A mnie zastanawia co się dzieje z Sebastianem Rudolem chłopak zajął razem z resztą młodych Polaków 3-4. miejsce na Mistrzostwach Europy U-17 w 2012 r. , zapowiadał się na dobrze rokującego defensywnego pomocnika a obecnie nawet nie wchodzi na jakieś ogony mimo słabej formy Ławy czy czasami gorszych występów Rogalskiego.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 09/12/2013 23:39
Ostatnio oglądałem kilka spotkań cracovi jest tam całkiem dobry stoper Kosanović któremu kończy się kontrakt. Warto się nim zainteresować solidny grajek jak na naszą e-klape. Dobrze gra w obonie, silny, mocne uderzenie, dobra gra głową. Był by zdecydowaniem wzmocnieniem naszej defensywy. Szukamy napastnika może da radę wypożyczyć Mikite z Legi albo Efira ?
Ostatnio oglądałem kilka spotkań cracovi jest tam całkiem dobry stoper Kosanović któremu kończy się kontrakt. Warto się nim zainteresować solidny grajek jak na naszą e-klape. Dobrze gra w obonie, silny, mocne uderzenie, dobra gra głową. Był by zdecydowaniem wzmocnieniem naszej defensywy. Szukamy napastnika może da radę wypożyczyć Mikite z Legi albo Efira ?
Ehh... cudowny zestaw proponujesz: stopera od nożowników oraz gwiazdeczkę Mikitę i szklanego Efira z Legii.
Ehh... cudowny zestaw proponujesz: stopera od nożowników oraz gwiazdeczkę Mikitę i szklanego Efira z Legii.
Bez przesady Kosanović nie jest wychowankiem nożowników jeśli tak by było nie brał bym go pod uwage. Równie dobrze można było skreślić Wojtka bo z pyrlandi
Jeden z najlepszych zawodników obecnie w Stomilu. Dzięki formie , którą prezentował w rundzie jesiennej dostał zasłużone powołanie do reprezentacji Polski U-21. Myślę , że dla jego rozwoju lepiej , aby został jeszcze w Olsztynie i pograł.
Materiał na świetnego skrzydłowego. Szybkość, dośrodkowanie, drybling na poziomie (marnej)ekstraklasy. W bieżącym sezonie jako skrzydłowy strzelił 5 bramek w 1 lidze, wyróżniający się gracz Stomilu.
Pogoń ma wąska i perspektywiczny kadrę więc daje to możliwości takim graczom jak D.Kun. W tym momencie niewiele ustępuje J.Bąkowi.
TO NASZ NAJLEPSZY ZAWODNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMINIK JAK MOGŁEŚ!!! Teraz kiedy tak bardzo Cię potrzebujemy?? Nie robi się takich rzeczy jeżeli kochasz ten KLUB to zostań chociaż do końca rundy!!!!!
byłem na kilku meczach Stomilu jak mieszkałem przez dwa lata w Olsztynie i powiem że chłopak megaogarniety jak na swój wiek. Taki box to box zawodnik pewny siebie z dobrą grą do przodu, jesli nie teraz to mysle że za rok lub dwa na pewno się przebije
Heh, Stomil dla niego byl wspanialy bo mu dawali grac konkretne mecze o stawke jak jeszcze byl takiej postury ze go wiatr przewracal a teraz po zrobieniu z niego klasowego grajka Pogon im go za grosze wezmie juz jak ktos by mial go im ukrasc to mogla to byc Wisla, po przyjacielsku tak jak im pol roku temu zwedzila chyba najlepszego skrzydlowego ligi Stomil Olsztyn mistrzowie transferow.
jako kibic GieKSy powiem ze Kun jako zawodnik Stomilu zrobił chyba największe wrazenie w meczu z nami...Dobry zawodnik chętnie bym go widział w Katowicach...jeśli trafi do Pogoni kibice będę mieli sporo radości.
Młody robił na skrzydle ogromną różnice, na 1 ligowych boiskach mało kto mu z obrońców dawał radę, mieszał, walczył, dośrodkowywał, rwał do przodu jak wściekły, niech mu idzie w parze tężyzna z szybkością a będzie mega wariatem bo umiejętności to mu nie brakuje. Młody ma chłodną głowę i to też się liczy Ogólnie piłkarz tej rundy ze Stomilu Pozdrówki
pamiętam, mieliśmy raz w drużynie najlepszego rozgrywającego rundy 1 ligi, zwał się Dariusz Zawadzki
z tym że Zawadzki miał już swoje lata i przed przejściem do nas miał chyba jedyną udaną rundę w karierze a Kun przynajmniej jest młody i perspektywiczny więc zawsze może się rozwinąć w każdym razie dobry kierunek klubu
Niemniej bardzo podoba mi się kierunek transferowy, oby tak dalej - już nam wystarczy zagranicznego szrotu i murzynów, którzy jedyne czym mogą się pochwalić to tym, że są z zagranicy. Wolę ewentualnie zawieść się na chłopaku, który ma 20-parę lat.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.