Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 07/01/2013 20:38
Nie mam zamiaru jakoś najeżdżać na Ławę, ale uważam, że najzwyczajniej w świecie zawodnikowi, a już zwłaszcza kapitanowi ekstraklasowego zespołu nie przystoi odpuszczanie treningu tylko po to, żeby pojechać na mecz Barcelony. Piłkarze mieli miesiąc wolnego, mogli w tym czasie jechać gdzie chcieli i robić co chcieli. Barcelona grała w tym czasie kilka razy i nie widzę problemu, żeby pojechać tam na jakiś inny mecz. Dzisiaj zaczyna się okres przygotowawczy i jego psim obowiązkiem jest pojawienie się na treningu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 07/01/2013 21:34
O to mi chodziło.
I tak grajki w Polsce mają za dużo w dupie więc wypadałoby, żeby na te treningi był przygotowany, szczególnie jak jest się kapitanem POGONI SZCZECIN. wszyscy mają zapierdalac! a on ma jedna z najwyzszy pensji i nie umie dopilnowac terminu treningu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 07/01/2013 22:47
Przesadzacie. Mozna by sie pluc gdyby sobie wyjechal i nie wrocil na czas. Dogadal sie, zalatwil sobie wolne i jak dla mnie jest ok. Rownie dobrze mozna sie czepiac Ediego czy Donalda. Od swiat czy nowego roku mija tydzien i tak samo mogli wrocic 1 dzien wczesniej.
Nie wielbiciel tylko raczej zauwazam, ze trudno byc pilkarzem Pogoni, bo co chiwla dostaje sie po dupie od swoich kibicow. To Pernis, to Lawa, to Sotirovic, to Pietruszka. To nie jest normalne.
Przesadzacie. Mozna by sie pluc gdyby sobie wyjechal i nie wrocil na czas. Dogadal sie, zalatwil sobie wolne i jak dla mnie jest ok. Rownie dobrze mozna sie czepiac Ediego czy Donalda. Od swiat czy nowego roku mija tydzien i tak samo mogli wrocic 1 dzien wczesniej.
Ha ha ha. Jednak wielbiciel!
Nie wielbiciel tylko raczej zauwazam, ze trudno byc pilkarzem Pogoni, bo co chiwla dostaje sie po dupie od swoich kibicow. To Pernis, to Lawa, to Sotirovic, to Pietruszka. To nie jest normalne.
No tak, bardzo trudno... Kilkanaście czy tam więcej tysięcy miesięcznie i jeszcze ktoś NA FORUM będzie z takiego kpił, bidulek. Jakim prawem, pytam się, tak go wyszydzacie, terroryści?!
Oj stary stary...nie trzeba od razu wszystkiego brać tak do siebie i poprostu się uśmiechnąć
-specjalnie dla Ciebie
już mu dajcie spokój bo sie w sobie zamknie
Hmmmm chyba to zrobił już dosyć dawno temu , cały czas pod napięciem czytając forum
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 08/01/2013 12:11
Ale Przema i Don Hendersson maja racje.Zawsze komus z Was cos nie pasuje.Zawodnik zaplanowal urlop z 1dniem dodatkowym za zgoda trenera a na forum lament.A czy to Lawa czy inny zawodnik to mnie akurat wali.Moge sie zalozyc ze gdyby takie info ukazalo sie o kimkolwiek innym to nikt z was by sie nie odezwal.A tak to mamy wieczne marudzenie.Jestesmy w srodku tabeli a tez byl placz ze wyniki hujowe.Ciagle cos nie tak...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 08/01/2013 12:14
moim zdaniem zachowanie Ławy pokazuje jaki z niego profesjonalista,a wieksza porazka jest zachowanie klubu,ktory wyraza na to zgode i nie widzi w tym nic zlego.teraz przyjedzie i bedzie rzadzil w szatni,bo widzial Barce na zywo tez widzialem i jakos specjalnie mnie to nie jara.
Edi to drugi nietykalny i wszystko moze.po takich numerach widac jak profesjonalnie zarzadzany jest nasz klub i jaka na pewno jest zdrowa atmosfera w szatni.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 08/01/2013 13:13
Kurwa, niektórym to trzeba kubeł zimnej wody na głowę.
Czemu nie lamentujecie ze Edi czy Djousse przyjeżdżają dzień później ?
Jeden samolot z Brazylii lata do Europy ze nie mogli stawić sie już wczoraj na treningu? To że Ława pojechał sobie h.. wie gdzie - jego sprawa. Załatwił to jak człowiek w klubie i nie ma problemu.
Więc taka rada - ostygnijcie, bo jeszcze 2 miesiące treningów przed nimi i ten jeden, wczorajszy to ułamek w całym procesie przygotowań.
Kurwa, niektórym to trzeba kubeł zimnej wody na głowę.
Czemu nie lamentujecie ze Edi czy Djousse przyjeżdżają dzień później ?
Jeden samolot z Brazylii lata do Europy ze nie mogli stawić sie już wczoraj na treningu? To że Ława pojechał sobie h.. wie gdzie - jego sprawa. Załatwił to jak człowiek w klubie i nie ma problemu.
Więc taka rada - ostygnijcie, bo jeszcze 2 miesiące treningów przed nimi i ten jeden, wczorajszy to ułamek w całym procesie przygotowań.
A dla mnie każdy powinien być równy zwłaszcza Ława na nadmiar treningów w ostatnim czasie nie narzekał (patrz. runda jesienna) więc załatwianie sobie w klubie nie jest tu na miejscu zwłaszcza wobec młodszych graczy z rezerw którzy powinni widzieć przykłady innego zachowania...
moim zdaniem zachowanie Ławy pokazuje jaki z niego profesjonalista,a wieksza porazka jest zachowanie klubu,ktory wyraza na to zgode i nie widzi w tym nic zlego.teraz przyjedzie i bedzie rzadzil w szatni,bo widzial Barce na zywo tez widzialem i jakos specjalnie mnie to nie jara.
Edi to drugi nietykalny i wszystko moze.po takich numerach widac jak profesjonalnie zarzadzany jest nasz klub i jaka na pewno jest zdrowa atmosfera w szatni.
Nom. Widzisz widocznie wiecej niz reszta.
Jezeli bylo uzgodnione wczesniej, to nie widze przeciwskazan, to jeden dzien...
Tylko śmieszny jest ten powód, i to, że klub pozwala na to. Dopiero co mieli miesiąc wolnego, a gość któremu płacą pewnie po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie za gotowość do pracy, nie jest do niej gotowy bo... pojechał sobie obejrzeć mecz
Zaraz piłkarzyki wejdą tam prezesowi na głowę. Edi pojedzie sobie w środku tygodnia na jakiś mecz do Brazylii, Donald jak ozdrowieje to wyskoczy sobie na kielicha do wujka w Kamerunie, a jeszcze inny piłkarz pojedzie do babci z drugiego końca Polski na ciasto
Za takie (niemałe przecież pieniądze) jakie klub płaci zawodnikom, to powinien wymagać gotowości do pracy.
To samo zresztą się tyczy pozostałej dwójki. Jest termin rozpoczęcia zajęć i mają na nich być. A nie, że sobie tak rezerwują samoloty (czy może klub to robi?), że przylatują później. Co innego okoliczności niezależne od nich, co innego takie planowanie.
A potem inny spóźni się 10 minut na trening bo samochód mu się zepsuje i dostanie za to po kieszeni. Takimi ruchami raczej atmosfery się nie zbuduje, można ją tylko pogorszyć.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 8 stycznia 2013, 14:45 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.