I pisze to facet, trzaskajacy kilka do kilkanascie postow dziennie, opierajac sie jedynie na domyslach swoich lub innych... Zabawne i zalosne zarazem.
Frustracja sytuacja, w ktorej nic nie wiadomo na temat wzmocnien wylewa sie z wypowiedzi co niektorych...
Kazdy czytajacy to forum zaglada w tym samym celu, kazdy chcialby znalezc jakis link do dobrych wiesci o Pogoni,najlepiej oficjalnie potwierdzonych, ale poki co pozostaje nam cierpliwie czekac.' Panika' i pisanie miliona postow w niczym tu nie pomoze.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 02/07/2014 11:31
Dobry ruch z Lisowskim. Zamyka to zapewne drogę Dziwnielowi, ale z drugiej strony nie wydajemy 300tys euro, a mamy zawodnika na pozycję w miarę dobrze obsadzoną za darmo. Lewandowski będzie miał się od kogo uczyć, bo Lisowski posiada takie atuty których Lewemu brakuje. Duże zaangażowanie, bardzo dobrze dośrodkowania, dobra gra w ofensywie. Niech rywalizują, a może wyjść do obu na dobre. Obaj też nadają się do gry w ćwiczonym ustawieniu 5-3-2.
Ale jak szybko pnie się po drabinie do "rekordu" na forum w ilości postów .Może potrzebuje tego w swoim "bogatym" życiorysie i tylko to mu do szczęścia potrzebne
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Lisowski to nie jedyny zawodnik, który może trafić do Pogoni. Szczeciński klub jest zainteresowany pozyskaniem Mateusza Możdżenia, który nie przedłużył kontraktu z Lechem Poznań i opuścił popularnego Kolejorza.
Komuś się obiło coś o uszy że transfer Robaka upadł? Czy to tylko pobożne życzenia niektórych ludzi?
Kwoty, którymi na początku nęcili Chińczycy (tzn., te które padały w mediach) okazały się ostatecznie niższe... ale jedyną przeszkodzą są chyba formalności wizowe.
Co do transferów z Klubu, to może się, że kierunek Rosja dotyczy nie tylko Aki... ale wiele osób nie płakałoby, gdyby ten zawodnik dołączył do Japończyka.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Komuś się obiło coś o uszy że transfer Robaka upadł? Czy to tylko pobożne życzenia niektórych ludzi?
Kwoty, którymi na początku nęcili Chińczycy (tzn., te które padały w mediach) okazały się ostatecznie niższe... ale jedyną przeszkodzą są chyba formalności wizowe.
Co do transferów z Klubu, to może się, że kierunek Rosja dotyczy nie tylko Aki... ale wiele osób nie płakałoby, gdyby ten zawodnik dołączył do Japończyka.
Nie chciałbym zostawać w Polsce, bo tutaj nie ma lepszego klubu niż Lech - zarówno pod względem sportowym, jak i organizacji. Dlatego w pierwszej kolejności rozpatruję propozycje zagraniczne. Nie chcę jednak mówić niczego na pewno, bo już wiele razy przekonałem się, że chcieć coś można, a życie potem przynosi zupełnie inny scenariusz.
Słowa Możdzenia w wywiadzie dla PS, więc niech sobie jedzie za granicę.
Czytając temat transferów w tym sezonie PS podaje, że wśród piłkarzy mogacych odejść jest odziwo Hernani. Ciekawe jak to będzie. Jestem za.
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 2 lipca 2014, 21:39 [1 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.