Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 10/08/2013 18:46
Tchami jest dobry ale Murayama jest też świetny i ciągle się rozwija. Zobaczymy jak się to poukłada. Tchami powinien grać na lewym skrzydle, a Murayamę spróbowałbym w ataku. Ktoś wspomniał, że grą przypomina trochę Leśniaka i coś w tym jest. Szybki start do piłki, szybkość, waleczność, dobry drybling. Czas żeby zaczął strzelać bramki!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 11/08/2013 13:00
Może by spróbować Denissa Rakelsa z Zagłebia wyciągnąć tam i tak nie gra, a to młody utalentowany napastnik Który nie dostał jeszcze szansy, był królem strzelców ligi Łotewskiej z której tez przyszedł Eduards Višņakovs, czy Rudnevs może gdyby mu zaufać i dać szanse by można jeszcze było zarobić na nim
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 11/08/2013 15:07
Chodziło mi bardziej o te że też w lidze Łotewskiej grał, w Zagłębiu jest Papadopulos i Wożniak wiec Rakels nie ma raczej szans regularnie grać w pierwszym składzie, jeździł też po testach w Anglii wiec nie robią mu problemów z szukaniem nowego klubu warto by było sprubować
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 11/08/2013 15:08
Chodziło mi bardziej o te że też w lidze Łotewskiej grał, w Zagłębiu jest Papadopulos i Wożniak wiec Rakels nie ma raczej szans regularnie grać w pierwszym składzie, jeździł też po testach w Anglii wiec nie robią mu problemów z szukaniem nowego klubu warto by było sprubować
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 11/08/2013 19:01
Tyle wynosi kwota zapisana w kontrakcie za niego, więc jeśli chcą Robaka to tyle muszą zapłacić. Jeśli to prawda to szkoda, że nie zdecydowali się na początku lipca na niego, gdy kwota była trzy razy mniejsza niż teraz. A co do kontraktu to nie sądzę, żeby Robak śpiewał więcej niż 30 tysięcy złotych, bo to chyba i tak spora podwyżka by była dla niego, bo w Piaście kokosów się nie zarabia.
Dla mnie głupotą jest wydawać 150.000 tyś euro odstępnego za zawodnika, który ma 30 lat i będzie żądał lekko 40 tyś miesięcznie.
Czemu głupota ? W realiach polskiej piłki nie są to wcale duże pieniądze a Robak w dobrej formie może okazać się zbawienny dla indolencji ofensywnej Pogoni. Smolnemu też trzeba przyznać rację że wśród napastników panuje na polskim rynku transferowym ogromna posucha...
Dodam że śledzę wpisy Borka na twitterze i na pewno nie jest to gość który rozsiewa plotki czy inne niesprawdzone informacje.
Dla mnie głupotą jest wydawać 150.000 tyś euro odstępnego za zawodnika, który ma 30 lat i będzie żądał lekko 40 tyś miesięcznie.
Czemu głupota ? W realiach polskiej piłki nie są to wcale duże pieniądze a Robak w dobrej formie może okazać się zbawienny dla indolencji ofensywnej Pogoni. Smolnemu też trzeba przyznać rację że wśród napastników panuje na polskim rynku transferowym ogromna posucha...
Dodam że śledzę wpisy Borka na twitterze i na pewno nie jest to gość który rozsiewa plotki czy inne niesprawdzone informacje.
Nie mówimy o realiach polskiej piłki tylko realiach finansowych Pogoni. Robak w dobrej formie hmm ciekawe w jakiej jest teraz? Ani Ty ani ja nie wiemy w jakiej formie jest Robak. Chyba tylko Smlony to wie skoro kupuje grajka "w ciemno". Kolejny agent po Hernaninm, Buddce, Traore i Kolendzie. Ile pogra w Pogoni rok? dwa? i odejdzie za free lub nawet wcześniej jak nie będzie dobrze grał i wykładać taki szmal? Nie lepiej poszukać, rozejrzeć sie a nie tylko w FM grać. No ale jak wydaje sie nie swoja kase.....
Nie mówimy o realiach polskiej piłki tylko realiach finansowych Pogoni. Robak w dobrej formie hmm ciekawe w jakiej jest teraz? Ani Ty ani ja nie wiemy w jakiej formie jest Robak. Chyba tylko Smlony to wie skoro kupuje grajka "w ciemno". Kolejny agent po Hernaninm, Buddce, Traore i Kolendzie. Ile pogra w Pogoni rok? dwa? i odejdzie za free lub nawet wcześniej jak nie będzie dobrze grał i wykładać taki szmal? Nie lepiej poszukać, rozejrzeć sie a nie tylko w FM grać. No ale jak wydaje sie nie swoja kase.....
Masz rację tylko że napastnik jest tu potrzebny w trybie pilnym , natychmiastowym , chyba nikt nie ma wątpliwości że Donald z Chałasem nie prezentują godnego poziomu. Nie wierzę też że Wdowczyk wziąłby kota w worku. Borek ponad to wspomniał że transfer miałby być sfinansowany przez Azoty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.