Mikołaj Lebedyński widziany dziś na parkingu klubowym w godzinach wieczornych,po treningu "jedynki" na głównej płycie boiska.
Cholera wie,może to jest jakieś wyjście? ;-)
oj, oj, oj, czyli w warunkowo w jednym przypadku możemy powiedzieć, że zna się na piłce, jest profesjonalistą, wie dokładnie jaki piłkarz jest potrzebny drużynie - mowa oczywiście o trenerze I zespołu
a reszta od początku - on mi się podoba (dlaczego?), bierzemy go! - Smolny
dobra Grzesiu przecież ty decydujesz (Adamczuk) - w sumie się nie znam za bardzo, ale dawaj go
szef przecież wie, że wie najlepiej, możemy spróbować, jak się nie uda to się jakoś wymigamy kryzysem w zespole (Gołubowski)
nie wiem w co i jak on bedzie grac a ile zarabiac - nadaje sie? oki, za 30 tysiakow miesiecznie damy rade (Adamczyk)
i jak sobie to czytam tonie chciałbym zeby tak to naprawde wygladalo!
Mogę się mylić ale wydaję mi się, że całkiem niedawno mielismy cos takiego, komitet transferowy się nazywało bodajże.
I on chyba dalej działa. Smolny, Adamczuk, Gołubowski, trener I zespołu + ktoś od finansów (Adamczyk?).
oj, oj, oj, czyli w warunkowo w jednym przypadku możemy powiedzieć, że zna się na piłce, jest profesjonalistą, wie dokładnie jaki piłkarz jest potrzebny drużynie - mowa oczywiście o trenerze I zespołu
dobra Grzesiu przecież ty decydujesz (Adamczuk) - w sumie się nie znam za bardzo, ale dawaj go
szef przecież wie, że wie najlepiej, możemy spróbować, jak się nie uda to się jakoś wymigamy kryzysem w zespole (Gołubowski)
nie wiem w co i jak on bedzie grac a ile zarabiac - nadaje sie? oki, za 30 tysiakow miesiecznie damy rade (Adamczyk)
Śmieszne, ale prawdziwe
Komitet wzajemnej adoracji : Marionetka - Gamoń decydent - Gamoń II emeryt - Aktor drugoplanowy - Kukiełka
Mogę się mylić ale wydaję mi się, że całkiem niedawno mielismy cos takiego, komitet transferowy się nazywało bodajże.
I on chyba dalej działa. Smolny, Adamczuk, Gołubowski, trener I zespołu + ktoś od finansów (Adamczyk?).
Myślę, że jest gorzej
Smolny: tu mam takiego piłkarza, widziałem na youtubie, później wam pokażę, naprawdę super gościu, dobre staty w FMie.
Reszta: "o.O" ; "wtf?!" "co jest?"
Smolny: To co, żeby nie było na mnie, bierzemy?
Reszta: "okej, Ty tu rządzisz"
xD
Wydaje mi się że to może być naprawdę porządne wzmocnienie drugiej linii.
Oficjalnie Wdowczyk powiedział, że nie interesują się żadnym zawodnikiem Polonii. Chyba, że zarząd szuka wzmocnień niepytając trenera o zdanie. Drużynę czeka rewolucja, ale oparta na młodych zawodnikach z rezerw i ME.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
zatem zaczynamy jeden z moich ulubionych okresów czyli letnią karuzelę transferową. Czeka nas zalew plotek, pobieznych informacji, spekulacji itp. a życzyłbym sobie aby spełniło się większość życzeń transferowych tutaj na forum
zatem zaczynamy jeden z moich ulubionych okresów czyli letnią karuzelę transferową. Czeka nas zalew plotek, pobieznych informacji, spekulacji itp. a życzyłbym sobie aby spełniło się większość życzeń transferowych tutaj na forum
Tymczasem z Pogonią pożegnali się już :
- Pernis
- Hricko
Kolejni na wylocie : Kolendowicz i Fabiniak.
