Szkoda komentować.Co jak co,ale Radek zasłużył żeby stanąć w bramce,tyle lat użerania się z nierobami i na ostatniej prostej wyleci ze składu.Niech Radek zmienia klub bo nie pogra tutaj.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 16:23
Fabiniak nie był konkurencją dla Radka to mu sprowadzili bardzo mocnego konkurenta niech broni ten który będzie miał lepszą formę bo za zasługi to nikt mu miejsca przecież w tej bramce nie da. No to przynajmniej o bramkarzy nie musimy się martwić hehe
Jednak kasę mają teraz jeszcze niech obronę i atak wzmocnią i jakoś to będzie wyglądało może
na co Ty liczysz? W każdym poście gadasz żeby kupili obrońcę i napastnika, ale nie po to najlepszy dyrektor sportowy w Polsce kupował Traore żeby potem kupić innego i nie po to Emilek drewniany debilek jest w klubie żeby grzać ławkę...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Fabiniak nie był konkurencją dla Radka to mu sprowadzili bardzo mocnego konkurenta niech broni ten który będzie miał lepszą formę bo za zasługi to nikt mu miejsca przecież w tej bramce nie da.
Myślisz,że gościu,który regularnie grał w Szkocji,jest powoływany do kadry,podpisuje 3letni kontrakt,dostanie nie małą kasę (ciekawe skąd mają pieniądze?) wyląduje na ławie.Jak trzeba będzie to Smolny wrzuci go do bramki.
doświadczenie bardzo solidne, nie ma co wierzyć że przychodzi jako zastępca Janukiewicza...
najprawdopodobniej oznacza to że Fabiniak wyleci, chociaż nie zdziwie się jak wyleci Radek
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 16:46
rozumiem, że przez ten miesiąc kiedy wznowiono treningi w klubie mowiono o transferach na pozycji środkowego obrońcy - mamy Dąbrowskiego, na pozycji napastnika (ale tak nie do końca), zmieniona Vuka na Traore, trzymając się tego, że Zwoliński będzie walczył o pierwszy skład
od 2 tygodni cały czas była mowa o lewym obrońcy, bez konkretnych nazwisk, o Petaszu nie wspomnę, bo na sam fakt, że prowadzone były rozmowy mogę pokiwać głową ze zdziwienia.
ale wzmocnienie na pozycji bramkarza? ani razu nie było o tym wspominane przez zarzad ani przez trenera!
tak, czy siak wychodzi, że żegnamy się z Fabiniakiem, a Radek będzie walczył o pierwszy skład, przez rundę jesienną, potem znając życie rozstanie z klubem.....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 16:53
o k***a to jakiś żart ?!
Smolny chyba naśladuje Wojciechowskiego "a ch*j kupie"
Ten bramkarz jest solidny ale nie przesadzajmy gdyby był wybitny to nie grał by za 3 tysiące euro w Dundee United tylko w League One albo i Championship.
Ale pozostaje nam jedno pytanie...skoro nie mamy kasy to po co nam zbędny zawodnik na obsadzoną przyzwoicie pozycję ?
Grzesiu weź tabletki !
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 17:02
nieglupi ruch,bo Fabiniak to zadna konkurencja dla Radka,ale gdzie ten nowy obronca?! chyba Smolny widzi,ze Hernani i Noll to jego osobiste porazki .... no i niestety napastnik tez jest potrzebny,bo kto ma strzelac bramki? ... Dyzma Traore?!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 17:06
Już ch*j, że wydaja kasę bezsensownie, ch*j, że mamy większe zmartwienia niż pozycja bramkarza, ale bez kitu szkoda mi tu Radka, bo znając życie, zostanie odstawiony na boczny tor... I jak się okazuje(inni mogą wysnuć takie wnioski), że lepiej być potulnym jak baranek i siedzieć cicho, aniżeli mówić pewne rzeczy wprost... A później się dziwią, że kwasy w szatni czy jakieś niedomówienia... Już po wczorajszym wyniku byłem nieźle wkurw**ny, ale ten transfer to dodał tylko do pieca...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/08/2012 17:15
Może i dobry bramkarz, ale kurwa po chuj nam tak mocna obsada bramki ? To nie na tej pozycji mamy chujowych graczy, którzy kopią się w czoło. W dalszym ciągu ktoś nie ogarnia, że takie asy jak Noll czy Hernani nie nadają się do gry nawet w I LIDZE.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.