Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 29/12/2012 14:42
Nie zdziwię się jak na końcu się okaże, że Pogoń go olała, tylko menedżer tego piłkarzyka tak miesza.
Próbuje go na siłę gdzieś przenieść żeby zgarnąć jakąś prowizję i azerom wciska bajeczki, że Pogoń chce go brać. W Interze Baku zdziwieni bo gość ma ważny kontrakt, a w Pogoni zdziwieni bo nie mają zamiaru za niego płacić.
7 stycznia Flis pojawi się na pierwszym treningu Pogoni, być może wraz ze szczecińską drużyną wyjedzie również na zgrupowanie do Pogorzelicy.
Flis trafił do chorzowskiego klubu w 2008 roku. W tym sezonie zagrał w jedenastu meczach Młodej Ekstraklasy, w których zdobył sześć bramek. Przez sezon występował też w barwach Arki Gdynia.
żródło 90minut/niebiescy.pl
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 31/12/2012 14:08
I o to chodzi!!! młodzi ,perspektywiczni, a nie murzyni którzy nawet nie wiedzą ile mają lat. Jest jeszcze w zespole paru klijentów co oprócz przerabiania chleba na g...o nic nie potrafią.Odmłodzić i za 3 lata ......gramy w pucharach młodym składem.
I o to chodzi!!! młodzi ,perspektywiczni, a nie murzyni którzy nawet nie wiedzą ile mają lat. Jest jeszcze w zespole paru klijentów co oprócz przerabiania chleba na g...o nic nie potrafią.Odmłodzić i za 3 lata ......gramy w pucharach młodym składem.
Pięknie by było i właśnie tego ostatniego zdania ,żeby się spełniło życzę wam bracia przy okazji pożegnania 2012 roku. Oby Tadrowski wprowadził się co najmniej tak samo jak Dąbrowski
Pięknie by było i właśnie tego ostatniego zdania ,żeby się spełniło życzę wam bracia przy okazji pożegnania 2012 roku. Oby Tadrowski wprowadził się co najmniej tak samo jak Dąbrowski
No moze nie do konca tak jak Dabrowski 8 zoltych i 2 czerwone kartki i dwa karne po jego faualch, aha i jescze samoboj
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 01/01/2013 15:32
Jeżeli Bartek Flis ma być testowany przez Pogoń to uważam że i Michał Szubert zasługuje jeszcze na przetestowanie w kolejnym sparingu. Chłopak strzelił 14 bramek w 3 lidze w 14 meczach to napewno jakieś umiejętności musi posiadać. A to że zagrał 45 minut w spotkaniu sparingowym testowanej zbieraniny przeciwko Energetykowi Gryfino i nic nie strzelił to wcale nie musi oznaczać że jest słaby i się nie nadaje.
A co do Tadrowskiego to ciekawi mnie jak się zaprezentuje w Pogoni Szczecin. Jako ciekawostkę mogę napisać że przed rozpoczęciem tej rundy Julien był na testach w GKS Bełchatów i nie przypadł do gustu byłemu trenerowi Brunatnych Kamilowi Kieresiowi , ale gdzie teraz jest GKS a gdzie Tadrowski to każdy widzi.
Jeżeli Bartek Flis ma być testowany przez Pogoń to uważam że i Michał Szubert zasługuje jeszcze na przetestowanie w kolejnym sparingu. Chłopak strzelił 14 bramek w 3 lidze w 14 meczach to napewno jakieś umiejętności musi posiadać. A to że zagrał 45 minut w spotkaniu sparingowym testowanej zbieraniny przeciwko Energetykowi Gryfino i nic nie strzelił to wcale nie musi oznaczać że jest słaby i się nie nadaje.
A co do Tadrowskiego to ciekawi mnie jak się zaprezentuje w Pogoni Szczecin. Jako ciekawostkę mogę napisać że przed rozpoczęciem tej rundy Julien był na testach w GKS Bełchatów i nie przypadł do gustu byłemu trenerowi Brunatnych Kamilowi Kieresiowi , ale gdzie teraz jest GKS a gdzie Tadrowski to każdy widzi.
Na tym forum ten cały Szubert to ma tu chyba jakiś fanclub. Ktoś tu na siłę lansuje jakiegoś ogórka, bo strzelił parę bramek w III lidze. Pełno było już takich a u nas nic nie pokazywali. Żeby nie szukać daleko - Zwoliński też nastrzelał bramek w którejś tam lidze i nic z tego nie wyszło.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.