Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 12/12/2012 01:46
a ja powiem tak zamiast do Turcji zapierdalać nad morzem i w górach nie dość ze w chuj wolnego to jeszcze co pol roku kurwa wycieczki a cześć piłkarzyków naprawdę nie reprezentowała dobrze Pogoni, jedyne co mogą prezentować to jakaś bandę chuja uskładana na prędko w A klasie (po popisach w rezerwach niektórych grajków stwierdzam ze 3 liga to za dużo dla nich)i wszyscy wiedza o kogo chodzi bo większość tych nazwisk nieraz przewinęła się przez forum, jest kilka osób, które nadają się tylko do wyjebania,oraz zespól innych których trzeba tylko doszlifować, mimo wszystko gratulacje 8 miejsca i sporej przewagi nad tragiczna grupa spadkową
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Tak też czytałem ze wybiera się za granice swoja droga ten Piech to przykład na to że sprowadzając 3-4 napastnika z innego klubu można trafić na wartościowego gracza choć w Widzewie miał Robaka i Šernasa za konkurentów a wtedy ten duet walił jak na zawołanie.
i druga sprawa co myślicie o Çanim w tym sezonie nie można sie o nim wypowiedzieć ale w tyej chwili przychodzi mi tylko jego nazwisko na myśl sytuacje ma fatalna w klubie najpierw przed sezonem pamietna sprawa z przygotowaniem a jak dostał szanse to sprawa z karnym ja go pamietam dobrze z poprzedniego sezonu nie mówie że był gwiazdą ale i Polonia grała w kratke
Widziałem na pasku w którejś telewizji, że Piech ma odejść z Ruchu. Może o niego warto powalczyć?
O ile się nie mylę,to gwiazda Piech mówił,że odejdzie tylko za granicę.
Tak też czytałem ze wybiera się za granice swoja droga ten Piech to przykład na to że sprowadzając 3-4 napastnika z innego klubu można trafić na wartościowego gracza choć w Widzewie miał Robaka i Šernasa za konkurentów a wtedy ten duet walił jak na zawołanie.
i druga sprawa co myślicie o Çanim w tym sezonie nie można sie o nim wypowiedzieć ale w tyej chwili przychodzi mi tylko jego nazwisko na myśl sytuacje ma fatalna w klubie najpierw przed sezonem pamietna sprawa z przygotowaniem a jak dostał szanse to sprawa z karnym ja go pamietam dobrze z poprzedniego sezonu nie mówie że był gwiazdą ale i Polonia grała w kratke
a na chuj nam jakiś rozwydrzony bachor, co chwilę bedzie fochy strzelał. Nie potrzeba nam takich gwiazdorków w Pogoni
Widziałem na pasku w którejś telewizji, że Piech ma odejść z Ruchu. Może o niego warto powalczyć?
O ile się nie mylę,to gwiazda Piech mówił,że odejdzie tylko za granicę.
a na chuj nam jakiś rozwydrzony bachor, co chwilę bedzie fochy strzelał. Nie potrzeba nam takich gwiazdorków w Pogoni
akurat sytuacja w Polonii jest złożona może pokazuje frustracje bo nie jest przygotowany optymalnie do sezonu a to nie do końca jego wina w Warszawie jest już spalony poziom jak na naszą ligę ma dobry ja tam nie widzę problemu czasami warto wyciągnąć dłoń do kogoś
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 12/12/2012 10:47
Myślę że Cani sprawdziłby się u nas. Zgadzam się z przedmówcą że jego konflikt może być skutkiem nie tylko jego osobowości lecz całego zamieszania jakie trwało przy Konwiktorskiej. Wcześniej już myślałem o tym napastniku, lecz patrząc obiektywnie- czy stać nas na takiego grajka ?
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Zarząd GKS-u Bełchatów postanowił przesunąć do zespołu Młodej Ekstraklasy dziewięciu zawodników.
Zimowe przygotowania pierwszy zespół rozpocznie bez: Adama Stachowiaka, Macieja Szmatiuka, Miroslava Božoka, Tomasza Wróbla, Pawła Buzały, Alana Stulina, Pawła Giela, Dawida Nowaka i Marko Šimicia.
Według informacji "Przeglądu Sportowego" wszystkim wymienionym zaproponowano rozwiązanie umów za porozumieniem stron.
