Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 11/07/2012 13:37
Według "prasówki" w gre wchodzą: Lisowski, Kikut, Injac, Ukah, Brożek, Nwagou. Myślę że można realnie pomyślec nad Lisowskim lub Kikutem. Obaj z naszego regionu. Ten pierwszy miał dobry sezon w Piaście a Kikut naprawdę solidny zawodnik. Injac na defensywnego pomocnika to byłoby wzmocnienie. Bo nie wyadaje mi się aby Szałek i Rudol dali radę. O Ukahu nawet nie piszę bo on poprostu do Nas nie przyjdzie.Ma oderty z Legii, Wisły i Lecha. Brożek to raczej pobożne życzenie a Nwagou uważam że jest niepotrzebny a po za tym to nie ten sam zawodnik który grał we Flocie.
Injac to pomocnik nie obrońca, chyba defensywny o ile się nie mylę - według mnie w paru meczach grał całkiem ok, trochę niewdzięczną pozycję ma, ale często czyścił nieźle.
W każdym razie wolę tego Injaca niż kolejnego murzyna ...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 11/07/2012 15:10
Uderzenie Injac złego też niema, przypomnieć wystarczy sobie jego bramke dającą remis w meczu z Legią, czy meczach ligowych np. z Sląskiem, uderzenie ma na prawdę bardzo dobrze, a brakowało nam strzałów z daleka celnych, przyda się na pewno!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 11/07/2012 16:14
imo mysle, że Noll bardziej na rezerwe, wiec mam nadzieje, że za czesto go nie bedziemy widywac na boisku. Hernani,Radler/Dąbrowski + ew. jakis nowy grajek taka bedzie hierarchia.. A propo tych plotek, wg mnie zarówno Dima jak i Ukah to dobzi zawodnicy i poziom by podniesli, wiadomo, że lepiej jakby pościagali Polaków ale juz tez tak nie dramatyzujmy. Brożek za stary, Traore murzyn+stary,Bonin przepłacony...ciezko dogodzić, umówmy się że nie jesteśmy na tyle atrakcyjnym klubem dla piłkarzyków, żeby przyszli tutaj za jakieś niewygórowane pieniądze. Daj Bóg żebyśmy w pierwszym sezonie uzyskali dobry wynik a może wtedy uda sie sciagnac bardziej renomowanych piłkarzy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 11/07/2012 17:46
Skowronek zdecydował, że chce w drużynie Rogala i Dąbrowskiego. Z tym drugim kontrakt jest już dograny. Są to te same pozycje co Ukah i Injac, więc trochę bezsensu zatrudniać kolejnych. Zwłaszcza, że kadra nie jest z gumy i ktoś musiałby odejść. Pewnie padłoby na Radlera i może z Rogalskim jeszcze się rozmyślą.
Zarówno Ukah i Injac pewnie byliby wzmocnieniem. Akurat na tych dość kluczowych pozycjach nie mamy zbyt stabilnych i pewnych zawodników.
Co do Nolla. Jeśli Hernani i Radler będą w takiej samej formie jak na wiosnę to zdecydowanie wole Nolla w ich miejsce
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ja w ogóle nie sądzę żeby były jeszcze jakieś wzmocnienia...
Musi być przynajmniej jeszcze jedno wzmocnienie no bo kto miałby grać na lewej stronie obrony? Jest Pietruszka... i długo długo nikt no chyba że prawego obrońcę Hricko tam widzą w zastępstwie Przemka. Noll ma grać jako stoper to jakieś minimalne pocieszenie niż miałby grać na lewej obronie , z Williamsem nie przedłużyli kontraktu bo i on u Tarasiewicza grywał na lewej obronie.
Nie ma wyjścia muszą kogoś pozyskać na tą pozycję! A w Ekstraklasie paru ciekawych lewych obrońców można znaleźć tylko wszystko pewnie będzie rozbijać się o pieniądze. Z Widzewa odszedł Dudu , Z Cracovii chce odejść Suart i pewnie na dniach pojawi się komunikat o rozwiązaniu z nim kontraktu , w Polonii jest Cotra. Najłatwiej chyba byłoby zakontraktować tego Holendra od nożowników.
ja w ogóle nie sądzę żeby były jeszcze jakieś wzmocnienia...
Musi być przynajmniej jeszcze jedno wzmocnienie no bo kto miałby grać na lewej stronie obrony? Jest Pietruszka... i długo długo nikt no chyba że prawego obrońcę Hricko tam widzą w zastępstwie Przemka. Noll ma grać jako stoper to jakieś minimalne pocieszenie niż miałby grać na lewej obronie , z Williamsem nie przedłużyli kontraktu bo i on u Tarasiewicza grywał na lewej obronie.
Nie ma wyjścia muszą kogoś pozyskać na tą pozycję! A w Ekstraklasie paru ciekawych lewych obrońców można znaleźć tylko wszystko pewnie będzie rozbijać się o pieniądze. Z Widzewa odszedł Dudu , Z Cracovii chce odejść Suart i pewnie na dniach pojawi się komunikat o rozwiązaniu z nim kontraktu , w Polonii jest Cotra. Najłatwiej chyba byłoby zakontraktować tego Holendra od nożowników.
Ja nie mówię, że nie przydałoby się wzmocnienie tylko nie sądzę, żeby jeszcze kogoś zakontraktowali... Wiadomo, że przydałby się lewy obrońca, ale raczej taki się nie znajdzie, który byłby dobry i tani. Jest Pietruszka i Hricko i najprawdopodobniej tym będziemy musieli się zadowolić...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.