Pomysł niezły w sumie, ale jakoś nie widze naszych płacących za kolesia ktory od roku nie gral w meczu. Jeśli go wezmą to pewnie jakims sposobem za darmo ;p
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 23/06/2012 01:52
Jesli za darmo to tylko wypozyczenie ale to tez byloby dziwne bo ma roczny kontrakt wiec ot ze Brozek odejdzie jest pewne na 100% tylko pozostaje kwestia gdzie.Ja osobiscie bym bo widzial wkoncu Wisla w latach swietlnosci XXI wieku wlasnie od baci Brozkow zaczynala sklad wiec szczegolnie ze unas lewe oborna kuleja uwazalbym to za duze wzmocnienie.
Prawie 30-letni Brożek, który pewnie zaraz znów się posypie. Szukajmy kogoś kto karierę ma jeszcze przed sobą, a nie kogoś co wszystko już wygrał i to nie raz. Do tego na pewno będzie chciał olbrzymi kontrakt.
wp. brzmi prawie tak samo jak 2x45 wiec pewno to jedna plota
jeśli prawdziwa to dyrektor sportowy i trener stawiają na młodych - to przeciez zapowiedzieli
Wy byście nawed narzekali gdyby do Pogoni przyszedl 27-letni Cristiano Ronaldo. Przeciez on juz jest taki stary on juz nic nie osiagnie on tyle wygral.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 23/06/2012 11:53
Ja powiem tak,znaleźć w Polsce grajka na lewą obronę,który będzie prezentował jakiś tam w miarę dobry poziom i do tego nie zarabiających full bajońskich sum graniczy z cudem.Jeśli popracuje na treningach,przepracuje okres przygotowawczy to może jeszcze coś z niego będzie, a już wolę go niż takiego skórokopa jak noll.
Ja powiem tak,znaleźć w Polsce grajka na lewą obronę,który będzie prezentował jakiś tam w miarę dobry poziom i do tego nie zarabiających full bajońskich sum graniczy z cudem.Jeśli popracuje na treningach,przepracuje okres przygotowawczy to może jeszcze coś z niego będzie, a już wolę go niż takiego skórokopa jak noll.
A myslisz , ze zamieni klub turecki na Pogon i bedzie gral za miske zupy ?
A myslisz , ze zamieni klub turecki na Pogon i bedzie gral za miske zupy ?
Myślę,że nie Jakoś nie wyobrażam sobie,że miałby do polskiej wrócić a już do Pogoni tym bardziej,ale kto to wie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 23/06/2012 11:56
Co do Brożka to wydaje mi się to mało realne. Napewno byłby wzmocnieniem, mimo iż ostatnio nie grał w Trabzonie. W tym klubie nie tacy jak Brożkowie nie grali. Zresztą nie ma co porównywac tego klubu i ligi tureckiej do naszej "skopanej", bo blado na ich tle wypadamy. Zresztą Brożkowi trzeba by było dac pokazny kontrakt, a nie wydaje mi się aby było to korzystne dla Naszego klubu. Ja bym nie zapominał o Matuszczyku( tego którego pamiętamy). Jest nowy trener, a więc niech on się wypowie na jego temat. No, chyba że to nie on bedzie podejmował decyzje tylko Smolny. Natomiast w dziesiejszym PS jest artykuł jakoby Mahmadou Traore(Zagłebie Lubin, wcześniej GKP Gorzów) miał zasilic Pogoń. Wybiera między Nami a Lechią Gdańsk,ale niby bliżej mu do Nas.
Natomiast w dziesiejszym PS jest artykuł jakoby Mahmadou Traore(Zagłebie Lubin, wcześniej GKP Gorzów) miał zasilic Pogoń. Wybiera między Nami a Lechią Gdańsk,ale niby bliżej mu do Nas.
Skoro to PS to sie okaze , ze nie Traore a Rasiak i nie Lechia lub Pogon a Legia lub Polonia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.