kiko myślałem o Wilku dlatego że jest to dość uniwersalny piłkarz bo jest to pomocnik który potrafi zagrać również na obronie tak grał na wypożyczeniu do Lechii Gdańsk i to nawet z dobrym skutkiem coś mi się kojarzy.
Masz rację. Kojarzy Ci się. To zawodnik pokroju Bonina, do tego pyra i wieczny talent, który się potwornie zestarzał. Lepiej niech dalej osłabia drużyny, w których gra.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Spokojnie. Smolny gruntownie analizuje i przeczesuje rynek w poszukiwaniu nowych talentów. Wszak niedawno chyba pojawił się w sklepach Football Manager 2013.
Dokładnie. Na pewno już zauważył, że mamy braki na pozycji czwartego bramkarza i niedługo wypełni tą lukę jakimś perspektywicznym trzydziestolatkiem.
typowy napadzior , ma instynkt strzelecki i jest bardzo skuteczny , na III lige wyróżniał się zdecydowanie
na 3 ligę, a mamy ekstraklasę
ja jebie, to wezmy lewandowskiego albo hasselbainka...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
typowy napadzior , ma instynkt strzelecki i jest bardzo skuteczny , na III lige wyróżniał się zdecydowanie
na 3 ligę, a mamy ekstraklasę
ja jebie, to wezmy lewandowskiego albo hasselbainka...
nie irytuj się tak, to ,że szubert jest za słaby nie znaczy ,że mamy brać zaraz lewego, nigdzie tego nie napisałem ;-o
zwolak jest 3 klasy lepszy i mimo to nie jest próbowany, więc nie wiem po co kolejny (słabszy) skoro i tak grał będzie traore.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 15/11/2012 21:02
Czy ktos z Was widzial tego Szuberta na oczy? Gosc, ktory bazuje na szybkosci, technicznie slabiutki, co najwyzej MESA go czeka w Szczecinie. Mam nadzieje, ze przed zima Zwolinski dostanie kolejna szanse pokazania sie, a nawet jesli nie to miejsce w ataku zajmie Fraczczak. Generalnie uwazam, ze Zwolaka warto byloby wypozyczyc do I ligi (zdaje sie, ze Arka byla zainteresowana) i niech tam sie ogrywa i lapie niezbedne doswiadczenie. Lepiej grac w I lidze w Gdynii niz w naszych rezerwach, nie wiem co to w ogole za myslenie jest.
Czy ktos z Was widzial tego Szuberta na oczy? Gosc, ktory bazuje na szybkosci, technicznie slabiutki, co najwyzej MESA go czeka w Szczecinie. Mam nadzieje, ze przed zima Zwolinski dostanie kolejna szanse pokazania sie, a nawet jesli nie to miejsce w ataku zajmie Fraczczak. Generalnie uwazam, ze Zwolaka warto byloby wypozyczyc do I ligi (zdaje sie, ze Arka byla zainteresowana) i niech tam sie ogrywa i lapie niezbedne doswiadczenie. Lepiej grac w I lidze w Gdynii niz w naszych rezerwach, nie wiem co to w ogole za myslenie jest.
ja widziałem, orlik prawobrzeże potwierdzam - MESA max.
ja tak tylko przypomnę , że połowa naszych kopaczy nawet nie ma szybkości , a co tu mówić o ambicji , nie wspomnę o dobrej technice
Chyba lubisz sie przypierdalac. Mozna duzo gadac na temat naszej gry, ale ambicji akurat ciezko odmowic, a juz na pewno polowie kopaczy, ale chetnie przeczytam u kogo to dostrzegasz Mamy jednego co nie mysli, a wykorzystuje szybkosc. Chyba wszyscy sie zgodza, ze Kolendowicz polowe swojej efektywnosci zostawil w I lidze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.