Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 07/07/2014 06:10
Czytam to co wyżej:Fojut,Celeban,Starzyński,Quintana i inna fantastyka,Stlica i Radovica tylko brakuje i zastanawiam się gdzie są ci recenzenci i szydercy hujowatości nic nie wnoszących postów.Szanownym adwersarzom przypomnę więc tylko,że to ja jako pierwszy podałem tu sprawdzone info o sprzedaniu Robaka.
Smolny powiedział,że są przygotowani na ruchy kadrowe i trzeba w to wierzyć i czekać co się zdarzy.Aka przecież nie jest jeszcze sprzedany.Co z AF9 pojechał na testy?
Tak się akurat składa, że Celeban to nie była fantrastyka. Rzeczywiście z nim negocjowali, a raczej sprawdzali pod kątem tego czy jest w stanie zejść na ziemie co do swoich żądań. Wiem, że w pewnym momencie chciał 90 tyś. za miesiąc, ale nie wiem czy później jeszcze nie zszedł. Jednak sądząc po fiasku tych negocjacji (przynajmniej na razie) raczej nie zszedł zbyt dużo.
Zygmuś,co ty,nasz sie pytasz? Przypomnę,że to ty jako pierwszy podałeś tu sprawdzone info o sprzedaniu Robaka!
Chujowy ten twój post kolego.Nic nie wnosi.Ogarnij się.
Zygmunt Ty naprawde nie masz kilkanascie lat? Dawno nie spotkalem doroslego z mentalnoscia nastolatka, ktory tak bardzo chce udowodnic ze wiek nie idzie w parze z rozwojem emocjonalnym i tzw ' ogarnieciem sie'.
Ten wywiad Smolnego , jak juz ktos zauwazyl nie wnosi nic. 'Podziwiam' tych ktorzy probuja wyciagnac z tego jakies sensowne deklaracje. Zdarzalo sie juz mu mowic cos, by pozniej dzialania klubu w kwestiach personalnych byly przeciwienstwem jego slow.
Ciagle cisza, ciagle oczekiwanie i ciagle frustracja sytuacja Zygmusia... i jemu podobnych na innych stronach o Pogoni.
uwielbiam cytaty jak: Pogon "zarobi"
jak juz to otrzyma, zainkasuje, sprzeda, kwota odstepnego itd
tutaj slowo "zarobi" (nie tylko w przypadku Pogoni) nie jest odpowiednie, bo gdyby policzyl wydatki, odliczyl to wtedy jest "zarobek"
Sprzedaż za kasę to jednak jest zarobek bo wydatki na pensje są planowane w budżecie, a kasa z transferu to "górka". Aka trafił do Nas za friko więc tym bardziej należy to ocenić jako czystą kasę
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Czytam to co wyżej:Fojut,Celeban,Starzyński,Quintana i inna fantastyka,Stlica i Radovica tylko brakuje i zastanawiam się gdzie są ci recenzenci i szydercy hujowatości nic nie wnoszących postów.Szanownym adwersarzom przypomnę więc tylko,że to ja jako pierwszy podałem tu sprawdzone info o sprzedaniu Robaka.
Smolny powiedział,że są przygotowani na ruchy kadrowe i trzeba w to wierzyć i czekać co się zdarzy.Aka przecież nie jest jeszcze sprzedany.Co z AF9 pojechał na testy?
Zabawne, sprawdzone info ? To dlaczego teraz nie podałeś jeszcze że ten powrót do Pogoni to własnie Robak z którego chińczycy jednak zrezygnowali ?
Zabawne, sprawdzone info ? To dlaczego teraz nie podałeś jeszcze że ten powrót do Pogoni to własnie Robak z którego chińczycy jednak zrezygnowali ?
Co ty mówisz ? Masz jakąś pewną informację czy kolejny bajkopisarz jak Szymonek czy inni?
Może się zdziwicie, ale z tego, co nam wiadomo, szykuje się zaskakujący powrót do Pogoni Szczecin... Niestety nie możemy podać konkretów, ale wiedzcie, że jeśli to się sprawdzi, to będziecie mocno zaskoczeni.
Dokładnie, ten zapowiadany "wielki powrót" to właśnie najprawdopodobniej będzie Robak.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.