juz widze jak klub bedacy wyzej w tabeli ogrywa dla nas zawodnika ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Dlatego raczej można między bajki włożyć to, że będzie on wypożyczony. Jeśli Górnik się na niego zdecyduje to będzie chciał go kupić. Zwłaszcza, że wobec takiej pozycji Mosnikova u nas, nie może on drogo kosztować. Domyślam się nawet, że jest on do wzięcia za przysłowiową czapkę gruszek.
Dlatego raczej można między bajki włożyć to, że będzie on wypożyczony. Jeśli Górnik się na niego zdecyduje to będzie chciał go kupić. Zwłaszcza, że wobec takiej pozycji Mosnikova u nas, nie może on drogo kosztować. Domyślam się nawet, że jest on do wzięcia za przysłowiową czapkę gruszek.
Czemu między bajki? Trzeba się go pozbyć, a wypożyczenie pozwoli odciążyć budżet. Tak to jest jak dyrektor ściąga zawodników na własną rękę, bez, a nawet wbrew woli sztabu szkoleniowego...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Traore - beznadziejny , Djousse - problemy zdrowotne tak naprawdę to tylko on i sztab szkoleniowy chyba wie co mu jest , Chałas - wielka niewiadoma a Smolny jeszcze w tak beznadziejnej sytuacji z napastnikami wypożycza Zwolińskiego. Brak słów. Mam nadzieję że chociaż młodzi tacy jak Neumann , Zieliński czy Kapelusz dostaną w takim badź razie szansę.
A tak apropo to Kapelusz to nominalny napastnik? Bo często w Młodej Ekstraklasie grywał na pomocy i wczoraj u Skowronka też był sprawdzany jako pomocnik
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 17/01/2013 19:28
Uważam ,że Smolny mógłby się zastanowić nad sprowadzeniem Kamila Adamka. Chłopak wdarł się przebojem z 3 ligi do Podbeskidzia i pomimo ,że przeważnie wchodził z rezerwy to strzelił kilka bramek i zaliczył asyste. Nie wierze żeby był nie do ściągnięcia. 31 stycznie kończy mu się wypożyczenie i wróci do Drzewiarza Jasienica. Ja bym zaryzykował skoro i tak już mamy w składzie eksperymenty typu Traore. Według Przeglądu Sportowego są nim zainteresowane podobno Ruch Chorzów i Widzew Łódź.
Uważam ,że Smolny mógłby się zastanowić nad sprowadzeniem Kamila Adamka. Chłopak wdarł się przebojem z 3 ligi do Podbeskidzia i pomimo ,że przeważnie wchodził z rezerwy to strzelił kilka bramek i zaliczył asyste. Nie wierze żeby był nie do ściągnięcia. 31 stycznie kończy mu się wypożyczenie i wróci do Drzewiarza Jasienica. Ja bym zaryzykował skoro i tak już mamy w składzie eksperymenty typu Traore. Według Przeglądu Sportowego są nim zainteresowane podobno Ruch Chorzów i Widzew Łódź.
No ja cię błagam... po co? To już lepiej naszych młodych ogrywać. Fajnie, że się chłopak z okręgówki przedarł, ale no jak dla mnie nietrafiony pomysł kompletnie
A ten zawodnik był testowany podczas 2 gier sparingowych Pogoni. Ciekawe czy sztab szkoleniowy zdecyduje się teraz na niego , aby Pietrucha miał w końcu jakiegoś konkurenta na lewej obronie.
Zacząłem mecz na prawej obronie, a potem po zmianie trener przesunął mnie na środek obrony i nie ukrywam, że lepiej czuję się na stoperze.
Tadrowski po sparingu.
To jak w końcu z nim jest - ściągnęliśmy go specjalnie na prawą obronę, żeby zrobić konkurencję dla (marnego) Hricki, a on otwarcie mówi, że lepiej czuje się na stoperze, gdzie raczej wzmocnień nie potrzebujemy?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 19/01/2013 00:01
Tak jak Pogońifan napisał Julien we Francji grał na stoperze nie wiem czy grywał u żabojadów na prawej obronie , natomiast w rocznikach reprezentacji Polski zdarzało mu się już grywać na prawej obronie. Do Arki Tadrowski przechodził jako stoper ale z braku laku Nemec wystawił go na prawej obronie i tak według dziennikarzy i serwisów sportowych został najlepszym prawym obrońcą 1 ligi.
Smolny i reszta sztabu szkoleniowego mogliby się postarać wyciągnąć jakiegoś napastnika ze Słowacji bo ligę mają nawet na dobrym poziomie jak dzisiaj w sparingu Ruch dostał od Żyliny aż 9-2 a niedawno przecież MŠK grało w Lidze Mistrzów a nasze zespoły w Champions League już nie pamiętam kiedy grały. Zresztą według Pogoń.v.pl Rafałowicz był na meczu Slovanu Bratislava z AS Trencin ale konkretów na razie w tym temacie brak.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 19 stycznia 2013, 16:33 [1 raz(y)]
Smolny i reszta sztabu szkoleniowego mogliby się postarać wyciągnąć jakiegoś napastnika ze Słowacji bo ligę mają nawet na dobrym poziomie jak dzisiaj w sparingu Ruch dostał od Żyliny aż 9-2 a niedawno przecież MŠK grało w Lidze Mistrzów a nasze zespoły w Champions League już nie pamiętam kiedy grały.
Akurat słowaków przez naszą ligę trochę się przewinęło (zwłaszcza przez kluby ze Śląska i okolic) i ja nie przypominam sobie by którykolwiek był jakimś wzmocnieniem któregoś z zespołów naszej ekstraklasy. Oni przyjeżdżają do nas i dostosowują się poziomem do reszty.
P.S. Nie ma to jak oficjalna. Walnęli jakąś reklamę na pół strony, która zasłania tekst. I za cholerę nie idzie jej wyłączyć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.