Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 06/06/2012 22:31
Ooo,ale jaja. Nie było mnie kilka dni, wchodzę na forum a tu taki news. zdążyliśmy jako tako sie przyzwyczaić do trenera i nawet trochę polubić i co mamy? de ja wu... zaczynam sie bać jak sobie pomyśle komu trafi ten wakat. będzie lament i zgrzytanie zębami....
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Trener BATE Borysów ! to by był strzał w dziesiątkę !
Albo Kajratu Ałamaty!
Widzę, że rzadko oglądasz piłkę skoro dla ciebie BATE i Kajrat to ten sam poziom. O trenera BATE bezskutecznie zabiegają największe polskie kluby.
Życzę sobie aby chociaż jeden polski trener miał taki dorobek jak ten młody Białorusin.
a skąd. będzie tercet egzotyczny,bo jeszcze Pavel Malura do kompletu.
nie wiem co o tym myśleć, ale zmianami co pół roku jesli idzie o trenerów to daleko nie zajedziemy. nie wiem o co poszło z Tarasiem, ale nie wiem czy kasa to czynnik górujący. przecież nowemu, z półki tej górnej mniej na pewno nie zapłacimy.
zabawnie to wszystko juz jest. wertuje ten wątek i fajnie sie czyta te dywagacje jaki były pisane choćby dzis z rana odnośnie choćby transferów i kogo Taras widzi w zespole
Albo Kajratu Ałamaty!
Widzę, że rzadko oglądasz piłkę skoro dla ciebie BATE i Kajrat to ten sam poziom. O trenera BATE bezskutecznie zabiegają największe polskie kluby.
W sumie racja. Nieosiągalny. 16 czerwca Kajrat gra arcyważny mecz z Irtyszem Pawłodar :/
PS. a już całkowicie poważnie. Jeśli tak jak sam mówisz o tego trenera zabiegają największe polskie klubu i skutku nie ma to czym Pogoń miałaby go przyciągnac?
Albo Kajratu Ałamaty!
W sumie racja. Nieosiągalny. 16 czerwca Kajrat gra arcyważny mecz z Irtyszem Pawłodar :/
PS. a już całkowicie poważnie. Jeśli tak jak sam mówisz o tego trenera zabiegają największe polskie klubu i skutku nie ma to czym Pogoń miałaby go przyciągnac?
Tym samym czym Skorżę, Zielińskiego czy Michniewicza czyli kasą ale jeśli Rysiowi nie dali dużo to z zagranicy nie szukają trenera z nazwiskiem bo taki za drobne na waciki tu nie przyjdzie( nawet ów Białorusin).
Trener BATE specjalizuje się w budowaniu zespołu w oparciu o młodzież, zawodników krajowych - to pasuje do przedstawionej koncepcji, a odróżnia nas od Wisły czy Legii (w wypadku drugiego kryterium).
Albo Kajratu Ałamaty!
Tym, ze tutaj przynajmniej go za nic policja nie spałuje, o ile nie zapali racy na stadionie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.