Nie stać Nas Chociaż taki Żyro przydałby się jak najbardziej. Jeżeli Smolny myśli, o silnej Pogoni, co zresztą powtarza na każdym kroku, powinien już czynić pewne kroki.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Aby załatać szacowaną na dziewięć milionów złotych dziurę w budżecie, Legia będzie musiała pozbyć się przynajmniej dwóch perspektywicznych graczy.
Największe szansę na zmianę pracodawcy w zimowym oknie transferowym mają ci, których próbowano sprzedaż jeszcze latem - Michał Żyro i Artur Jędrzejczyk. Wstępne szacunki prezesów zakładają, że ich odejście może zagwarantować Legii około 14 mln zł.
Nie stać Nas Chociaż taki Żyro przydałby się jak najbardziej. Jeżeli Smolny myśli, o silnej Pogoni, co zresztą powtarza na każdym kroku, powinien już czynić pewne kroki.
Znajac realia naszego rynku Zyro jest wiecej wart niz pierwsza '11' Pogoni.
I jest tak słaby, że po wyjeździe z kraju do marnego klubu będzie tam grzał ławe, potem go wypożyczą 2-3 ligi niżej a na koniec wróci do Polski Już w poniedziałek przekonamy się na co go stać
Głupotą dla mnie jest trzymanie piłkarza w rezerwach, i nie dawanie mu grać aby się rozwijał choćby na wypożyczeniu. Przy braku w tej chwili napastników , powinien mieć choćby 18-tkę meczową. Lecz w Kielcach też dla Niego miejsca zabrakło. Zmarnują chłopaka i pozbędą się jak Lebedyńskiego czy Ropiejko. Pupil Wiśniewski jedzie do Kielc, a czym zasługuje na to, pozostaje dla mnie wielką zagadką.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Arka Gdynia spotkała się z kategoryczną odmową, wypożyczenia Łukasza Zwolińskiego. Tak uważa menager piłkarza.
Głupotą dla mnie jest trzymanie piłkarza w rezerwach, i nie dawanie mu grać aby się rozwijał choćby na wypożyczeniu. Przy braku w tej chwili napastników , powinien mieć choćby 18-tkę meczową. Lecz w Kielcach też dla Niego miejsca zabrakło. Zmarnują chłopaka i pozbędą się jak Lebedyńskiego czy Ropiejko. Pupil Wiśniewski jedzie do Kielc, a czym zasługuje na to, pozostaje dla mnie wielką zagadką.
Przypominam że założenia przed sezonowe były takie iż Pogoń miała oprzeć siłę ataku na trzech napastnikach : Traore , Donald i Zwoliński. Zwolak miał atakować bardziej doświadczonych kolegów a co na razie z tego wyszło ? Wyszło to że 38 letni powolny Edi gra na szpicy
Arka Gdynia spotkała się z kategoryczną odmową, wypożyczenia Łukasza Zwolińskiego. Tak uważa menager piłkarza.
Głupotą to by było gdyby naszego wychowanka wysłali do Arki, Cracovii, Lechii czy Lecha.
Głupotą to by było gdyby naszego wychowanka wysłali do Arki, Cracovii, Lechii czy Lecha.
Ale też naiwnie jest wierzyć, że dla każdego wychowanka liczy się coś więcej niż tylko kasa, jaką oferuje klub lub obietnice, jakimi mami menadżer. Jeśli Łukasz należy do tych nielicznych wyjątków to chwała mu za to.Trzymanie na siłę nie pomaga. Kiedyś w to wierzyłem, tak samo jak wierzyłem, że są jeszcze piłkarze, których nigdy nie posądziłbym o handel meczami, a później czytałem ich inicjały w wątku korupcyjnym, także nie oszukujmy się.
Sytuacja Zwolińskiego jest dla mnie dziwna. Trenował z pierwszym zespołem, dostał szansę gry w meczu z Jagą (pytanie czy gdyby nie kontuzja, to by ją dostał?). Owszem jego debiut nie był raczej udany - jak gra całej drużyny zresztą w tym meczu. Powinien dostawać kolejne szanse w następnych meczach - wchodzić na końcówki, ogrywać się, a tym czasem sytuacja wygląda, że dostał szansę, nie wyszło i teraz niech spada. Wychodzimy na Legię takim samym wariantem jak na Widzew i liczymy, że Urban jest ślepy i nie rozpracował Pogoni.
Już jednego trzymaliśmy na siłę, mimo, że niektórzy trenerzy nie widzieli go w podstawowym składzie. Zawodnik, gdy nie gra, albo gra mało nie może prezentować dobrej formy. Narzekaliśmy na Lebedyńskiego, że jest nie w formie, ale jak napastnik ma wchodzić na boisko tylko po to by męczyć i absorbować uwagę obrońców, to sorry. Trzeba było dać mu odejść wcześniej, niż pozwolić mu marnować się grzejąc ławę. Był przecież takim talentem, że w sparingach tuż przed ich rozpoczęciem gry zmieniliśmy mu numer na koszulce, żeby skauci go tak szybko nie rozpoznali, a potem trzymaliśmy na siłę.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 12/13 - 28/10/2012 19:19
Jak dobry nie byłby potencjalny nowy bramkarz to interesowanie się piłkarzem na tej pozycji w momencie kiedy w ataku mamy prawdziwą katastrofę (Traore to nieporozumienie, Djousse nie gra do końca rundy, Zwoliński nieopierzony) to jest absurd.
Mamy Janukiewicza, który może ostatnio ma słabszą formę, ale bramkarzem jest bardzo dobrym, Pernis jak pokazał w meczu z Koroną też nieźle sobie poczyna, dodatkowo Fabiniak jako trzeci co jest już dość pokaźnym wzmocnieniem rywalizacji bo w innych klubach 3-cim bramkarzem jest zazwyczaj ktoś młody z rezerw albo ME.
Miejmy nadzieję, że to głupia plotka i że ludzie odpowiedzialni za transfery w klubie naprawdę rozglądają się za kimś z ofensywnej części boiska.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.