Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 23/06/2005 21:50
No Moskalewicz jest skończony już od jakiegoś czasu, nie jestem pewien czy nawet w tym Heko będzie się wyróżniał. Kolejny dowód że kibice nie powinni wpieprzać się właścicielowi w paradę - gdyby Ptak słuchał głosu ludu, mielibyśmy emeryta Moskalewicza zamiast Andradiny...
Co do Krzysztofa Bąka - moim zdaniem zwykły, szary, przeciętny ligowy kopacz. Parzy jest lepszy, zatem po co wydawać pieniądze...
Hm.. pewnie się komus naraże ale moim zdaniem II liga to obecnie chyba szczyt mozliwości dla Moskalewicza no może jeszcze jakis beniaminek w I lidze. Niestety z całym szacunkiem dla niego ale on juz jest "zachodzącym" piłkarzem. Owszem jest waleczny ale ta jego waleczność sporowadza sie do tego że robi wślizgi na tyłku i nic więciej. Niestety nogi juz nie te owszem biega tak samo jak Bugaj ale nie czarujmy się starcił dużo ze starego Ola i nawet gdyby wrócił teraz do Pogoni to jako uzupełnienie do składu na długi sezon. Tak jak byłem przeciwnikiem pozbywania się go z Pogoni tak nie sądze aby np. wracając do Pogoni zrobił był specjalnie uzyteczny.... no chyba że okaże się że nowi canarinhos którzy napewno przyjadą okażą się totalną klapą.
A co do meritum to myśle że takie Heko to dobry pomysł będzie tam gwiazdą lubiana przez kibiców (o ile będzie chciał garć tam) i może dzięki temu odzyje piłkarsko.
A milar grał w 5 lidze okręgowej i co ?
A silvera miał 35 lat i co ?
W newsie nigdzie nie jest napisane, ze masz przejsc do Pogoni. Było podabne, że Cracovia interesowała sie zawodnikiem z naszego regionu, kótrym równiez podobno interesowałą się Pogoń to wsszystko. NIe chcesz nie czytaj kogoś innego moze to zainteresuje.
W sumie argumenty masz mocne - całkiem młody 23 lata i dobry w FMie. Ja w ogóle jestem za tym by skończyć z tą dziecinadą na stadionach i przenieść cały ten interes do internetu, grając w managery piłkarskie po sieci...
Co do Heko to się szykuje kolejna wieś w polskiej lidze mająca duże aspiracje...
Zoe zgadzam się co do Silvery w tym temacie w ogóle nie ma co dyskutować, Milar przyszedł i co byś nie powiedział ma trzaski swoje ale grac umie, a Mikuła był juz próbowany i jakoś nigdy nikt nie stwierdził że się nada do Pogoni.
A to cytat z v.pl "Szkoda, że piłkarze związani emocjonalnie z regionem muszą szukać pracodawców daleko od Szczecina. Natomiast w Szczecinie zamiast ich zatrudniać próbuje się na siłę uszczęśliwiać kibiców brazylijskimi "gwiazdkami"" - no przecież każdy to odbierze w taki sposób że zaraz będzie lament w komentach
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 23/06/2005 22:33
A mnie ciekawi czy Wisla bedzie chciala zostawic sobie Golosia czy go wypozycza, bo ja bym go przyjal na jeden sezon, w Krakowie bedzie lawe grzal a u nas zapelnilby luki w srodku (kontuzje, klimaty roznie moze byc, a noz zlapie forme i bedzie cisnal ??)
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Zoe zgadzam się co do Silvery w tym temacie w ogóle nie ma co dyskutować, Milar przyszedł i co byś nie powiedział ma trzaski swoje ale grac umie, a Mikuła był juz próbowany i jakoś nigdy nikt nie stwierdził że się nada do Pogoni.
A to cytat z v.pl "Szkoda, że piłkarze związani emocjonalnie z regionem muszą szukać pracodawców daleko od Szczecina. Natomiast w Szczecinie zamiast ich zatrudniać próbuje się na siłę uszczęśliwiać kibiców brazylijskimi "gwiazdkami"" - no przecież każdy to odbierze w taki sposób że zaraz będzie lament w komentach
Milar mnie równiez nie zachwyca oprocz padów w polu karnym nic nie prezentuje. PRzeciez on strzelil w calym sezonie ledwo 6 bramek.
Jedynym trafnym posunieciem jest EDI i temu faktycznie Mikuła moze buty czyscic. Ale jak czytam ze Pogoni sklada porpozycje jakiemus kamerunczykowi z Podbeskidzia ktory strzelil 3 bramki w II lidze, a nikt nie zainteresuje sie MIkułą to mnie trafia.
A tak na marginesie to Mikuła nigdy nie dostał szansy gry w Pogoni
Milar mnie równiez nie zachwyca oprocz padów w polu karnym nic nie prezentuje. PRzeciez on strzelil w calym sezonie ledwo 6 bramek.
