Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 07/06/2012 00:39
wracam poźno do domu wchodze na kompa a tu że Rysiek wolny..no nie spodziewałem się..nie wiem, mam mieszane uczucia..nigdy go za fachowca nie uważałem, no ale troche ogarnął burdel po Sasalu, zawodnicy chyba też byli za nim, nie grali finezji, ale nie wypierdalali lag do przodu jak na początku i chyba należała się mu szansa, żeby cuś zrobił.Ale jak to w Pogoni trzeba coś odjebać.no ale kto za niego? Skorża nie przyjdzie. Zieliński pewnie też. Obiezyświat Michniewicz? Coś czuję że będziemy rozczarowani..
Były bramkarz Atletico Madryt Abel Resino po pięciu miesiącach pracy zrezygnował w środę z funkcji trenera piłkarzy CF Granada. Szkoleniowiec zdecydował się odejść, mimo że wykonał powierzone mu zadanie utrzymania zespołu w hiszpańskiej ekstraklasie.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 07/06/2012 09:00
Od początku było widać że z Tarasiewiczem się nie dogadają. Prawdę mówiąc wcale nie żałuję. Jakoś mnie nie przekonał. Myśle że trenerem będzie ktoś mniej znany. Za to ambitniejszy. Ja bym wziął kogoś kto trenował jakąś walczącą drużynę. Czasu na rozmowy nie ma zbyt wiele. A może być ze już jest ktoś dogadany.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 07/06/2012 09:06
Ja również myślałem że Taraś zostanie, choc specjalnie się nie zdziwiłem że odszedł. Jakoś nie było widac od poczatku "determinacji" ze strony właścicieli i ton ich wypowiedzi dawał do zrozumienia że, może nie zależec im specjalnie na zatrzymaniu go. Taraś napewno charakterny gosc który dogaddywał się kopaczami, natomiast co do jego "warsztatu" chodzą różne plotki.... Kto za niego? Mam nadzieję że nie żadne pepiki typu Pala.Przerabialiśmy to z marnym skutkiem. Skorża raczej napewno nie. On mysli teraz o stołku selekcjonerskim i jest faworytem "betonów" z pzpn. Janas to tylko nazwisko już, i gdzie ostatnio nie trenował to była lipa. Potrzebny jest ktoś "czasowy".Bartoszek może się sprawdził w Bełchtowie.Niestety Pogoń to całkiem inny klimat.Michniewicz czemu nie, ale on za "grosze" pracowac nie będzie.Ulatowski "jechał" długo na tym ze było asystentem Leo Benhakeera.. I gdzie nie był trenerem to zaraz go zwalniali.Młodosc to nie wszystko. Ja bym sie pochylił nad Zielińskim a nawet Radolskym który ma twardą rękę i potrafił w Niecieczy stworzyc drużynę.Mam nadzieję że nie będzie to też żaden wynalazek z zagranicy bo czasu na eksperymenty nie mamy. Drużyna ma się utrzymac i żeby po pierwszej rundzie w wyniku "widzi mi się" właścicieli nie było zagrożenia spadkiem i deja vu w postaci ściagania na szybko "strażaka"...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 07/06/2012 09:16
a nikt nie pomyślał o naszym trenerze, którego mamy pod nosem ?? ja bym się wcale nie zdziwił... awans z rezerwami zrobił młodzi grali ciekawie to kto wie... moim zdanien nie o kase poszło tylko Rysiek chciał ustalać sam transfery i skład i się Grzesio zdenerwował
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 07/06/2012 10:54
Kto będzie nowym szkoleniowcem? Wybór nastąpić ma w ciągu 2 tygodni. Kandydatem nr jeden działaczy zawsze był Marcin Brosz, ale tego wiąże umowa z Piastem Gliwice. Wśród kandydatów wymienia się Artura Skowronka (ostatnio Ruch Radzionków), Macieja Bartoszka, ale możliwe, że będzie to ktoś o bardziej ugruntowanym nazwisku.
tyle napisane w wyborczej. żadne to źródło, ale nazwiska przerażają...
radio.szczecin:
Do 15 czerwca zarząd klubu ma wybrać nowego trenera. Według naszych informacji, pod uwagę brana jest kandydatura byłego trenera Ruchu Radzionków. Artur Skowronek właśnie zakończył współpracę z zarządem pierwszoligowej drużyny.
Ostatnio edytowany przez: KAM, 7 czerwca 2012, 11:09 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.