Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/06/2012 21:51
Mysiak jeśli nie przedłużył kontraktu to jest zawodnikiem Warty do 30.06.2012 więc jest duża szansa że jeśli działacze są nim rzeczywiście zainteresowani to może wrócić. Z Hrymowiczem też taka sama sytuacja kończy mu się kontrakt pod koniec czerwca pamiętam kiedyś Maciek i Krzysiek tworzyli solidną parę stoperów może znowu by mogli zagrać razem w Pogoni Szczecin Ciekawym zawodnikiem jest też Krzysztof Bąk z Lechii który gra na pozycji stopera. Z Gdańska odchodzi także Luka Vučko który rozegrał w tym sezonie 18 spotkań w Lechii Gdańsk czy Sergejs Kožans następny obrońca Lechii który rozegrał 14 spotkań w tym sezonie , odejść może także Deleu widać Lechia całkowicie chce przebudować skład. Zawodników jest dużo na rynku tylko pytanie jakim rzeczywistym budżetem będzie dysponowała Pogoń bo mówi się o około 20-22 mln zł a jak będzie w praktyce to się okaże.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 2 czerwca 2012, 22:11 [2 raz(y)]
Ja również, o ile z tym drugim to raczej mało prawdopodobne jeżeli plotki o tym, że psuł atmosferę w szatni są prawdziwe o tyle z Mysiakiem nie powinno być żadnych problemów jeżeli Smolny by się na niego zdecydował.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 02/06/2012 23:07
Również dobra opcja lecz Widzew nie ma zawodników, którzy dużo strzelają. Matusiak napadzior a miał 1 bramke w sezonie. Bedę szczery i powiem, że chciałbym w Pogoni W.Łuczaka (Bogdanka), Nwaogu (Arka) oraz Pietrasiaka (Śląsk). A co do 90minut to nie dodano Amira Spahicia (Śląsk) którego także chce Tarasiewicz. Pozdrawiam
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 03/06/2012 05:33
Naprawdę nie mogę się doczekać, czym zaskoczą Nas włodarze Pogoni w tym okienku transferowym. Czy to będzie nazwisko które powali Nas na kolana? Czy może efekt "skautingu" pokroju Mosnikova, który nie wybiegnie na boisko ani jednej minuty. To się okaże i czekam na to z niecierpliwością.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Mosnikov napewno nie jest efektem skautingu bo takiego Pogoń poza Polską napewno nie ma , tylko owocem menadżerów teraz pewnie działacze też będą zasypywani takimi ofertami tym bardziej że Portowcy awansowali do najwyższej klasy rozgrywkowej.
Nie chcemy Gruzinów, ani Alexisów, ani żadnych więcej z zagranicy. Tylu ilu jest teraz obcokrajowców zdecydowanie wystarczy, chcemy mieć przecież Polską, szczecińską Pogoń.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 03/06/2012 20:06
Tym Wojciechem Łuczakiem co zrobił furorę w tej rundzie interesują się Lechia Gdańsk i Lech Poznań. Legia podobno zainteresowana Canim z Polonii Warszawa to może Pogoń spróbowałaby ściągnąć Bruno z czarnych koszul? Mam bardzo mieszane uczucia co do tego piłkarza ale jakąś wartość piłkarską to on sobą reprezentuje. A wy jakie macie zdanie na ten temat
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 3 czerwca 2012, 20:37 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 03/06/2012 20:51
A na co nam potrzebny ten leń ? A z reszta obcokrajowcow mamy chyba 9. Znowu mamy miec 30 w kadrze i 10 na boisku ? Ktos chce Bruno, ktos inny 3 obroncow z Widzewa (oczywiscie obcokrajowcow) . Jeszcze Peskowica bo kocha Pogon i mamy komplet obcokrajowcow w pierwszym skladzie. Tacy pilkarze jak Aka robia dobra robote. Ale obok takich jak On milo ogladac Fraczczaka .
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 3 czerwca 2012, 21:06 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.