Oby Wdowiec miał coś do powiedzenia. Dlatego napisałem że jak się nie wydaje swojej kasy to łatwo szastać nią na prawo lewo. Teraz pytanie dlaczego Robak nie gra w Piaście i chce odejść?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 11/08/2013 21:01
No jak nie gra jak gra. Jeśli jest zapis o klauzuli i ktoś decyduje się wyłożyć daną sumę to klub przecież nie ma nic do gadania i tylko od zawodnika zależy czy przejdzie do drugiej drużyny. Na Twoje pytanie dlaczego chciałby odejść z Piasta do Pogoni odpowiedź jest banalnie prosta. Lepsze zarobki.
No jak nie gra jak gra. Jeśli jest zapis o klauzuli i ktoś decyduje się wyłożyć daną sumę to klub przecież nie ma nic do gadania i tylko od zawodnika zależy czy przejdzie do drugiej drużyny. Na Twoje pytanie dlaczego chciałby odejść z Piasta do Pogoni odpowiedź jest banalnie prosta. Lepsze zarobki.
L
Z Cracovią nie grał nie było go nawet na ławce. Z Zagłębiem wszedł w 56 min a w meczu z Górnikiem grał cały mecz i strzelił gola. Gra jak gra. Lepsze zarobki tylko gorzej z ich wypłacaniem heh. Na FB już jest akcja aby Robak nie odchodził do Turcji i po meczu z Górnikiem miał się określić. Jedni podają, że ma być we wt na treningu a drudzy, że do środy ma podjąć decyzje.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 12/08/2013 11:04
Trochę dziwny transfer ten Robak. Wydawało mi się, że Azoty liczą na szum w mediach, jak przy Ljuboji. Nazwisko Robaka większych emocji nie wywołuje, ale sportowo może być to naprawdę fajne wzmocnienie. Szczególnie przy Chałasie i Djousse, którzy w piłkę grać kompletnie nie potrafią. Tylko trochę szkoda wydawać 150 tys. euro na sam transfer. No i do tego pewnie szalona pensja.
Trochę dziwny transfer ten Robak. Wydawało mi się, że Azoty liczą na szum w mediach, jak przy Ljuboji. Nazwisko Robaka większych emocji nie wywołuje, ale sportowo może być to naprawdę fajne wzmocnienie. Szczególnie przy Chałasie i Djousse, którzy w piłkę grać kompletnie nie potrafią. Tylko trochę szkoda wydawać 150 tys. euro na sam transfer. No i do tego pewnie szalona pensja.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 12/08/2013 21:18
A jeśli zagrał słabo, to co nie nadaje się? Bez jaj, anonimowy piłkarz to nie jest i nikt nie będzie analizować dzisiejszego meczu pod kątem jego przydatności w Pogoni, bo (jeśli oczywiście to prawda, że jutro ma być w Szczecinie) zostało to zrobione wcześniej.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Drugi trener Piasta powiedział że raczej Robak zostanie w Piaście Gliwice.
Tutaj Piast nie ma nic do gadania jak Pogon wylozy kase na transfer. Robak to raczej gosc, ktory pojdzie za kasa (nie oszukujmy sie, ale nie wiem czy jest w Polsce jakis klub, z ktorym emocjonalnie jest zwiazany, bo na pewno nie Piast i nie Widzew, ewentualnie Miedz), a jesli faktycznie zarabia tam 15 tys. zl to wielkim problemem nie bedzie przelicytowanie oferty Piasta, zwlaszcza, ze akurat ten napastnik jest wart takiej wyplaty, bo powinien byc gwarantem tych 7-8 bramek w sezonie przy tylu sytuacjach ile Pogon potrafi sobie stworzyc.
Włodarze Piasta sondująi rozwiązania na wypadek jego odejścia, a jednym z potencjalnych następców Robaka jest Charles Nwaogu z Floty Świnoujście.
Napewno temat jest. Ale czy Robak wart jest tych pieniędzy? Czy tak naprawdę zagwarantuje te 10 bramek w sezonie? Myślę że za te pieniądze lepiej sondować rynek zagraniczny.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Włodarze Piasta sondująi rozwiązania na wypadek jego odejścia, a jednym z potencjalnych następców Robaka jest Charles Nwaogu z Floty Świnoujście.
Napewno temat jest. Ale czy Robak wart jest tych pieniędzy? Czy tak naprawdę zagwarantuje te 10 bramek w sezonie? Myślę że za te pieniądze lepiej sondować rynek zagraniczny.
Ogladajac Chalasa mysle sobie ze gorzej juz byc nie moze..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.