Natomiast jestem zaskoczony Tchamim , gość ma spory potencjał , nie przepracował okresu przygotowawczego więc ma pewne braki ale wydawało mi się że spokojnie przepracuje zimę i będzie wzmocnieniem. Najwidoczniej Wdowczyk widzi to inaczej lub jest szykowane miejsce dla kogoś innego....
Dżalamidze w Pogoni ? Ostatnio nie omijały go kontuzje ale w formie był jednym z lepszych graczy tej żałosnej ligi.
Z jednej strony fajnie, bo da rade zalatac wszelkie dziury za takie pieinazki. Z drugiej strony jak Azoty przestana pompowac kase w Pogon to bedize masowa wyprzedaz. Dzialacze musza sie jakos ubezpieczyc na taka okolicznosc i przede wszystkim przedluzyc kontrakt z Lewandowskim.
Jest to kwota trochę zawyżona chociaż ostatnio słyszałem, że kwota planowana na transfery przez Azoty została znacząco podniesiona i wyniesie nawet milion euro. Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, że w tym okienku dostaniemy w prezencie od Grupy Azoty dwa duże nazwiska
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 26/11/2013 13:17
Jakis solidny prawy obronca, ktory jest w naszym zasiegu, jest przez klub obserwowany? Fraczczak duzo korzystniej wyglada z przodu, a w obronie niestety jest oslabieniem tej formacji. Za duzo bramek tracicmy po prostych bledach.
Ja bym byl bardzo zadowolony gdybysmy pozyskali obronce, pomocnika (moze byc Dzalamidze) i napastnika. Nie ma co robic rewolucji, tylko szukac konkretnych wzmocnien w najslabszych punktach.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 26/11/2013 13:31
Z potencjalnych wzmocnień się cieszę, aczkolwiek również uważam że zbyt duży nabór byłby niekorzystny w naszym przypadku. Robak potrzebował czasu aby się wkomponować, toteż jeśli zbyt wielu nowych chłopaków się nagle pojawi to jest ryzyko powstania nieładu jak w Zagłębiu. Maksymalnie trzy transfery na brakujące pozycje, większej ilości nie potrzeba.
Gratuluje madrej wypowiedzi.
Zamiast robic rewolucje, trzeba pomyslec o przedluzeniu kilku kontraktow najpierw.
Pozniej myslmy o jednym, porzadnym wzmocnieniu na kazda pozycje.
Pamietajmy, ze pilka nozna to takze taktyka, zgrywanie sie, odpowiednie przygotowanie itp.
Jak co roku bedziemy zmieniac sklad to gowno z tego bedze
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 26/11/2013 15:30
nie widze problemu w ilosci transferow tylko w jakosci,zeby nie sciagali wirtuozow typu Hernani czy Ława ich trzeba sie pozbyc,a w ich miejsce konkretni zawodnicy typu Robak.tendy droga.zeby sciagnac nowych koniecznie trzeba przewietrzyc szatnie ... wasze typy kogo powinnismy pozegnac?
spokojnie zadnej rewolucji nie bedzie,dojdzie 3 max 4 dobry zawodnikow z tego mi wiadomo i prawda jest taka ze odejdzie 3 ka i kadra bedzie zamknieta. Mysle ze w koncu doczekalismy sie lepszych czasow, madry spokojny inwestor,dobry trener no i kibice co raz lepiej dopisuja. Takze cieszmy sie, dopingujmy bo cos czuje ze nadchodzace lata beda dla Pogoni owocne! Odbudowa klubu zaczyna sie splacac
Tylko Pogoń Szczecin!
Ja widzę u nas Luís Carlosa z Zawiszy i może Hérold Goulon
Watpie zeby byli do wziecia, a jesli tak, to warunkiem bylo by pozbycie sie naszych pozostalych czarnych wirtuozow zeby jakos bardziej po polsku ta kadra wygladala
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 26/11/2013 21:14
Zaangażowanie w grę Tchamiego widać doskonale w relacji z meczu rezerw z Kotwicą. W akcjach bramkowych przeważnie truchta do obrony w okolicach środka boiska, a skrzydłowy kołobrzeżan szaleje pod naszym polem karnym. Wdowczyk pewnie raz może poprosić, czy opierdolić, ale wiecznie nie będzie "docierał" do gościa, który nic w piłce nie osiągną, a pogrywa w stylu podstarzałej gwiazdy po powrocie z zagranicznych wojaży. W ostatnich meczach w ekstraklasie był tak żenujący, że żegnam go bez żalu, a nawet z ulgą...
Jak nie oni, to może ktoś z Widzewa. Abbes, de Amo, Lafrance - akurat oni (jeśli grają, bo Abbes jest odsunięty od składu, a sportowo byłby chyba ich najlepszym stoperem) w Widzewie plamy nie dają.
25-letni azerski pomocnik Nizami Hacıyev przebywa na testach w Pogoni Szczecin.
on juz chyba tu byl kilka razy ??
Drugi raz wg oficjalki:
25-letni Nizami Hadżijew od kilku dni trenuje z pierwszym zespołem Pogoni Szczecin. Urodzony 8 lutego 1988 roku pomocnik do jutra będzie sprawdzany przez sztab szkoleniowy Portowców.
Dla Hadżijewa to drugie podejście do Pogoni. W szczecińskim klubie był już sprawdzany zimą zeszłego sezonu. - Przyglądamy się temu zawodnikowi - potwierdza odpowiedzialny w klubie za transfery Grzegorz Smolny.
Hadżijew w obecnym sezonie grał w rodzimej lidze, w zespole Gabala. Wcześniej reprezentował m.in. MOIK Baku, Inter Baku, Kazar Lenkoran, oraz Olimpik Baku. Grał w młodzieżowych i juniorskich reprezentacjach Azerbejdżanu, jest też 3-krotnym reprezentantem seinorskiej kadry tego kraju.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.