w taki razie Skowronek musi przekonać zarząd do poszukania kasy bo wydaje mi się ze to była by dobra inwestycja tym bardziej że w Widzewie się nie przelewa
(Ma coś w sobie ten Okachi)
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Rogal to jedyny defensywny pomocnik który prezentuje dobry poziom w każdym meczu w dodatku potrafi zrobić przewagę (bramka z ruchem jest tego przykładem ma kilka podobnych prób w każdym meczu) reszta to uzupełnienie składu jak narazie (Golla, Szałek) Edi i Aka to inny typ zawodników Jedynie Ława ma szanse dorównać poziomem do rogala pod warunkiem ze podejmie rękawice niby priorytetem jest napastnik ale prawdę mówiąc znaleźć kogoś lepszego w ekstraklasie od Frączaka za darmo będzie ciężkie jedyna opcja 1 liga w górę może kogoś z zagranicy (ale to szansa 1 na 20) wiec chyba rozsądniej poszukać kogoś na defensywnego pomocnika i prawego obrońce bo tu widzę na dzień dzisiejszy potrzebę wzmocnień pierwszej 11 (jak napisałeś Golla w extraklase może spokojnie pograć ) mogę się zgodzić ale my mamy za cel za 2 lata grać o europejskie puchary i idąc twoim tokiem myślenia za 2 lata będziemy w tym samym miejscu możesz się zgadzać lub nie to moje zdanie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 10/12/2012 13:54
Napadzior to priorytet i koniec. Przecież Frączczak nawet zmienników nie ma, poza tym siedzi w napadzie trochę na siłę - ja bym go widział na prawej flance. Z prawym obrońcą to zgoda, ale akurat środek pola to według mnie mamy jeden z mocniejszych w lidze. Druga sprawa to to czy ten Okaczi to na pewno defensywny jest? Ja dla mnie to ofensywny pomocnik podchodzący pod napadziora i w takiej roli mógłby nam się przydać.
Puchary za dwa lata? Chciałbym. Ale teraz musimy się utrzymać. W tym sezonie może być łatwo, ale jak w przyszłym Zawisza z Cracovią wpadną to może być ciężko.
co do napadziora to zgadzam się z tobą tylko kogo? tu jest problem tak na nazwisko wzieliśmy już Traore
a co do Okachiego ma znakomity odbiór niby gra przed dwoma defensywnymi ale to z racji tego ze jest najmniej drewniany chyba widział bym go jako defensywnego choć ma inklinacje do przodu jak Rogal ze słabszymi rywalami gra 1 defensywnym Rogalskim była ok problem pojawiał się lepszymi rywalami
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 10/12/2012 14:55
Pogoń powinna wzmocnić każdą pozycję czyli przydałby się stoper za Radlera. Lewy i prawy obrońca , lewy pomocnik bo prawy już przyszedł ten japończyk Muryama , defensywny pomocnik ,ofensywny pomocnik za Mosnikova i rasowy napastnik za Traore wtedy byłoby ok. Ale w związku z tym że kasy brak to potrzeba priorytetowo lewego obrońcy i napastnika choć i Hricko też nie ma raczej zmiennika na prawej obronie.
Reasumując wygląda na to że potrzeba jeszcze 3 piłkarzy bankowo.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 10/12/2012 14:59
Pietruszka daję radę na lewej obronie.
Na tą prawą jakby się udało kupić Tadrowskiego to byłoby genialne. Najlepszy prawy obrońca 1 ligi i w dodatku młody.
NAPASTNIK- to jest priorytet i nad tym transferem muszą pracować przez całe okienko transferowe. Niestety na rynku w Polsce nie ma napastnika , który by mógł przejść do Pogoni. Muszą poszukać za granicą
Proponuje zakontraktować Henry'ego i Beckhama ,jak wiadomo w Szczecinie jest problem z napastnikami więc można pokusić się o Balotelliego z City ,podobno tylko 30 milionów - Smolny do dzieła!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.