Dzisiaj o godzinie 10.30 w strugach ulewnego deszczu odbył się trening Pogoni.
Nie brali w nim udziału Pescovic;Matlakarzy. Magdoń cwiczył delikatnie pod okiem fizjoterapełty( słynnego już z niby wpędzania w anemię piłarzy). Wszyscy zawodnicy śmieją się z wczorajszego artykułu w PS; że to kompletne brednie. Tylko skład nam się sypie. Brak Matlaka i Magdonia w obronie przyprawia o ostry ból głowy. Teraz nasuwa się pytanie -Gdzie jest Masternak? Przydałby się gdy są takie kłopoty kadrowe. Ale oczywiście nasi włodarze co lepszych zwalniają aby było miejsce dla "Braziliany". A jaskółki cwierkają że do Szczecina nadciąga kolejna kompania w ilości 4 Brazylijczyków. Prawdopodobnie niektórzy jeszcze raz będą dziś trenowac ok.18. Fabiniak broni jak w transie- wielka forma nadchodzi!
A nie mówiłem że to Jucha pierdoły pisze w tym przeglądzie ??
Dzisiaj o godzinie 10.30 w strugach ulewnego deszczu odbył się trening Pogoni.
Nie brali w nim udziału Pescovic;Matlakarzy. Magdoń cwiczył delikatnie pod okiem fizjoterapełty( słynnego już z niby wpędzania w anemię piłarzy). Wszyscy zawodnicy śmieją się z wczorajszego artykułu w PS; że to kompletne brednie. Tylko skład nam się sypie. Brak Matlaka i Magdonia w obronie przyprawia o ostry ból głowy. Teraz nasuwa się pytanie -Gdzie jest Masternak? Przydałby się gdy są takie kłopoty kadrowe. Ale oczywiście nasi włodarze co lepszych zwalniają aby było miejsce dla "Braziliany". A jaskółki cwierkają że do Szczecina nadciąga kolejna kompania w ilości 4 Brazylijczyków. Prawdopodobnie niektórzy jeszcze raz będą dziś trenowac ok.18. Fabiniak broni jak w transie- wielka forma nadchodzi!
A nie mówiłem że to Jucha pierdoły pisze w tym przeglądzie ??
chyba Jachno
Jeden pies i tak Pogoni nie lubi
no nie jeden pies bo np Jan Jucha zdobył razem z Jezierskim wicemistrzostwo z Pogonią
A Kowalskim z Legii mozemy juz zapomniec
Niechciany przez trenera Jacka Zielińskiego i odsunięty nawet z rezerw Legii Ireneusz Kowalski przez rok będzie występował w Górniku Zabrze.
- W grę wchodziło tylko wypożyczenie. Wprawdzie były kłopoty z ustaleniem, który klub będzie mi płacił, ale udało się dojść do porozumienia. Przede wszystkim chcę teraz grać, bo przyznam, że już trochę stęskniłem się za występami - mówi piłkarz. Z Kowalskim wiążą w Zabrzu duże nadzieje: to poważny zawodnik, który poprowadzi Górnika - przekonuje prezes Marek Koźmiński.
90minut.pl
Ostatnio edytowany przez: SamAxe, 22 lipca 2005, 12:14 [2 raz(y)]
Bortsek kontuzjowany.Fabiniak stanie na bramce i naprzykład złabie kontuzje albo czerową kartke i co?Kto stanie?!Trzeba mieć 3 bramkarzy.Trzeba Pilarza!!Wtedy będzie 3 bramkarzy i bedzie OK.
Z. Kozminski - prezes Gornika Zabrze: "U nas wszyscy sa na sprzedaz, tak trudna jest sytuacja".
Hmmm moze warto by bylo z tego korzystac? Felipe, Radler do obrony i wlasciwie nie ma z ta formacja problemu. A mysle, ze mozna ich sciagnac za grosze, albo co lepsze - zrobic wymiane. Poslać do nich Trałkę i jakiegos juniora, doplacic pare groszy i mamy 2 wartosciowych zawodnikow. Nie jest to glupi pomysl, a napewno wyszedlby nam na dobre.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Z. Kozminski - prezes Gornika Zabrze: "U nas wszyscy sa na sprzedaz, tak trudna jest sytuacja".
Hmmm moze warto by bylo z tego korzystac? Felipe, Radler do obrony i wlasciwie nie ma z ta formacja problemu. A mysle, ze mozna ich sciagnac za grosze, albo co lepsze - zrobic wymiane. Poslać do nich Trałkę i jakiegos juniora, doplacic pare groszy i mamy 2 wartosciowych zawodnikow. Nie jest to glupi pomysl, a napewno wyszedlby nam na dobre.
Z Górnika także szkoda Hernaniego, który jest już w Koronie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 22/07/2005 23:27
Pogoń pożegnała się z dwójką testowanych ostatnio Brazylijczyków. Cesar dos Santos (28 lat, defensywny pomocnik) i Denis Casio Borges (29 lat, ofensywny pomocnik) - wyjechali ze Szczecina.
- Zdecydowałem, że nie będą w kadrze Pogoni - mówi Bogusław Pietrzak.
Tym samym na testach w Szczecinie pozostało już tylko dwóch Canarinhos: Glauber (23 lata, defensywny pomocnik) i Dudu (22 lata, lewy obrońca).
- Jestem blisko akceptacji Glaubera, o ile już go nie zaakceptowałem. Nie spieszmy się jednak - uspokaja Pietrzak. - Ma duże umiejętności, ale i duże zaległości treningowe. Wątpię, czy zostanie zgłoszony do pierwszej kolejki. Dudu? Nie bardzo mnie przekonuje, ale wstrzymuję się z decyzją.
