"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Wzmocnienia Pogoni w przerwie zimowej - 07/12/2004 17:34
A ja sie przychylam do opinii,ze wzmocnien nie potrzebujemy-mamy naprawde dobre"klocki"-ktos je musi tylko poukladac.Pomoc z Kazimierczakiem i Labedzkim w srodku wydaje mi sie optymalna-sa to zawodnicy defensywni to prawda,chociaz Labedzki coraz lepiej rozgrywa,Kazimierczak ma kapitalne przerzuty i dlugie pilki,poza tym na wskros ofensywny jest Grzelak i Batata(ktorego widzialbym na prawej pomocy,jak w meczu z Cracovia).Bylaby to jedna z najlepszych drugich linii w Polsce-jak nie najlepsza,a do tego napewno najmlodsza i najbardziej perspektywiczna.Bardziej od Kuchara potrzebujemy napastnika.Oprocz Milara jest tylko Bugaj,ktory choc bardzo dobrze sobie radzi to jednak wiek ma jaki ma i napewno nie jest to zawodnik na przyszlosc,wiec powoli trzeba wpuszczac jakis mlodych lowcow bramek.Olo nie jest napastnikiem i przy obecnym ukladzie nie widze dla niego miejsca w pierwszym skladzie,a jedynie jako uzupelnienie tego skladu,ktory w trudnych momentach pomoze zespolowi swoim doswiadczeniem.
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odejście Silvery Fonteli - 08/12/2004 08:12
Wczoraj media podały, iż Urugwajczyk Silvera Fontela wraca do domu. Nie sprawdził się. Jak oceniacie te posunięcie klubu?
Ja uważam, że dobrze zrobili. Jego gra przypominała grę Terleckiego. No i ten zaawansowany wiek - praktycznie zero perspektyw.
Odp: Wzmocnienia Pogoni w przerwie zimowej - 08/12/2004 11:08
ogladajac retransmisje meczu Legia- Pogon Antek Pak powiedzial ze odejdzie 3 ,4 pilkarzy czyli jesli odeszli juz Grzanka,Terlecki ,Silvera to jest juz 3 wiec mam nadzieje ze nikt juz nie odejdzie....
Poza tym polityka transferowa w tej rundzie to poza sciagnieciem Millara to byla totalna porazka przeciez oprocz :Grzanki ,Terleckiego .Silvery odeszli jeszcze Guiliano ,Probierz doliczyc do tego jeszcze Rodrigo i Mauro to jest juz 7 pilkarzy!!!!!
oby tym razem transfery byly bardziej przemyslane bo zeby skutecznie powalczyc na wiosne w lidze i PP potrzeba miec dluga i dobra lawke rezerwowych wiec moim zdaniem trzeba by sciagnac:
- obronce najlepije uniwersalnego na lewa i prawa poniewaz nie ma zmiennikow dla Matlaka i Michalskiego( ale nie stopera bo tych mamy naprawde dobrych moim zdaniem)
- srodkowego i bocznego pomocnika
- i skutecznego napastnika -widzialbym tu drugiego Millara lub napastnika o dobrych warunkach fizycznych umiejacego sie znalezc w polu karnym ( cos na wzro Mielcarskiego lub Juskowiaka)
obecnie na rynku jest duzo pilkarzy i niektorzy napewno by sie przydali wiec polityka transferowa musi byc przemyslana i skuteczna!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Fernando Silvera - 08/12/2004 20:54
Mam nadzieje ze to bedzie dobre pytanie?Czy warto bylo rezygnowac z niego?Przyszedl do nas zagral trzy mecze (pierwszy pare godzin po wyjsciu z samolotu),czy nie mozna bylo dac mu szanse przepracowac okres przygotowawczy i wtedy powiedziec czy nam sie przyda czy nie??Zapraszam do polemiki
Polemika jest zbędna. Facet jest kompletnie nieprzygotowany do gry pod względem fizycznym. Jeżeli ktoś naprawdę liczył na to, że 34-letni zawodnik odrobi w zimie tak gigantyczne zaległości, to taka osoba musi mieć nierówno pod sufitem. Można było mieć nadzieję co do Terleckiego, w końcu jest młodszy i biegał nieco szybciej, ale nie co do Silvery.
All in all - Silvera jest niezłym piłkarzem (kiepscy piłkarze nie mają za sobą występów w pierwszej reprezentacji Urugwaju), sporo na boisku widzi, ale bez motoryki w polskiej lidze grać się nie da, nawet w trzeciej lidze.
Odp: Wzmocnienia Pogoni w przerwie zimowej - 10/12/2004 17:47
Nie wiem, czy jest sens inwestowac w takiego Kurauzvione, Poledice czy Dorosza. Jak nie sprawdzili sie w Legii to znaczy, ze sa naprawde ciency. Legia przeciez przechodzila kryzys, a mimo tego ci gracze bardziej statystowali niz odgrywali wazna role w zespole.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Moim skromnym zdaniem Dudek to taka zapchaj dziura. sredni wybor na kazda pozycje, na zadnej opcja numer 1. moglby sie przydac w razie plagi kontuzji na wiosne. A Wroblewski? Wroblewki to wieczny niespelniony talent. I raczej tak pozostanie. To taki Macius Terlecki, 1 dobre zagranie na 5 zlych.
Odp: Wzmocnienia Pogoni w przerwie zimowej - 11/12/2004 00:18
Siema! Niestety watpie w tych pilkarzy,ktorych tu wymieniono... zreszta sa oni reklamowani przez pimsa sportowe w kraju... Tez nie widze sensu sciagania "gwiazdek" z zagranicy. Czas postawic na nasza szczecinska mlodziez taka jak Chwalek,Skorski czy Kostyk (ktorego w bezmyslny sposob stracono, a szkoda bo jest naprawde zdolny,wiem bo widzialem nie raz...) w tym sezonie dac im sie ograc,utrzymac sie w 1 lidze a za rok pomyslec o wyzszej lokacie... i wzmocnic,powtarzam WZMOCNIC sie w lecie. To tyle na razie
Odp: Wzmocnienia Pogoni w przerwie zimowej - 12/12/2004 19:14
No to po Moskale. na 90minut.pl że, w najbliższych dniach ma podpisać kontrakt z Cracovią. Niestety Ptak junior zamiast brać piłkarzy z polski to On woli polecieć do Brazylii i z tamtąd brać staruchów. Polityka transferowa klubu jest do dupy!!!Mieliśmy naprawdę zdolnych juniorów
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.