I to będzie ten napastnik który wzmocni (?) Pogoń zimą.
Nie mam nic do Mikiego. Napewno lepszy jest od Traore, a na porównywalnym poziomie jak Djousse i Zwoliński.
Tylko czy ten transfer powrotny byłby wzmocnieniem? Nam potrzeba naprawdę napadziora, z przysłowiowym "nosem" do strzelania bramek. A Miki takim nie jest. Gdyby Miki miał wrócić, to jednak wolałbym opcję z Frączczakiem na szpicy.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
No a ja z chęcią widziałbym Mikołaja u nas z powrotem. Szczerze powiedziawszy, co da nam lepszy napastnik Zamiast np. 8-9 miejsca będziemy mieć 5-6 W sumie żadna różnica, a jak znów mamy mieć jakiegoś bambo, czy nie wiadomo jakie wynalazki, to niech będzie to chłopak od nas. W pucharach i tak nie będziemy grać, chyba, że nasz stadion się kwalifikuje do tego...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 30/11/2012 12:11
Mikołaj to niestety nie ten poziom, talent trochę na wyrost. Samo przejście do Rody było ogromnym zaskoczeniem, zwłaszcza że grzał wtedy ławę w niezbyt mocnej Pogoni. Mimo wszystko każdy by chyba wolał go oglądać zamiast Traore. Obecnie jednak trudno trafić na dobrego napastnika, zwłaszcza z Polski.
okazuje się zupełnie coś innego Pogoń jednak nie sprawdza obrońcy Arki
jeżeli rzeczywiście ten piłkarz nie był testowany, a był widziany w Szczecinie (bodajże na meczu z Ruchem), to może oznaczać, że Pogoń jest zainteresowana tym piłkarzem bez chęci jego sprawdzenia... - taka moja analiza
Czyli napastnika nie będzie?
Z jednej strony Skowronek chwalił Frączczaka za grę na szpicy, ale podkreślał że dla niego to jest przede wszystkim bardzo dobry skrzydłowy. Teraz ściągnęli japońca jako 3,4-tego na PP(Frączczak,Budka,Take,Lewandowski[jest prawonożny])
jeżeli rzeczywiście ten piłkarz nie był testowany, a był widziany w Szczecinie (bodajże na meczu z Ruchem), to może oznaczać, że Pogoń jest zainteresowana tym piłkarzem bez chęci jego sprawdzenia... - taka moja analiza
Jeżeli grał regularnie w swoim klubie, jeżeli ten klub jest w zasięgu skautów, jeżeli obserwowali go wnikliwie, to... po co go testować?
Jeśli bacznie mu się przyglądali to wiedzą jak gra, w jakiej jest formie i na co go stać. Testy tu nic nie zmienią.
Testuje się zawodników o których wie się niewiele (nie oglądani, przywożeni wagonami przez menedżerów) lub tych, którzy mało lub wcale nie grali (by sprawdzić jak fizycznie się prezentują).
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
z tym Murayama wszystko ładnie pięknie, ale czy to nie jest aby profil Aki? Pomocnika średnio potrzebujemy, tym bardziej że na wiosnę pewnie będzie więcej grał Ława. Smolny twierdzi że koleś fajnie dogrywa, tylko do kogo? do Traore?
"Jest bardzo szybki, zwrotny, wydolny, przebojowy, dobrze dorzuca piłki – wylicza atuty pomocnika Grzegorz Smolny" co jak co ale Smolny w ocenie zawodników się nie myli
, a tak pisząc serio to aka ani nie jest szybki ani wydolny. W sumie to może "Take" jest tym brakującym ogniwem, trochę taki bardziej techniczny Frączczak
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 30/11/2012 23:24
A ten Tadrowski to w końcu był w Szczecinie czy nie? Bo czegoś tu nie rozumiem na stronie Arki pisze że Julien udał się na testy do Szczecina a Mizak wylatuje z tekstem że nikogo takiego nie było na treningach.
Misiek albo BNY czy kto tam jest blisko klubu , ten pół Polak pół Francuz negocjuje kontrakt z Pogonią czy ktoś puścił tylko kaczkę dziennikarską?
z tym Murayama wszystko ładnie pięknie, ale czy to nie jest aby profil Aki? Pomocnika średnio potrzebujemy, tym bardziej że na wiosnę pewnie będzie więcej grał Ława. Smolny twierdzi że koleś fajnie dogrywa, tylko do kogo? do Traore?
"Jest bardzo szybki, zwrotny, wydolny, przebojowy, dobrze dorzuca piłki – wylicza atuty pomocnika Grzegorz Smolny" co jak co ale Smolny w ocenie zawodników się nie myli
, a tak pisząc serio to aka ani nie jest szybki ani wydolny. W sumie to może "Take" jest tym brakującym ogniwem, trochę taki bardziej techniczny Frączczak
szybki , przebojowy, dorzucanie piłek pasuje mi ta nomenklatura na skrzydło. mylę sie? ale nadal nie wiem komu ma dorzucać te piłki.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.