"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
On przynajmniej gubi obrońców, a nie tak jak Bonin gubi piłkę i rytm biegu Owszem Kolendowicz jest szybki, natomiast sporo do życzenia pozostawia celność dośrodkowań, które czasem po prostu doprowadzają do szewskiej pasji. Natomiast tak jak ManeS powiedział: "i tak jest na chwilę obecną najbardziej wyróżniającym się skrzydłowym".
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 17/11/2012 12:56
Że połowa składu bez ambicji to przesadziłem , ale brak ambicji + kopanie się po czole to wtedy ta 1/3 lub połowa składu by wyszła
Dla mnie niech testują w miarę młodych (jak na Polską ligę ) z niższych lig bo na pewno kosmicznych sum nie dostaną a mogą się okazać odkryciami
Szkoda, bo pewnie niedługo się z nim rozstaniemy, bo nie czarujmy się - na pewno nie odpowiada mu sytuacja w jakiej obecnie się znajduje. Szkoda, bo w środku pola oprócz Aki, któremu zdarzają się słabsze mecze to za dużego pola manewru nie mamy.
No jak nie Wraca młody El Capitano, jest perspektywistyczny Edi więc po co nam Sergiej ? to tak ironicznie, a tak szczerze w meczach, w których dostał jakieś tam minuty to nie zachwycił dużo głupich strat, bieganie w sumie w kółko tak to widziałem, fakt, że poważnej szansy nie dostał... i raczej nie dostanie.
Ostatnio czytałem chyba w Kurierze wywiad ze Smolnym, który powiedział mniej więcej coś takiego "nie myślalem o zwolneniu trenera Skowronka, ja zwalniam trenerów dopiero wtedy kiedy przychodza i pytają sie mnie jaki skład mają wystawić" chyba zapomnieli dopisać wyrazu "nie" przed "pytają się" . Mówił też o Zwolińskim, że chciałby go wypożyczyć do 1 ligi aby się ograł.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 17/11/2012 15:44
Czy Kolendowicz tak czesto gubi obroncow? Wydaje mi sie, ze czesciej jednak gubi pilke. Albo minie obronce i zatrzyma sie na bandach reklamowych albo zabieraja mu ja z dziecinna latwoscia. To juz nie jest I liga, a nawet taki Ruch to nie Zawisza czy inna Arka.
Kopanie sie po czolach to domena praktycznie calej tej ligi, ale nadal chcialbym sie dowiedziec komu mozna zarzucic brak ambicji. 1/3 czy polowa skladu to calkiem sporo wiec masz pole do popisu
Jesli chodzi o wzmocnienie to ja bym Mosnikova wymienil na Cohena z Podbeskidzia. Spokojnie bylby w naszym zasiegu i nie sadze zeby chcial zaliczyc spadek do I ligi, a tam nieuchronnie Gorale zmierzaja. A tak poza tym to prawy obronca, przynajmniej jeden skrzydlowy, najlepiej na lewa strone, napastnik, no i lewym obronca tez bym nie pogardzil, chociaz Pietruszce zdarza sie zagrac spoko, o ile nie gramy z Legia czy inna dobra druzyna.
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 17 listopada 2012, 16:58 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 22/11/2012 18:44
Pogoń jakiś czas temu rozwiązała kontrakt z Dawidem Kucharskim , najprawdopodobniej na wylocie jest Błażej Radler czyli kolejny stoper. Myślę że będą kogoś chcieli pozyskać na pozycję środkowego obrońcy to uważam że mogliby się zainteresować Sebastianem Zalepą z Floty Świnoujście któremu według moich informacji kończy się kontrakt z Wyspiarzami 31.12.2012 roku. A tak apropo to we Flocie kilku piłkarzy ma kontrakt do końca tego roku.
Mozesz wymienic jakiegos pilkarza , ktory po odejsciu z Floty gra na takim samym poziomie jak w Swinoujsciu ? Jedynie chyba Pietruszka zanotowal jakis progres a to i tak tylko dlatego , ze nie ma innego lewego obroncy w zespole . Nie wiem czym jest spowodowane to , ze w Swinoujsciu graja super a po chwili nie potrafia kopnac pilki. I to juz od paru lat to samo.
Pogoń jakiś czas temu rozwiązała kontrakt z Dawidem Kucharskim , najprawdopodobniej na wylocie jest Błażej Radler czyli kolejny stoper. Myślę że będą kogoś chcieli pozyskać na pozycję środkowego obrońcy to uważam że mogliby się zainteresować Sebastianem Zalepą z Floty Świnoujście któremu według moich informacji kończy się kontrakt z Wyspiarzami 31.12.2012 roku. A tak apropo to we Flocie kilku piłkarzy ma kontrakt do końca tego roku.
Mozesz wymienic jakiegos pilkarza , ktory po odejsciu z Floty gra na takim samym poziomie jak w Swinoujsciu ? Jedynie chyba Pietruszka zanotowal jakis progres a to i tak tylko dlatego , ze nie ma innego lewego obroncy w zespole . Nie wiem czym jest spowodowane to , ze w Swinoujsciu graja super a po chwili nie potrafia kopnac pilki. I to juz od paru lat to samo.
To musi byc ten jod w powietrzu, trzeba go butelkowac i sprowadzac do szatni naszych pilkarzy
Chęć pokazania się i wybicia do lepszego klubu. Gdy już to osiągnie i dostanie lepsze pieniążki jak typowy polski kopacz zaczyna "grać swoje".
[cytat=grzela07]Wraca stara śpiewka, a gdzie napastnik?!
spokojnie Traore przepracuje z nami zimę i wiosną będzie strzelał dla nas bramki, jeszcze się zdziwicie, że będzie ich nawet 10 - taki wariant również jest brany pod uwagę przez dyrektora sportowego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.