Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 13/07/2012 15:11
(Trojmiasto.Sport.pl.) - Jestem w kontakcie ze swoim menedżerem. Obiecał, że sprawa przejścia do Pogoni wyjaśni się najdalej w kolejnym tygodniu.- mówi Nwaogu.
Piłkarz przyznał także w wywiadzie że poza Pogonią nie dostał żadnych ofert, i przejście do Nas byłoby dobrą sprawą, bo grając w Arce ciężko jest mu wyżywić swoje dzieci.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Zobaczcie co się dzieje w tej całej śmiesznej lidze. Wisła jakiś Sikorski ( ogórek w chuj), Widzew pozbywa się wszystkich, Lech tragedia, po braku Rudniewa, kolejno Legia pozyskuje Saganowskiego, Śląsk w tym sezonie walczy o LM z Patejukiem i Gikiewiczem na szpicy, grajac bez obrony, Korona bierze słabszego Żewłakowa, Jaga bierze Pazdana i Zahorskiego ( international level Benhakiera), Korona Iwańskiego
Ale nie ma to tamto. Poziom ligi wzrasta. Ogólnie to takiej chryji w tych transferach nie było nigdy. Słabi zawodnicy wędrują między klubami i zmieniają je co sezon.
Nie zdziwie się jak mistrzem zostanie Zagłebie Lubin, a wyskoczy z dobrą grą Piast Gliwice.
Reasumując. To Nasza wielka szansa! Będziemy grali dennie! Będziemy słabi! Raczej nie będziemy walczyć na boisku!
Ale...
Pomimo beznadziejności Naszych grajków i transferów istnieje wiele drużyn, które będą jeszcze bardziej beznadziejne. Piękna ta Nasza liga. Poziom 3 ligi Surinamu, czy tam Surimi.
Ja jebie. W sumie to nasze transfery nie wyglądają tak najgorzej
Zobaczcie co się dzieje w tej całej śmiesznej lidze. Wisła jakiś Sikorski ( ogórek w chuj), Widzew pozbywa się wszystkich, Lech tragedia, po braku Rudniewa, kolejno Legia pozyskuje Saganowskiego, Śląsk w tym sezonie walczy o LM z Patejukiem i Gikiewiczem na szpicy, grajac bez obrony, Korona bierze słabszego Żewłakowa, Jaga bierze Pazdana i Zahorskiego ( international level Benhakiera), Korona Iwańskiego
Ale nie ma to tamto. Poziom ligi wzrasta. Ogólnie to takiej chryji w tych transferach nie było nigdy. Słabi zawodnicy wędrują między klubami i zmieniają je co sezon.
Nie zdziwie się jak mistrzem zostanie Zagłebie Lubin, a wyskoczy z dobrą grą Piast Gliwice.
Reasumując. To Nasza wielka szansa! Będziemy grali dennie! Będziemy słabi! Raczej nie będziemy walczyć na boisku!
Ale...
Pomimo beznadziejności Naszych grajków i transferów istnieje wiele drużyn, które będą jeszcze bardziej beznadziejne. Piękna ta Nasza liga. Poziom 3 ligi Surinamu, czy tam Surimi.
może miałbyś i racje co do transferów, ale nie patrzysz na jakosc. jakosc piłkarzy, ktorzy graja w Wiśle, Legii, czy Lechu. czy nasz skład bedzie walczyl jak rowny ze składem obecnym Legii? tu juz bym mocno polemizowal, ze nie zrobili transferów dobrych to sa slabi a tym bardziej, ze dzieki temu my mamy czuc sie mocniejsi.
Ja jebie. W sumie to nasze transfery nie wyglądają tak najgorzej
Ale...
Szczerze, to w żadnej drużynie ekstraklasy nie widać jakości. No może Ruch w tamtym sezonie był regularny w miarę. Poza tym Zagłębie na wiosnę zaskoczyło.
To by była najgłupsza decyzja w tym oknie transferowym - jeden z najbardziej perspektywicznych zawodników parząc przez pryzmat poprzedniego sezonu.
Sporo osób postronnych wyrażało pochlebne opinie na jego temat m.in. Andrzej Iwan.
Nic nowego, wszak nasi działacze wykazują totalną ignorancję i brak konsekwencji, jeśli chodzi o podejmowanie różnych decyzji. Jedno mówią, drugie myślą, a jeszcze trzecie robią...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 15/07/2012 15:03
Fajna konstrukcja. Najpierw ktoś pisze że cicho o zawodniku. Potem mała wyrzutów że się może pozbyli. A potem napierdalanka w działaczy że są do dupy i palanty.
A za tydzień okażą się ze zawodnik gra. Ale co sobie dziecinnie popisano to Ambasadora.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.