Osobiście jestem zdziwiony, że nikt z Ex nie pyta Dolcan o Zjawińskiego. Chyba, że np. pan Smolny w tajemnicy coś załatwia. Dziś zaprzeczył info o Małeckim. Tak samo było z Ljuboją, jednak okazało się, że był temat. Coś czuje, że GS mówi prawdę Od stycznia "Mały" w Pogoni a kibiców proszę o danie mu szansy!!
Zapewne nazwisko Janukiewicza skandujesz na kazdym meczu i to, ze jest z Wroclawia i utozsamia sie z kibicami Slaska jakos Ci nie przeszkadza.
Malecki to ciezki charakter a jednoczesnie dobry pilkarz. Smuda znany jest z tego, ze nie potrafi dogadywac sie z takimi pilkarzami i woli ich odsuwac na boczny tor, ot chociazby Boruc w reprezentacji. Wdowczyk to zupelnie inne podejscie do zawodnikow. Uwazam, ze potrafilby zapanowac nad nim, ponadto wykrzesac z niego to co najlepsze. Takie transfery czesto wychodza na dobre pilkarzom. Byl za slaby na Turcje i o tym sie juz mowilo przed jego wyjazdem, ale w Ekstraklasie nadal potrafi byc wyrozniajacym sie plkarzem, tylko trzeba nad nim ciezko popracowac i oczekiwac woli drugiej strony. Ja jestem jak najbardziej za. Charakterek ma, ale to walczak, a takich sie ceni.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 22/12/2013 21:25
Z tym Aka to się wszyscy widzę nieźle rozpędzili.Sorry,ale czy my mamy juz 8-mke zapewnioną?
Zaczniemy się teraz osłabiać,zmieniać i liczyć że kto by nie przyszedł to Wdowczyk i tak każdego nowego uzdrowi i wyciśnie nawet to czego nie potrafi.
Ja na dzisiaj nie widzę nikogo za Akę i nawet Oedraogo jak się ogarnie to i tak nie nagle na te kilka wiosennych meczy.
Nazwiska typu Jelen ,Małecki etc. to niewiadome które albo odpala albo nie a jak spadniemy to sie wszystko rozsypie a bańka za Ake pójdzie na spłatę starych długów.
EPSON podpisuję się pod twoim postem rękami i nogami. Jeśli już ktoś chce cholernie sprzedać Akę to tylko i wyłącznie po zakończeniu tego sezonu. Podczas letniego okienka transferowego jest zdecydowanie większy wybór na giełdzie piłkarzy niż zimą. A teraz nie ma co kombinować ryzykując ustawianiem na ofensywnym pomocniku Mustafy , Korta czy Walskiego bo nie wiadomo czy podołają zadaniu utrzymania się w pierwszej ósemce. A co do pozycji ofensywnego pomocnika to uważam że i tak teraz przydałby się ktoś taki który byłby zmiennikiem dla Aki i mógłby spokojnie zastąpić Japończyka w razie kontuzji , kartki czy poprostu słabszej dyspozycji bo po zakończeniu kariery przez Ediego nikogo takiego na chwilę obecną nie mamy.
Jesli chodzi o takie transferowe fantazje, to mi by sie widziala wymiana Aki na Starzynskiego z Ruchu. W sensie kasiorka co przyjdzie za Ake zainwestowac w pomocnika Ruchu. Zwrociloby sie z nawiazka, ale takie transfery miedzy polskimi klubami to nierealne. W Grosickiego tez nie wierze, raz ze blizej mu do Jagi, a dwa, ze u nas nie dostanie takiego kontraktu jakiego bedzie oczekiwal po pobycie w Turcji i z jego podejsciem do kariery to szybciej wyladuje w 2 lidze ukrainskiej niz w Ekstraklasie. Nakoulma to tam...hehe
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 22/12/2013 23:48
Tzn. wiadomo że akurat nasz hojny sponsor byłby w stanie wybulić większy hajs dla Grosika niż Jagiellonia, dużo zrobią aby mieć rozgłos w mediach a transfer Kamila byłby nie wątpliwie dużym medialnym i transferowym sukcesem Pogoni jak i Jagi. A Grosik raczej by wolał mieć bliżej do rodziny w Szczecinie niż z tego wieśniackiego Białegostoku jeździć.
Ja tam nie wiem. Chlopak jest jaki jest, ale nie zbyt ladnie go tu potraktowano swego czasu kiedy potrzebowal paru treningow, a o Jadze wypowiada sie bardzo przychylnie, jeszcze bardziej o Kuleszy, jako niemal drugim ojcu. Zreszta tak jak pisalem, nie wierze, ze Opel wroci do Polski w ciagu najblizszych 2-3 lat.
O Bandrowskim juz myslalem w momencie kiedy Jaga pozwolila mu szukac nowego klubu. To jest pilkarz o podobnej charakterystyce co Lawa, tylko strasznie kontuzjogenny i chyba za duze ryzyko w takim wieku go tu sciagac. Z innych defensywnych pomocnikow to przyjrzalbym sie Trochimowi. Gral w Zaglebiu, ale wiadomo, ze tam pilkarzy niszcza, a wczesniej w Warcie czy teraz w Kolejarzu gra naprawde fajnie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.