Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 12:37
Zwycięstwo cieszy jak cholera, ale co również ważne - zakończyliśmy farciarską passę Górnika i w pewnym sensie przyczyniliśmy się do upadku magii stadionu w Zabrzu. Od teraz inne ligowe ekipy nie będą już srały w gacie na myśl o meczu z żabolami i może w końcu górnicy zaczną gubić punkty.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Bezsensowne szukanie problemu. Ja tam w ogóle nie zwróciłem uwagi na to, że komentator (niby) faworyzował Górnika, wręcz przeciwnie parę razy po tym co usłyszałem myślałem że sympatyzuje z Pogonią.
A Hrymowicza pewnie że powinni powstrzymać faulem, niekoniecznie przed polem karnym ale na przykład już w środku boiska - jeśli ten kto pisał artykuł nie rozumie pojęcia zatrzymania groźnej akcji faulem to z piłką chyba naprawdę mało wspólnego ma.
Gdyby przy piłce był nasz pomocnik lub napastnik to pewnie by go wycięli między środkiem boiska a polem karnym. Ale że biegł z piłką obrońca to byli przekonani że w końcu będzie podawał do któregoś z partnerów. Olo był bardzo blisko pola karnego i wychodził na pozycję - dlatego odpuścili. Jak widać nawet i Górnik nie odrabia lekcji domowych. Gdyby obejrzał terenr mecz ze Zniczem to by zauważył, że Hrymowacz ma ciąg na bramkę, że gra futbol na tak ( Engel ! Co? )
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 15:43
Czumu studzić emocje, cieszyć, się dopóki można.
Wiadomo, że do końca sezonu jeszcze daleko i co bedzie to bedzie.Nie ważne czy będą wygrywać czy przegrywać najważniejsze, żeby walczyli tak jak w tym. Nie odpuścicli praktycznie żadnej piłki i za to szacunek. Akcja Hrymowicza poezja przede wszystkim dlatego, że pomimo tego, że było widać, że jest wykończony, to walczył do końca. Mamy kilku wojowników w drużynie (Olo, Lebedyński, Hrymowicz) i to dobrze wróży na przyszłość.
Tak ma grać Pogoń detrminacja i walka, a nawet jak czasami nie wyjdzie to ja im daruję.
Amen. Można wybaczyć wszystko słabszą formę, zmarnowane sytuację, porażkę ale braku zaangażowania nigdy! Cóż jestem pewien, że to zwycięstwo doda im wiary w siebie, udowodni że jak się bardzo chce to można.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 16:47
Rozumiem wygrali z Gónikiem, wygrali 3:1, grali w dziesiątke a mimo to zagrali super mecz. Ale k**** to tylko jeden mecz a na oficjalce wielki napis Dziękujemy jakby zdobyli co najmniej Puchar Polski. Chyba kogoś moim zdaniem poniosła fantazja i euforia.
Przesadzasz, sprawdź sobie dotychczasowy bilans Pogoni w meczach w Zabrzu, zerknij na ilość punktów i bramek zdobytych do meczu z Górnikiem przez Pogoń na wyjeździe - jest to spektakularny sukces, 95 procent kibiców remis bezbramkowy brała by przed meczem w ciemno. Cieszmy się póki możemy bo niepowiedziane, że do końca sezonu będą grać same takie mecze jak w Zabrzu (obym się mylił).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.