Jedynym trafnym posunieciem jest EDI i temu faktycznie Mikuła moze buty czyscic. Ale jak czytam ze Pogoni sklada porpozycje jakiemus kamerunczykowi z Podbeskidzia ktory strzelil 3 bramki w II lidze, a nikt nie zainteresuje sie MIkułą to mnie trafia.
Hm... tu moge się jeb...ć ale na testach chyba był. A sześć bramek przy kontuzjach itd to i tak prawie najlepszy strzelec w Pogoni.
Ale spoko nie ma o co się trzaskać..., a tak z ciekawości to chciał bym sie dowiedzieć czy redaktorzy v.pl mają jakieś mozliwosci kontaktowania się z Dawidem jakis mail albo coś?
Aha a co do tego Kameruńczyka o nieokreslonym wieku to sam wiesz jak to działa ktoś napisał bo mu newsa brakowała pewnie i tyle.
Ostatnio edytowany przez: rico, 23 czerwca 2005, 22:55 [1 raz(y)]
Aha a co do tego Kameruńczyka o nieokreslonym wieku to sam wiesz jak to działa ktoś napisał bo mu newsa brakowała pewnie i tyle.
Ten Kameruńczyk ma 22 lata urodził sie 1.1.1983 fajna data
Ten Kameruńczyk ma 22 lata urodził sie 1.1.1983 fajna data [/cytat]
hym, cos tu podroba smierdzi, chyba raczej ma przekrecony licznik.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ten Kameruńczyk ma 22 lata urodził sie 1.1.1983 fajna data
hym, cos tu podroba smierdzi, chyba raczej ma przekrecony licznik.[/cytat]
Na początek powiem że nieźle się usmiałem hahah.... ten Francois Endene Elokan to niezły ananasek.
ok w 2002 grał Raja Casablanca (Maroko) i nawet doszli do finału afrykańskiej ligi mistrzów a on strzelił tam 5 goli. tak ogólnie urodził się w Meksyku ale ma też obywatelstwo kameruńskie... i tyle z powaznych rzeczy koleś twierdzi że ma 22 lata. hahahahhahahha!!!!!!!!!!!!!!!
To ciekawe musiał z niego być zajeb..y talen bo już wieku 17 lat strzelił 23 bramki w meksykańskiej 1 lidze w CF La Piedad a w wieku 19 był jednym z najlepszych strzelców afrykańskiej ligi mistrzów.
A tak naprawde to on haha urodził się w 1978 roku przynajmniej jak grał jeszcze w meksyku to tak twierdził.
Ps. we wtorek zażartowałem sobie że pewnie ma przebitą date urodzenia, ale teraz poszperałem i koleś mnie rozbroił bo odjoł sobie 5 LAT!!!!! hahahaha. Nie no mam nadziej że to zainteresowanie ze strony Pogoni tak naprawde jest zwykłą ściemą. Ciekaw jestem czy w Podbeskidziu wiedzieli kogo kupują|?
Ps. 2 Zoe nie dziwie ci sie że cie szlag tarfia. hahahah
Ostatnio edytowany przez: rico, 24 czerwca 2005, 01:43 [3 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 24/06/2005 11:48
Jak donosi "Gazeta Wyborcza" Rafał Lasocki nie będzie już pilkarzem poznańskiego Lecha. Za zgodą obu stron jego kontrakt do 2007 r. przestanie obowiązywać już za tydzień. - Mam nadzieję, że bezrobotny nie zostanę. Na razie nie mam jednak żadnych ofert - mówi Lasocki, który był jednym z najlepiej zarabiającym piłkarzem Lecha. Wysokość kontraktu była jedną z najwazniejszych przyczyn jego rozstania z poznańskim klubem.
Jak donosi "Gazeta Wyborcza" Rafał Lasocki nie będzie już pilkarzem poznańskiego Lecha. Za zgodą obu stron jego kontrakt do 2007 r. przestanie obowiązywać już za tydzień. - Mam nadzieję, że bezrobotny nie zostanę. Na razie nie mam jednak żadnych ofert - mówi Lasocki, który był jednym z najlepiej zarabiającym piłkarzem Lecha. Wysokość kontraktu była jedną z najwazniejszych przyczyn jego rozstania z poznańskim klubem.
Teraz albo nigdy taki obrońca za daarmo!!
No jest to jakaś sensowna propozycja dwa lata młodszy os Matlaka i nawet w reprezentacji zagrał, choćby na zmiane za Matlaka... tylko że to pojawia się problem że na lewej stronie może wchodzic o 10 lat młodszy wychowanek Piotr Celeban - a tego bysmy nie chcieli żeby stary lechita blokował młodego wychowanka.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.