Ciężko się z Tobą rozmawia i polemizuje. Wdowczyk nie jest frajerem i złym trenerem. Więc jeśli stawia na Chałasa i Djousse to jest proste że na treningach dają z siebie więcej niż Zwolak. To jest moje zdanie. Z Twoich wypowiedzi wynika że siedzisz w światku tych młodych piłkarzyków, i bronisz swoich kolegów. Więc Twoje wypowiedzi nie są obiektywne. I tak wogóle to podjeżdzasz mi pod Rudnickiego
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 02/08/2013 19:39
no no Donald taki dobry jest na treningu ze szok ostatnio ktos wstawil tutaj relacje z treningu jak 100% sytuacje nie wykorzystywal sam Wdowczyk do niego spinal, a w Lecznej Zwolak bedzie gral bo tam tez nie maja jakiegos ogarnietego napastnika
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 02/08/2013 21:27
Weź ty w końcu odpocznij od pisania na tym forum. Temat chłopaków z regionu był już wałkowany milion razy. Ja wybieram chce oglądać tego, który jest w lepszej dyspozycji. Jak Zwolak nie łapie się u żadnego trenera u nas i ląduje w słabej Łęcznej to tak on będzie u nas zbawieniem.
Gorzej że nie mamy ani z regionu chłopaków ani "sprowadzonych" na miarę top co byśmy chcieli .... z jednego złego wolę jednak chłopaka z regionu - niech oni chociaż biorą konkretną kasę za bycie beznadziejnym i potykającym się o własne nogi, bezmózgim piłkarzyną (vide Donald) .... inni są zapatrzeni w "czarnych" ich wola może im odpowiada sprowadzanie tabunu obcokrajowców za kupę szmalu grających piach - w ogóle teraz to Ci piłkarze to sami zniewieścieli jacyś są ... zero zaangażowania ....ja nie wiem w ich wieku to zapierdalałem na boisku za frajer 10 razy lepiej a grając z innymi widziałem kolesi co mieli talent jak 10 Donaldów w jednym... szkoda że to nie wróci.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 03/08/2013 00:22
Po wypożyczeniu Zwolińskiego Pogoń ma w składzie Chałasa i Djousse obaj jak wiemy napastnikami są tylko z nazwy. Na miejscu Smolnego to postarałbym się ściągnąć jakiegoś napastnika z dobrymi statystykami może być nawet z Grenladii jak potrafi seryjnie strzelać bramki. I może by się rozejrzeć jeszcze dodatkowo za jakimś młodym napastnikiem którego można by wypożyczyć w miejsce Zwolaka nie wiem może Jakuba Araka z młodej Legii Warszawa?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 03/08/2013 03:21
Ani Donald ani Zwolak zadnym zbawieniem nie beda. Szczerze to obu bym wypierdolil z klubu i znalazl 2 innych bardziej rokujacych. Zwolinski juz sie tula po wypozyczeniach i przypadkiem nie jest, ze nigdzie go nie chca. Chlopak zatrzymal sie w rozwoju jakies 2 lata temu i nic nie wskazuje zeby mial ruszyc dalej. Nadal widac te same braki i bledy. Widocznie Wdowczyk tez to widzi, ma porownanie na treningach, masochista nie jest wiec wybiera tego lepszego (o zgrozo - jak wiec poziom musi prezentowac nasz wychowanek skoro gra paralityk Donald?) a nie na zlosc wszystkim kibicom.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 03/08/2013 08:06
Moim zdaniem - rozwiązaniem na brak napastnika może być przesunięcie Bąka na szpicę. Dynamiczny, szuka piłki i piłka szuka jego, ambitny, młody. W meczu z Zawiszą grał w sumie tylko kilka chwil jako napastnik, ale nawet z piłką był nieco szybszy od obrońców. Uważam, że do momentu znalezienia przez managerów - to może być dobre rozwiązanie. A i w takiej sytuacji znajdzie się miejsce w składzie dla Pietruszki i Lewandowskiego
Visnakovs zagrał 2 mecze. Zobaczymy, czy dalej będzie taki skuteczny, bo zaczął piorunująco. Z dużą dozą prawdopodobieństwa można domniemać, że te jego 4 gole, to i tak więcej niż duet Chałas - Djousse będzie w stanie uzyskać wspólnie w całym sezonie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.