Prawdopodobnie to jakiś młodzieżowy slang...nie pojmuję
Obstawiam, że koledze nie chciało się pisać słowa "bardzo"
Wiem, że o to chodzi ale do jasnej cholery niech nauczą się pisać! Czy to aż tak wielki problem? Coraz więcej takich dziwactw - ehhh te gimnazja.
To już mógł pójść po całości i napisać: "SzKwPjWbM"...
Prawdopodobnie to jakiś młodzieżowy slang...nie pojmuję
Obstawiam, że koledze nie chciało się pisać słowa "bardzo"
Wiem, że o to chodzi ale do jasnej cholery niech nauczą się pisać! Czy to aż tak wielki problem? Coraz więcej takich dziwactw - ehhh te gimnazja.
To już mógł pójść po całości i napisać: "SzKwPjWbM"...
Nie wiem o co tyle krzyku. Gimnazjum to bardzo odległe czasy dla mnie, a użyty skrót "b" jest takim samym skrótem w języku polskim jak np. (na przykład) czy zł (złoty) i to nie jest żaden slang z gimnazjum. Proponuję zajrzeć i sprawdzić: http://lpj.pl/skroty.htm
Nie wiem o co tyle krzyku. Gimnazjum to bardzo odległe czasy dla mnie, a użyty skrót "b" jest takim samym skrótem w języku polskim jak np. (na przykład) czy zł (złoty) i to nie jest żaden slang z gimnazjum. Proponuję zajrzeć i sprawdzić: http://lpj.pl/skroty.htm
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 23/05/2014 09:24
Jako że Widzew już pożegnał się z ekstraklasą nieśmiało wskażę 2 interesujące cele transferowe do wzmocnienia 1 i 2 linii - Visnakovs i Rybicki. Ten drugi zdecydowanie nie pasował do tej drużyny, a w Pogoni mógłby wreszcie poklepać trochę piłką.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Z tym "SzKwPjWbM" Ci wyszło
Kończąc nasze kocopoły w tym temacie to nie napisałem, że jesteś w gimnazjum. Ale pewnie byłeś...(odległe czasy jak sam napisałeś) a właśnie te roczniki wymyślają takie o to kwiatki.
Jak już mamy być poprawni to Twój "skrót" "B" nic nie znaczy...zapomniałeś klepnąć kropkę tuż za tą literą. Ale i tak owy skrót nie może być użyty w tym kontekście w którym go użyłeś. Czy to aż taki problem klepnąć 5 liter więcej(?) To najbardziej wkurza, że się nie szanuje WŁASNEGO języka. Koniec tematu, wracamy do wzmocnień
Jako że Widzew już pożegnał się z ekstraklasą nieśmiało wskażę 2 interesujące cele transferowe do wzmocnienia 1 i 2 linii - Visnakovs i Rybicki. Ten drugi zdecydowanie nie pasował do tej drużyny, a w Pogoni mógłby wreszcie poklepać trochę piłką.
Nie no, bądźmy poważni. Typ który strzelił pare bramek i już ekspertom się w dupach poprzewracało jaki to klasowy napastnik odwiedził nasza ligę. Prawda jest taka, że Visnakovs mógł przybliżyć Widzew do utrzymania ale przez jakieś 4 mecze z rzędu nie mógł trafić na pustą bramkę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 23/05/2014 12:37
Na podstawie kilku ostatnich meczy bym Visnakovsa nie oceniał, bo w rundzie jesiennej pokazał że potrafi coś więcej niż dokładać nogę. Problem z Łotyszem jest taki, że to w zasadzie nie jest zawodnik Widzewa a jakiegoś biznesmena który go tej drużynie użyczył - podejrzewam, że tani nie będzie, a nie wiem czy jest sens aby płacić grube pieniądze na wzmocnienie pozycji na której mamy Robaka.
Rybicki również mi wpadł w oko gdy zdarzyło mi się łódzką kopaninę obejrzeć - można by go wziąć na testy i zobaczyć czy faktycznie coś potrafi, czy to była tylko kwestia wyróżniania się na tle słabych kolegów.
Visnakovs psuje więcej, bądź porównywalnie dużo setek jak nasz Bąk.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 23/05/2014 13:29
Właśnie to samo miałem napisać. Bąk przy nim to snajper wręcz ... Nie na darmo całe podium zmarnowanych setek będzie należeć do Łotysza ...
Chłop miał 1 ale to 1 rundę udaną, w kolejnych etapach w sezonie pokazuje absolutne zero. Ktoś chyba w ogóle meczów Widzewa nie ogląda, że rzucił taką propozycję ... Zwłaszcza, że za gościa przynajmniej z pół miliona euro by chcieli bo wątpię, żeby dalej utrzymali cenę 1 mln z jego udanej rundy Więc serio ? Ja osobiście podziękuję za takiego piłkarza. Wystarczająco nerwów mamy z okazjami wspomnianego Bąka, żeby jeszcze oglądać gościa który w grze marnowania setek osiągnął poziom absolutnego mistrza.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 23/05/2014 14:44
Lech bierze Wilusza na zasadzie wolnego transferu. Szkoda, że nie Pogoń. Wybitny to on nie jest ale jednak przydałby się. Pewnie w Poznaniu dostał dobrą kasę. Niemniej jednak warto wyciągnąć z I ligi kogoś pokroju Dąbrowskiego za nieduże pieniądze, który by wzmocnił środek pola.
Visnakovs psuje więcej, bądź porównywalnie dużo setek jak nasz Bąk.
Myślę, że psuje na poziomie reszty "gwiazd" ekstraklasy Jeżeli jego karta leży w ręku jakiejś grubej ryby z Łodzi to rzeczywiście nie ma to sensu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 25/05/2014 20:46
Decyzja na pewno przemyślana. Popara delikatnie ujmując wielkiej różnicy na boisku nie robił. Mimo otrzymanych szans nie zaliczył przynajmniej 1 asysty. Na pewno jakiś potencjał ma, ale Wodwiec chyba sprowadzał go z myślą, aby już teraz grał pierwsze skrzypce. Szkoda tylko, że znowu odpalono piłkarza, któremu ponoć sztab przypatrywał się całkiem długo. Marnotrawstwo kasy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.