Jest jakies oficjalne info na temat Hricki? W ogole kiedy koncza sie kontrakty? Budka i Kolenda jeszcze przez rok maja wazny. Podobnie Hernani,jesli wiec nie bedzie oferty kupna albo chociaz samej oferty dla zawodnikow, to przeciez nie zgodza sie na rozwiazanie kontraktow. Sa w takim wieku, ze juz lepszych pieniedzy nie dostana, zwlaszcza, ze w minionej rundzie nie pokazali zupelnie nic. Mimo wszystko jeszcze w tego Budke i Hernaniego wierze, ze po pracy z Wdowczykiem moze cos pokaza. Kolendowicz prochu nie wymylsi, jak bedzie forma to grac bedzie nadal tak samo przewidywalnie.
Jeżeli sztab szkoleniowy i skaut Gołubowski nikogo nie wyszukali do Pogoni na nowy sezon , to powinni się zainteresować piłkarzami Polonii Warszawa i GKS Bełchatów bo stamtąd można bardzo wielu piłkarzy pozyskać.
Już bym z tym nie przesadzał. To co my wiemy wiedzą też inne kluby z czołówki Ekstraklasy, które już pewnie sobie co lepszych zaklepali.
Jest jakies oficjalne info na temat Hricki? W ogole kiedy koncza sie kontrakty? Budka i Kolenda jeszcze przez rok maja wazny. Podobnie Hernani,jesli wiec nie bedzie oferty kupna albo chociaz samej oferty dla zawodnikow, to przeciez nie zgodza sie na rozwiazanie kontraktow. Sa w takim wieku, ze juz lepszych pieniedzy nie dostana, zwlaszcza, ze w minionej rundzie nie pokazali zupelnie nic. Mimo wszystko jeszcze w tego Budke i Hernaniego wierze, ze po pracy z Wdowczykiem moze cos pokaza. Kolendowicz prochu nie wymylsi, jak bedzie forma to grac bedzie nadal tak samo przewidywalnie.
O ile się nie mylę to kontrakty: Hricko, Pernisa , Kolendowicza , Chałasa i Fabiniaka kończą się w czerwcu. Niedawno też krążyła informacja po różnych portalach że Pogoń na pewno nie zamierza przedłużać kontraktu zarówno z Hricką jak i Pernisem.
Ciekawy jestem jak klub rozwiąże sprawę Budki (niwypał,obciążenie budżetu) i powracającego tragicznego Traore.
Po sezonie w piłkarskiej ekstraklasie drużynę opuszczają Słowacy: bramkarz Dusan Pernis i obrońca Peter Hricko.
- Obaj to bardzo sympatyczni ludzie i profesjonaliści. Rozstaliśmy się z nimi w zgodzie - mówi trener szczecińskiej drużyny Dariusz Wdowczyk. - Nie lubię tego robić, ale jestem zmuszony, żeby ogłaszać takie wiadomości zawodnikom.
Pogoń opuszczą także Robert Kolendowicz i Adrian Budka, z którymi klub chce rozwiązać kontrakty za porozumieniem stron.
Przygotowania do nowego sezonu w 12 drużynie ekstraklasy rozpocznie natomiast pięciu młodych wychowanków Pogoni z zespołu rezerw. Klub szuka także środkowego napastnika. Piłkarze po zakończonym w niedzielę sezonie rozpoczęli już urlopy, a zajęcia wznowią 17 czerwca.
Pernis na brak ofert nie będzie narzekał:
Pernis, który miał być pewniakiem w bramce Pogoni, zakończył swoją przygodę z tym klubem na 12 występach w T-Mobile Ekstraklasie. Jednak w przyszłym sezonie może poprawić ten wynik.
Zainteresowanie tym bramkarzem wyraża Zagłębie Lubin. "Miedziowi" szukają bramkarza, który zapewniłby spokój między słupkami
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
O ile się nie mylę to kontrakty: Hricko, Pernisa , Kolendowicza , Chałasa i Fabiniaka kończą się w czerwcu. Niedawno też krążyła informacja po różnych portalach że Pogoń na pewno nie zamierza przedłużać kontraktu zarówno z Hricką jak i Pernisem.
Ciekawy jestem jak klub rozwiąże sprawę Budki (niwypał,obciążenie budżetu) i powracającego tragicznego Traore.
Mam nadzieję, że na przyszłość będą myśleli o takich klauzulach w kontraktach jak w przypadku Bonina żeby potem nie było takich problemów
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.