Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 24/06/2012 12:35
Nie wiem czy sprowadzenie Brożka to rozsądny pomysł.. doświadczenie ma duże, ale przez ostatni spory czas nic o nim nie slyszalem, kompletnie zero..
od kąd odszedl z wisly praktycznie słuch o nim zaginął bynajmniej ja nic nie slyszalem na jego temat, ale na ten sezon może moglby przyjsc jezeli cos w ostatnim czasie gral. Widzew tez sprowadzil do siebe gracz zza granicy jak Saganowski i jakos to tam jest...Szkoda, że Celeban nie przejdzie, fajny transfer by był
Na pewno potrzebnych jest dwóch defensorów, 2 pomocników i chociaz jeden napastnik..Hernani to kompletne zero w tym sezonie i klub powinien się próbowac pozbyc takich graczy co nic nie wnosza do druzyny.. Kucharczyk, Matuszczyk, Noll, Fabiniak
Bramkarz też jest potrzebny jakas mloda krew w wieku 20-24 lata.. a sprowadzenie jakiegos gracza po 30 jest dla mnie kompletnie bez sensu, jezeli tak sie stanie to Pogon bedzie dziadkami dostawającymi manto w ekstraklasie, bo jakiemu pilkarzowi majacy jakis tam juz dorobek w zawodzie i sukcesy bedzie sie chcialo biegac i walczyc o pilke dla druzyny ktora podobno ma sie bronic przed spadkiem.. nikomu, potrzeba ambitnych chlopakow ktorzy beda chcieli sie pokazywac
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 24/06/2012 13:00
Myślę że jak Rudol podpisze profesjonalny kontrakt z Pogonią Szczecin to dostanie szansę gry tym bardziej że odszedł Mandrysz a to przecież pozycja na której gra Sebastian. Zwoliński jak będzie się dobrze prezentował podczas treningów i przedewszystkim okresu przygotowawczego to Skowronek też powinien dać mu szansę. Ciekawe na ilu pozycjach Pogoń będzie wzmocniona myślę że minimum te 3 transfery prezesi powinni zrobić aby wzmocnić każdą formację nie licząc obsady bramki.
ZIOMEK Łukasz po lewej stronie wchodzisz w zakładkę Transfery Ekstraklasa zjeżdzasz na dół gdzie jest Pogoń Szczecin i masz przypuszczenie 90minut.pl na temat wylotu Kucharskiego.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 24/06/2012 22:40
Michał Zuber mógłby przejść, licze na to młody utalentowany zawodnik z duzymi ambicjami, takich potrzebujemy a nie lisów po 30sce.. kazdy klub widze ze bierze mlodych 20-24 lata zawodnikow, tez powinnismy szukac szans w tych mlodych.
Jak tak patrze na te plotki transferowe i juz dokonane transfery to duzo wzietych chlopakow z I ligi, Termalicy, Polkowic, Radzionkowa, Łęcznej
jakis mega gwiazd nie trzeba szukac, moze pora sprobowac posciagac paru graczy z tych klubow?
A Dawid Kucharski to ma w końcu do kiedy kontrakt z Pogonią Szczecin? W Skarbie Kibica pisze że do 30.06.2013 a na transfermarkt że do 30.06.2012 która data jest poprawna ktoś wie?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 25/06/2012 11:51
Arka Gdynia boryka się z kłopotami finansowymi można stamtąd kogoś wyciągnąć np. taki Piotr Kuklis najlepszy strzelec żółto-niebieskich ma kontrakt tylko do 30.06.2012 tak samo Bartosz Flis ale on jest wypożyczony do Arki z Ruchu Chorzów więc tu by trzeba było się dogadywać z niebieskimi. GKS Katowice też ma problemy finansowe i dużej ilości zawodnikom kończą się kontrakty z Gieksą a jest tam też paru młodych obiecujących piłkarzy np. Tomasz Hołota czy Kamil Cholerzyński myślę że chyba Smolnemu byłoby się łatwiej dogadać z klubami mającymi problemy finansowe niż tymi ze stabilnym budżetem które raczej piłkarzy nie będą chciały się pozbywać.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 25 czerwca 2012, 12:15 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 25/06/2012 12:24
Zbliża się koniec czerwca i zbliża się termin przygotowań 2 lipca a o transferach Pogoni cisza tylko jakieś spekulacje że przyjdzie Piotr Brożek albo Traore z Zagłębie chyba nasi prezesi nie chcą grać w Ekstraklasie ta obroną co grali w 1 lidze przecież tą obrone ogrywali zawodnicy Elbląga a co dopiero zrobia z nia Lublin Zabrze a nie mówie już o Legii, Wiśle, Lechu , Ruchu i Śląsku. Mam nadzieje, że nasi prezesi pracuja na jakims fajnym transferem obrońcy/ów i nie długo się dowiemy o tym.
Zbliża się koniec czerwca i zbliża się termin przygotowań 2 lipca a o transferach Pogoni cisza tylko jakieś spekulacje że przyjdzie Piotr Brożek albo Traore z Zagłębie chyba nasi prezesi nie chcą grać w Ekstraklasie ta obroną co grali w 1 lidze przecież tą obrone ogrywali zawodnicy Elbląga a co dopiero zrobia z nia Lublin Zabrze a nie mówie już o Legii, Wiśle, Lechu , Ruchu i Śląsku. Mam nadzieje, że nasi prezesi pracuja na jakims fajnym transferem obrońcy/ów i nie długo się dowiemy o tym.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 25/06/2012 12:48
Piotrek Celeban ma dzisiaj urodziny to przyjechał do Szczecina na melanż hehe a tak wogóle to okienko transferowe otwiera się dopiero 1 lipca więc nie ma co płakać że jeszcze nikogo nie zakontraktowali bo może uda się jakiś transfer gotówkowy ogarnąć.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 25 czerwca 2012, 12:58 [1 raz(y)]
do rozpoczęcia przygotowań tydzień a tak jak wspominasz w transferach cisza, zarówno po stronie strat i zysków
być może trener Skowronek chce zobaczyć piłkarzy do "odstrzału" w treningach i potem im podziękować, ale części kończą się kontrakty z 30 czerwca więc już na dniach powinno być jaśniej w tym temacie.
a co do tego, że transferować można od 1 lipca - w poprzednich sezonach już dawno było wiadomo na tydzień przed startem przygotowań przynajmniej o 2-3 piłkarzach
na tydzień przed brakuje również oficjalnego komunikatu o przygotowaniach, głos sz. wspomniał o paru sparingpartnerach, brak info o obozie czy to w Polsce, czy zagranicą
brak na dziś info o cenach biletów i karnetów - no bo pewnie do ligi jeszcze półtorej miesiąca
jedyny mały pozytyw, że coś się dzieje na stadionie, kolowrotki, jakies ucinanie płotów
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.