Niezła czystka. W sumie jedyny który gra na stałym przyzwoitym poziomie to Wróbel.
Paweł Giel to były podopieczny Skowronka. Defensywny pomocnik, 23 lata. Jeden z kluczowych zawodników w Radzionkowie.
akurat sytuacja w Polonii jest złożona może pokazuje frustracje bo nie jest przygotowany optymalnie do sezonu a to nie do końca jego wina w Warszawie jest już spalony poziom jak na naszą ligę ma dobry ja tam nie widzę problemu czasami warto wyciągnąć dłoń do kogoś
Cani w chuja walił już w tamtym sezonie i to się nie zmieniło, a do tego oczekiwania finansowe ma konkret. A malkontentów krojących grube siano nam nie potrzeba
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 12/12/2012 17:44
A może by tak spróbować Kamila Bilińskiego z Żalgirisu Wilno i Pawła Wojciechowskiego z FK Mińsk stosunkowo młode chłopaki jak na polskie realia można by takim dać szansę. Problemem natomiast jest to że obydwaj mają kontrakty ważne do 31.12.2013
.............................................................................................................................................................................................................
Pomocnik Paweł Lisowski porozumiał się z Pogonią Szczecin i jest bliski podpisania kontraktu z ósmym zespołem T-Mobile Ekstraklasy.
Wychowanek Stali Szczecin od 2008 roku występuje w Ruchu Chorzów. Jesienią zagrał w pięciu meczach ekstraklasy.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 13 grudnia 2012, 10:32 [1 raz(y)]
Niech komitet transferowy się postara ściągnąć w miejsce Błażeja Radlera , Sebastiana Zalepę z Floty Świnoujście który został wybrany w wielu podsumowaniach i plebiscytach najlepszym stoperem 1 ligi. Myślę że ma on umiejętności zbliżone do Dąbrowskiego i byłby dobrą inwestycją. Wiele klubów się tym chłopakiem interesuje z Ekstraklasy ale być może oprócz Widzewa to Pogoń miałaby największe szanse na pozyskanie go bo chłopak obecnie studiuje w Szczecinie. I jak jestem przy temacie Floty to bardzo dobrym lewym obrońcą na poziomie 1 ligi jest Marek Opałacz ten zawodnik zaliczył 5 asyst w tej rundzie jesiennej tak więc bardzo dużo jak na bocznego obrońcę. A że lewa obrona oprócz napastnika jest niezbędna to wiadomo już od początku zakończonej obecnie rundy jesiennej.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 13/12/2012 14:26
Daj spokoj z tymi Zalepami czy Opalaczami. Flota to ostatnie miejsce gdzie nalezy szukac wzmocnien.Od lat to samo.Zawodnik z Floty odchodzi i po pol roku nikt o nim nie pamieta. Pietruszka i Prusak sie sprawdzili w innych klubach i na tym koniec. Jeszcze moze Kasprzika i Olszara tu sciagnac ?
Daj spokoj z tymi Zalepami czy Opalaczami. Flota to ostatnie miejsce gdzie nalezy szukac wzmocnien.Od lat to samo.Zawodnik z Floty odchodzi i po pol roku nikt o nim nie pamieta. Pietruszka i Prusak sie sprawdzili w innych klubach i na tym koniec. Jeszcze moze Kasprzika i Olszara tu sciagnac ?
Widzę że masz nastawienie Anty do Floty. A taki Dąbrowski jak przychodził z Olimpii Grudziądz to kto go znał oprócz kibiców Olimpii? I chłopak dał radę jakoś widzę piłkarskie podobieństwo Zalepy do Dąbrowskiego. Dlatego wspominam już drugi raz o tym chłopaku jak i lewym obrońcy Floty Opałaczu bo kogoś trzeba pozyskać do rywalizacji z Pietruszką , bo jak dostanie jeszcze jedną kartkę albo co gorsza złapie jakąś kontuzję to ciekawe kto będzie grał na lewej obronie bo pewnie grałby ktoś z trójki Noll , Hricko, Frączczak na chwilę obecną. Ale jeśli ja mam złe przypuszczenia co do gry tej dwójki zawodników to niech wypowie się ktoś kumaty np. kiko bo on był dość często wybierany w Marvinach roku w kategorii: Najmądrzejsze wypowiedzi piłkarsko
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 13 grudnia 2012, 15:06 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.