Jeżeli Lewy poprawi grę w defensywie to nie mam nic przeciwko. Wawrzyniak zapewne wyjedzie gdzieś w świat, patrząc na deficyt dobrych lewych obrońców powinien szybko znaleźć zatrudnienie.
Chałas... w ilu klubach jeszcze ten patałach musi się nie sprawdzić by nikt go nie chciał zatrudnić ? Oferta zagraniczna podejrzewam że podobnego rodzaju jak u Tomka Zahorskiego - 2 liga USA z której nie da się ani spaść ani awansować.
Ogółem w stróżach szykuje się niezły atak : wirtuoz Chałas - powracający zza światów Dawid Janczyk
Ogółem w stróżach szykuje się niezły atak : wirtuoz Chałas - powracający zza światów Dawid Janczyk
Trzeba nadmienić, że w Stróżach ciekawą ekipę montuje duet Kogut-Dywan. Stanisław Kogut to wiceprezes, który ma szerokie kontakty biznesowe ("Już uruchomiłem pewne znajomości, by go zlokalizowali. Jeśli to uczynią, to jestem przekonany, że namówię go do podjęcia treningów w Kolejarzu. Skorzystają na tym obydwie strony - dodaje. " a Bolesław Dywan to wieloletni prezes o wielkich zasługach dla "miasta". Duet ten jest gwarantem rozwoju nowej sieci sklepów monopolowych, a sposobem na nieograniczone profity ma być właśnie wymieniany tu
Dawid.
Tak już na poważnie - chłopak rozmienił swój talent na totalne drobne, ale tak to jest jak człowiek połasi się na kasę. Kończę już lekki offtop..
Z tego samego portalu co wycena Serba. Ten zawodnik co go przypadkowo zaproponowałem według transfermarkt jest wolny a za Małeckiego według Przeglądu Sportowego Pogoń musiała zapłacić Wiśle 600 tys. zł.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 12/01/2014 14:23
Wyceny zawodników z tej strony są wzięte z kosmosu. To tylko orientacyjne ceny, które nie są oparte obecną formą i statystykami piłkarza. Piłkarze są tyle warci, ile za nich zapłacą. Myślę, że w przypadku Małeckiego kwota zamknęła się w 100 tysiącach Euro + spłata ewentualnych zobowiązań finansowych, jakie miał w Wiśle.
Z kolei Pietruszka trenował z "Góralami" do czwartku, po czym opuścił zespół Podbeskidzia. Tym samym wykluczony jest angaż zawodnika zimą w drużynie z Bielska-Białej.
No ciekawe gdzie Pietrucha wyląduje?
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Na treningu Floty pojawiło się trzech nowych piłkarzy. Pierwszym z nich jest bramkarz Phillipp Callington. Mierzy 199 cm wzrostu, ma 25 lat i bronił w Malmoe. Ma obywatelstwo szwedzkie i polskie - prywatnie jest wnukiem byłego świetnego napastnika Pogoni Szczecin, Mariana Kielca.
Na treningu Floty pojawiło się trzech nowych piłkarzy. Pierwszym z nich jest bramkarz Phillipp Callington. Mierzy 199 cm wzrostu, ma 25 lat i bronił w Malmoe. Ma obywatelstwo szwedzkie i polskie - prywatnie jest wnukiem byłego świetnego napastnika Pogoni Szczecin, Mariana Kielca.
Phillipp, Polak jak w mordę strzelił!
Informacja bardziej by się nadawała do tematu odnośnie I ligi
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/5790/Pietruszka-odchodzi-z-Pogoni.html
Chyba się spóźnili z tą nowiną bo już wszyscy wiedzieli o tym w tamtym roku.
Pietrucha miał ważny kontrakt do czerwca. W grudniu ubiegłego roku trener Wdowczyk poinformował go, iż nie będzie dłużej grał w pierwszej drużynie, ale dopiero dziś formalnie rozwiązano kontrakt.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.