o żesz ku...a kanapka z rąk mi wyleciała,herbatą się zakrztusiłem Pojechałeś Grzesiu po sobie oj pojechałeś
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Przeglądając sobie transfermarkt.pl na totalnym luzie znalazłem takiego oto gościa. Co o nim powiecie? Wniósłby coś do zespołu? Rafael Porcellis
Ciekawy zawodnik. Można by go zaprosić na testy i sprawdzić jak sie prezentuje.
a) mało to Brazylijczyków się już w Pogoni przewinęło?
b) ładnie wygląda na trasfermarkt... wow! może ma jakieś fajnie filmiki na youtube, a kontrakt podpisze przez facebooka?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Przeglądając sobie transfermarkt.pl na totalnym luzie znalazłem takiego oto gościa. Co o nim powiecie? Wniósłby coś do zespołu? Rafael Porcellis
Ciekawy zawodnik. Można by go zaprosić na testy i sprawdzić jak sie prezentuje.
a) mało to Brazylijczyków się już w Pogoni przewinęło?
b) ładnie wygląda na trasfermarkt... wow! może ma jakieś fajnie filmiki na youtube, a kontrakt podpisze przez facebooka?
Masz kolego jakieś kompleksy, że prawisz takie morały? Nikt nikomu nic nie każe a Ty już wylewasz łzy znawco piłkarski. To czyste rozmowy między kibicami o ewentualnych przykładowych wzmocnieniach a nie propozycje transferów. Jak jesteś "lepszy" to daj jakiś mądry przykład, żeby się nikt nie śmiał i nie skrytykował. Chyba, że zrobisz to sam na własnej osobie.
Wypowiadanie się o piłkarzach na podstawie transfermarkt jest mniej więcej tak samo sensowne jak prawienie o boksie na podstawie boxreca. Nie wiem dlaczego i to i to jest praktykowane w necie na potęgę.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
klik Ja też znalazłem. Był u Nas ale się nie sprawdził. Teraz schudł i nabrał kondycji.
HMMM Salenko coś mi to mówi ale jak ManeS pisze coraz bardziej nam do emerytów a młodzi uciekają z naszego regionu .
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 19/05/2013 09:38
Pozwoliłem sobie prześledzić transfermarkt.de w poszukiwaniu napastników, którym kończą się kontrakty po sezonie. Po uwagę brałem takie czynniki jak wiek (max 25-26 lat), wzrost (powyżej 1.80 m - skoro gramy na lagi w przodzie to nie widzę tak kogoś pokroju Messiego, mimo, że ten byłby zapewne mile widziany ), klasę rozgrywkową (przynajmniej druga liga w danym kraju lub niższa) oraz tegoroczne statystyki (nie brałem pod uwagę kalectw,które na 20 meczów strzelały 1 gola, wystarczy nam Chałas). Lista wygląda następująco:
Koleś przypomina nieco Demjana, strzela gole wślizgami, z pola karnego i głową. Nie wiem czy jest zajebisty, czy nie, ale statystyki ma solidne. 20 meczów/10 goli, klub - 2-ligowy chorwacki Sibenik. Myślę, że pod kątem pensji byłby spokojnie do ogarnięcia.
Japoński wieżowiec (1.95 m!), obecnie zawodnik bardzo szerokiej kadry Sevilli (rezerw), ogrywający się na zapleczu belgijskiej ekstraklasy, nie strzela za wiele, ale z takim wzrostem mógłby dawać radę na te krzywe wrzutki Frączczaka czy Pietruchy. Jako, że został wypożyczony aż do 2 ligi belgijskiej - czemu miałby nie spróbować u Nas? Poza tym wszędzie gdzie grał coś strzelał. Aka i Murayama na pewno by mu pomogli z aklimatyzacją.
Nigeryjski młokos z 2 ligi portugalskiej. W tym sezonie 12 goli w 31 meczach, czyli całkiem nieźle. Mocny fizycznie, szybki, sądząc po filmiku to nawet ogarnia grę z pierwszej piłki Jedyny minus to ryzyko przebitych blach.
---
Ostatnio edytowany przez: eJay, 19 maja 2013, 09:48 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 19/05/2013 10:25
Ciekaw jestem jak Wdowczyk widzi te druzyne na kolejny sezon. Wiadomo, ze kilku grajkow trzeba bedzie pozegnac. Nie sadze by widzial w tej druzynie Budke, Hricke czy Kolendowicza (przynajmniej sadzac po ostatnich decyzjach). Fraczczaka pewnie zostawi liczac na lepsze przygotowanie do kolejnej rundy, to samo tyczy sie Dabrowskeigo i Hernaniego, ktorzy rozgrywaja tragiczna runde. Edi zapewne zawiesi buty na kolku, Noll...koles mlodszy nie bedzie, a nagle z najwiekszego drewna stal sie najlepszym obronca tej druzyny. Chalas ma teraz swoje 5 minut, szczerze licze na to, ze ta wygrana w Chorzowie w takich okolicznosciach da im porzadnego pozytywnego kopa i tak jak w Chorzowie swoje powoli zaczynal grac Aka, tak moze i reszta to pociagnie i pokaze na co faktycznie ich stac. Co sie dzieje z Tadrowskim?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.