Szkoda Ci śmierdzącego lenia, który opierdala się na treningach? Biedny Donald bo on chce, stara się pokazać, że jest walczakiem, a że ma kontrolę emocji gorszą od pięcioletniego dziecka.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Tym debilnym faulem mam nadzieję że Djousse załatwił sobie wypierdzielenie na zbity pysk z Pogoni w trybie natychmiastowym!
Tak na spokojnie o Djousse. Młody chłopak, który błyszczał w 1-lidze, a w Ekstraklasie nie potrafi się odnaleść. Każde wejście Jego na boisko, to jest szansa , na pokazanie czegoś co odmieni jego sytuację, to że będzie wychodził w pierwszym składzie, że będzie w osiemnastce meczowej. On najzwyczajniej w świecie się "podpala" i na siłę chce pokazać że jest przysłowiowym "walczakiem", że można na Niego liczyć, że nie odpuszcza... To go gubi, bo rzeczywiście kolejny brutalny faul, i kolejna głupia czerwona kartka. Tak czy siak szkoda mi go.
Szkoda Ci śmierdzącego lenia, który opierdala się na treningach? Biedny Donald bo on chce, stara się pokazać, że jest walczakiem, a że ma kontrolę emocji gorszą od pięcioletniego dziecka.
A jesteś na każdym treningu że widzisz czy się opierdala?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/12/2013 17:01
czy widział na treningu czy nie,to okazji do zobaczenia bedzie juz niewiele Tchami, Donald, Chałas, Pietrucha żegnają sie juz oficjalnie. Szkoda Przemka, dzięki za lata gry, ale taki los piłkarza, odstajesz, odpadasz. Oby wzmocnienia były konkretne
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/12/2013 17:23
A ja napiszę, że żegnam Pietruszkę bez żalu. Kto widział jego grę to mógł obgryzać tylko paznokcie (te jego słynne "krycia" na radar przy dośrodkowaniach...). To że wygryzł go młody i chimeryczny Lewandowski wiele mówi. Przemek miał niestety spory zjazd formy. Ale życzę powodzenia, pewnie obierze kurs na Flotę.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
- Pietruszka - dramatyczny zjazd z formą, na niższe ligi to starczało, ale obecnie bezperspektywiczny, przeciętny obrońca,
- Tchami - irytujący od początku do końca, jeden z najsłabszych transferów ostatnich lat,
- Djousse - ile można się denerwować na nieporadnosć i glupotę tego zawodnika? Czara goryczy się przelała, tym bardziej, że szału ostatnimi czasy nie grał,
- Chałas - nie trzeba komentować, poza 2-3 niezłymi meczami chodząca przeciętność, co poniektórzy z Orlików graliby od niego skuteczniej w ataku.
Tym debilnym faulem mam nadzieję że Djousse załatwił sobie wypierdzielenie na zbity pysk z Pogoni w trybie natychmiastowym!
Tak na spokojnie o Djousse. Młody chłopak, który błyszczał w 1-lidze, a w Ekstraklasie nie potrafi się odnaleść. Każde wejście Jego na boisko, to jest szansa , na pokazanie czegoś co odmieni jego sytuację, to że będzie wychodził w pierwszym składzie, że będzie w osiemnastce meczowej. On najzwyczajniej w świecie się "podpala" i na siłę chce pokazać że jest przysłowiowym "walczakiem", że można na Niego liczyć, że nie odpuszcza... To go gubi, bo rzeczywiście kolejny brutalny faul, i kolejna głupia czerwona kartka. Tak czy siak szkoda mi go.
A jesteś na każdym treningu że widzisz czy się opierdala?
Dożyłem czasów, w których ludzie żałują tego, że czarnucha się wypierdala z Pogoni na zbity pysk. Cyrk.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/12/2013 18:17
Donald - w tej rundzie zrobił z siebie pośmiewisko , jedna bramka i dwie idiotyczne czerwone kartki. Według mnie zawodnik ze sporym potencjałem ale w ekstraklasie się nie odblokował , dzięki za fajną bramkę z Lechem w zeszłym sezonie ktora dała wiele radości w Poznaniu
Tchami - kto wie jakby grał gdyby przepracował okres przygotowawczy , momentami prezentował ciekawe techniczne przebłyski ale taktycznie i mentalnie nie przystosowany do ekstraklasy. Jeszcze te jego zabawne sprinty
Pietruszka - objeżdżany w każdym meczu , niestety spory zjazd umiejętności
co Ty pierdolisz, Djousse to typowy głąb, obibok i darmozjad, a jego mały iloraz inteligencji w konsekwencji prowadzi do zajebania się w akcji i biegania w kółko ile sił w nogach jak guziec. Ten chłop nigdy nie ogarnie taktyki, a na takich miejsca tu nie ma. Chciałoby się tylko powiedzieć w końcu...
Ostatnio edytowany przez: Safe, 3 grudnia 2013, 23:48 [1 raz(y)]
Uda sie rozwiazac kontrakty z ta wspaniala czworka, to juz z tego zwolni sie kasa na kontrakty dla nowych. Zamiast 4 takich sredniakow wolalbym 1 albo 2 takich co beda stanowili o sile zespolu.
Dokładnie , zwłaszcza że taki paralityk Chałas ponoć wyciągał co miesiąc 18 tys zł... Trzeba teraz przede wszystkim znaleźć jakiegoś lewego obrońcę w miejsce słabego Pietruszki i napastnika który nawiązałby rywalizację z Robakiem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.