Do końca sierpnia Pogoń będzie jeszcze szukać wzmocnień
Co do tego bogactwa w obronie to mamy je tylko na papierze bo w realiach jest troche gorzej
Pogoń pożegnała się z dwójką testowanych ostatnio Brazylijczyków. Cesar dos Santos (28 lat, defensywny pomocnik) i Denis Casio Borges (29 lat, ofensywny pomocnik) - wyjechali ze Szczecina.
- Zdecydowałem, że nie będą w kadrze Pogoni - mówi Bogusław Pietrzak.
Tym samym na testach w Szczecinie pozostało już tylko dwóch Canarinhos: Glauber (23 lata, defensywny pomocnik) i Dudu (22 lata, lewy obrońca).
- Jestem blisko akceptacji Glaubera, o ile już go nie zaakceptowałem. Nie spieszmy się jednak - uspokaja Pietrzak. - Ma duże umiejętności, ale i duże zaległości treningowe. Wątpię, czy zostanie zgłoszony do pierwszej kolejki. Dudu? Nie bardzo mnie przekonuje, ale wstrzymuję się z decyzją.
Do końca sierpnia Pogoń będzie jeszcze szukać wzmocnień
Co do tego bogactwa w obronie to mamy je tylko na papierze bo w realiach jest troche gorzej
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 23/07/2005 11:47
Batata na stoperze,Łabędzki na lewej obronie?chyba nie :/ Ja bym zrobił tak:
Taverez-Julcimar-Celeban-Michalski i będzie lala.A niech Pietrzak robi co chce.Szkoda ze Magdoń i Matlak są kontuzjowani ale może Matlak zagra ,ale Magdoń nie bo ma anemie.Zobaczymy jak będzie oby jak najlepiej
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 23/07/2005 21:45
Drużyna Sigmy Ołomuniec, która wyeliminowała Portowców w drugiej rundzie Pucharu Intertoto awansowała do dalszej fazy rozgrywek.
Po remisie 1:1 w Dortmundzie dziś Czesi zremisowali bezbramkowo w Ołomuńcu z Borussią i to oni grają dalej.
Oj a ja myślałem ,że Pogoń jest taka cienka ,że nie wygrała z 4 druzyna ligi czeskie chyba sie myliłem
oj wydaje mi się ,że mieliśmy nawet szanse aby wygrać z Borussia jak taka Sigma ich pokonała ,no trudno chciasz teraz wiem ,że nie przegraliśmy z byle kim wydaje mi sie ,żę Sigma wygra tą Faze a Poźniej się spotka z Wisełką i skopie jej tyłek
Drużyna Sigmy Ołomuniec, która wyeliminowała Portowców w drugiej rundzie Pucharu Intertoto awansowała do dalszej fazy rozgrywek.
Po remisie 1:1 w Dortmundzie dziś Czesi zremisowali bezbramkowo w Ołomuńcu z Borussią i to oni grają dalej.
Oj a ja myślałem ,że Pogoń jest taka cienka ,że nie wygrała z 4 druzyna ligi czeskie chyba sie myliłem
oj wydaje mi się ,że mieliśmy nawet szanse aby wygrać z Borussia jak taka Sigma ich pokonała ,no trudno chciasz teraz wiem ,że nie przegraliśmy z byle kim wydaje mi sie ,żę Sigma wygra tą Faze a Poźniej się spotka z Wisełką i skopie jej tyłek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tobi87
Wkazdych rozgrywkach jest jakas niespodzianka, w tych byla i jest sigma. szkoda ze to my nie wyeleminowalismy sigmy,ale tak jest, zycie nie jest kolorowe.trzeba cieszkiej pracy aby byc lepszym,a my do tego zdazamy, bedziemy wielcy!!!!musimy tylko w to uwierzyc! Pogoń ToMy !!!
Za Pogoń za mks pójde aż po życia kres
Ostatnio edytowany przez: Tobi87, 23 lipca 2005, 22:32 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/07/2005 10:33
Jak podaje dzisiejszy Przeglad Sportowy
Antoni Ptak rzutem na taśmę zdecydował się ściągnąć do Pogoni jeszcze jednego Brazylijczyka. 32-letni Sandro Chaves de Assis Rosa ma wybawić trenera Bogusława Pietrzaka z kłopotów z zestawieniem defensywy "Portowców".
Rosa do Berlina przyleci dziś rano. Właściciel Pogoni ma nadzieję, że mimo kilkunastogodzinnej podróży, jutro będzie w stanie zagrać z Wisłą Płock. - W jego przypadku o testach nie ma mowy. Jest duża szansa na to, że zdążymy go zatwierdzić jeszcze przed inauguracyjnym spotkaniem z nafciarzami. A wówczas, jeżeli tylko będzie czuł się na siłach, na pewno wystąpi przeciwko Wiśle - twierdzi Antoni Ptak.
Brazylijskiego defensora działaczom Pogoni polecił Edi Andradina. Najskuteczniejszy wiosną piłkarz Pogoni zapewniał Ptaka, że Rosa to wyśmienity zawodnik. - Rozmawiałem z Edim na jego temat trzy razy. Za każdym razem podkreślał, że Rosa jest dużo lepszym od niego piłkarzem. Takie referencje z ust naszego czołowego zawodnika ostatecznie przekonały mnie do sprowadzenia Rosy do Szczecina - opowiada Ptak.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.