umowy nie jesteśmy w stanie stwierdzić. moze być nawet i tak ujęte w umowie, ze nawet jeśli się azoty mają wycofać ze sponsorowania klubu, to dalej muszą opłacić do końca Robaka.
wszystko tam w tych umowach może byc zawarte.
Ja się wstrzymuję z cieszynkami - nie wiadomo jak będzie wyglądał od strony mentalnej, bo już witał się z gąską i nagle sprawa nie wypaliła. Marcin jednak pokazał już niejednokrotnie, że jest profesjonalistą a więc mam mimo wszystko nadzieję, że nadal będzie wkładał 100% serducha podczas gry w naszych barwach. Jednak morale często podświadomie działa na dyspozycję, obyśmy nie mieli powodów aby mu cokolwiek wytykać.
Ciekawe co teraz myśli sobie Zwoliński. Miał być pierwszym napadziorem a teraz? Walka , walka , walka! Fajnie się to wszystko układa.
No cóż, Zwoliński jako drugi napastnik wchodzący z ławki na ostatnie 30 minut może się sprawdzić idealnie! No i przypominam, że jak Robak nie mógł grać, to zostawaliśmy w ataku z Bąkiem. Łukasz nadal ma szansę się pokazać.
Podsumowując:
...dwie bramki Zwolaka, dwie bramki Robaka...
Ciekawe co teraz myśli sobie Zwoliński. Miał być pierwszym napadziorem a teraz? Walka , walka , walka! Fajnie się to wszystko układa.
Tak się cieszę z powrotu Robaczka że chyba się dzisiaj nachleję bez względu na żar lejący się z nieba.
Szkoda chłopaka bo na wypożyczeniu byłby głównym napastnikiem i miałby zagwarantowaną grę w pierwszej 11. Pewnie się deczko wkurzył jak się dowiedział o jego powrocie.
Aka ani wczoraj ani dziś nie trenował z FC Ufa. Dodatkowo klub poinformował dziś, że pozyskał Nikitę Bezlikhotnova, który grywa jako ofensywny pomocnik... kolejny zwrot?
Wg Weszło Robak podpisał kontrakt z chińczykami i jest oficjalnie ich piłkarzem z tym, że żółtki już go nie chcą.
Jak tak bardzo go nie chcą to można go odkupić za 1/2 ceny sprzedaży
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 07/07/2014 19:43
Wiadomo, ze 750 tys euro "piechota nie chodzi", ale ja to bym wolal, zeby Aka zostal.
Kto wie co by sie stalo z tymi pieniedzmi...
Po pozbyciu sie Lawy (teorytycznym pozbyciu) i Popary wcale nie mamy na tej pozycji jakiejs mega konkurencji.
Mam nadzieję , że Pogoń zrobi wszystko aby Marcin znów wrócił do Pogoni a nie jakaś Lechia , Legia , Lech czy cholera wie kto jeszcze będą się starali wyrwać Marcina za darmo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.