W klubie podjęto decyzję o rozwiązaniu umowy z weteranem. Zaproponowano mu również pracę w klubie w charakterze skauta, jednak ten odmówił. Sam Moskalewicz od kilku dni ma wyłączony telefon.
Mógłby ktoś przybliżyć, przyczyny takiego "pożegnania" się z Olgierdem. Wiem o występie w futsalu i wyjeździe do Stanów, ale od czego to się zaczęło ?
Byłbym wdzięczny, pewnie dużo ludzi się dziwi dlaczego takiego człowieka nie ma u nas w klubie na żadnym stanowisku. Na co na pewno sobie zasłużył.
Z Pogoni. Też myślałem, że już zabrał kartę i go nie zobaczymy.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 27/08/2013 19:48
Mysiak już był, Baranowski raczej zostanie w GKS. Najlepiej byłoby pozyskać Sebastiana Zalepe z Floty. Nasi prezesi interesowali się nim już w czerwcu, lecz nic z tego nie wyszło. Sebastian był najlepszym stoperem I ligi w sezonie 2012/13. Uważam, że to właśnie on przydałby się nam najbardziej.
Mysle, ze nie rozstali sie w najlepszej atmosferze. Owczesnie to bylo typowe dla naszych dzialaczy, wlasciwie to chyba nadal nic sie nie zmienilo. Kolenda zadowolony, bo kase zapewne dostal, a i prace na pozniej ma zagwarantowana.
Ano dlatego, że odważył się głośno skrytykować decyzje o zwolnieniu Ojrzyńskiego i rzekomo miał rozbijać szatnie z tego powodu. Paru osobom 'na górze' pewnie tym podpadł i tyle. Prawdopodobnie będzie mógł odejść za darmo.
Ostatnio edytowany przez: Pgn., 28 sierpnia 2013, 18:28 [1 raz(y)]
co do Olka z tego co pamiętam to zaproponowano mu mniej więcej taką role w zespole jaką pełni teraz Edi, Olo natomiast uważał że dalej może grać na wysokim poziomie i tak to się potoczyło. To oczywiście oficjalna wersja, jak ktoś coś więcej więcej wie niech napisze.
Przychodzi trener ktory napewno zna sie na pilce lepiej niz Smuda i wywala najlepszego lewego obronce ? moje pytanie dlaczego ?
Ano dlatego, że odważył się głośno skrytykować decyzje o zwolnieniu Ojrzyńskiego i rzekomo miał rozbijać szatnie z tego powodu. Paru osobom 'na górze' pewnie tym podpadł i tyle. Prawdopodobnie będzie mógł odejść za darmo.
Ta osoba z gory byl/jest Kobylanski. Oj nie ma chlopina najlepszej opinii w Kielcach i absolutnie sie temu nie dziwie.
Przychodzi trener ktory napewno zna sie na pilce lepiej niz Smuda i wywala najlepszego lewego obronce ? moje pytanie dlaczego ?
Ta osoba z gory byl/jest Kobylanski. Oj nie ma chlopina najlepszej opinii w Kielcach i absolutnie sie temu nie dziwie.
Tym bardziej , że pochodzi ze znienawidzonego Ostrowca Świętokrzyskiego
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Tym bardziej , że pochodzi ze znienawidzonego Ostrowca Świętokrzyskiego
Jakby wykazal sie jakimis sukcesami jako dyrektor sportowy to moze i by sie o tym nie wspominalo, a poki co wyjebal ulubienca kibicow - trenera Ojrzynskiego, a i przy Lisowskim maczal paluszki i to nie jest pierwszy raz kiedy tego zawodnika chce sie pozbyc. Zobaczymym po pierwszym meczu trener sie obronil. Lisowskiego natomiast chetnie bym w Pogoni widzial, dac im Pietruszke i jedziemy
Pozostaje postawić pytanie, czy w takim przypadku kontrakt, którym jest związany z klubem Mateusz Lewandowski, powinien zostać przedłużony.
- Ze względu na jedną plotkę w prasie? - retorycznie pyta wiceprezes Smolny. - To byłoby kompletnie bez sensu.
a ja zadam pytanie. Czy to oznacza, że Klub nie ma w ogóle zamiaru negocjować przedłużenia umowy z piłkarzem?
Wiem, że Lewandowski ma sporo mankamentów, ale to ciągle 20letni chłopak, regularnie grający w kadrze Dorny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.