Nie wierze w to, że nie ma żadnego warunku w umowie jeśli chodzi o ten mecz. Także myślę, że można być spokojnym. Do tego wydaję się, że Hernani będzie raczej rezerwowym w tym meczu. Korona ma do dyspozycji na ten mecz ledwie dwóch środkowych obrońców + Hernani.
Z tego co można przeczytać to nie kosztował on tyle ile wcześniej pisano. Prawdopodobnie cena stanęła na poziomie 300-500tys zł.
Transfer na +, nowa odsłona strony i akcja reklamowa też na +. W końcu coś się ruszyło. Oby przełożyło się to na lepszą frekwencje
ciekawe, co bedzie jak gostek zlamie noge w tym meczu...
sytuacja niespotykana w zadnym klubie, zeby pozwalac grac kupionemu pilkarzowi... w meczu swojej bylej druzyny...
ta sama sytuacja z Rybusem, juz sprzedany a zagra w obu meczach ze Sportingiem
"Jeśli zespół Macieja Skorży zachowa szanse na awans, Maciek zagra także w rewanżu w Lizbonie i do Rosji pojedzie dopiero 24 lutego. Tego dnia zamyka się okno transferowe w tym kraju"
wiec nie wyglada to na 100%. no ale kto tam wie, co ma uzgodnione...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 16/02/2012 11:37
Pogoń Szczecin wystawia na listę transferową trzech zawodników: defensywnych pomocników - Roberta Mandrysza i Adriana Łuszkiewicza oraz lewego obrońcę Łukasza Matuszczyka.
- To są dobrzy piłkarze, ale mamy w Pogoni liczną kadrę, w której jest spora rywalizacja. Wybraliśmy 24 piłkarzy, którzy pojadą na najbliższe zgrupowanie do Turcji. Robert Mandrysz, Adrian Łuszkiewicz i Łukasz Matuszczyk znaleźli się poza listą – tłumaczy decyzje trener Marcin Sasal.
- Czekamy na propozycje klubów, bo chcemy, żeby ci zawodnicy grali - dodaje szkoleniowiec.
- Jeżeli po piłkarzy nikt się nie zgłosi, będą trenowali w drużynie rezerw podczas naszego zgrupowania.
Dla mnie osobiście szkoda mi Łukasza Matuszczyka no to na lewą obronę zostaje Pietruszka i Noll
Pogoń Szczecin wystawia na listę transferową trzech zawodników: defensywnych pomocników - Roberta Mandrysza i Adriana Łuszkiewicza oraz lewego obrońcę Łukasza Matuszczyka.
- To są dobrzy piłkarze, ale mamy w Pogoni liczną kadrę, w której jest spora rywalizacja. Wybraliśmy 24 piłkarzy, którzy pojadą na najbliższe zgrupowanie do Turcji. Robert Mandrysz, Adrian Łuszkiewicz i Łukasz Matuszczyk znaleźli się poza listą – tłumaczy decyzje trener Marcin Sasal.
- Czekamy na propozycje klubów, bo chcemy, żeby ci zawodnicy grali - dodaje szkoleniowiec.
- Jeżeli po piłkarzy nikt się nie zgłosi, będą trenowali w drużynie rezerw podczas naszego zgrupowania.
Dla mnie osobiście szkoda mi Łukasza Matuszczyka no to na lewą obronę zostaje Pietruszka i Noll
Mandrysz i Łuszkiwicz na liste jak najbardziej ale Matuszczyk? Zła decyzja moim zdaniem.
Nie wiem czy nagle uwierzyli w mozliwości Wójcika czy poprostu Noll bedzie zmiennikiem Pietruchy. W pierwsze nie wierze, a co do drugiego to na lewej obronie to on nic nie gra do tego na stoperze bez szału, a Matuszczyk na lwej obronie potrafi sporo i wrazie czeg ona stoperze tez byl solidny. Jak dla mnie byłby pewniakime do wskoczenia do skladu gdyby Pietruszce przestało iść.. ale widać włodarze mają inny poglad ;p
Mandrysz i Łuszkiwicz na liste jak najbardziej ale Matuszczyk? Zła decyzja moim zdaniem.
Nie wiem czy nagle uwierzyli w mozliwości Wójcika czy poprostu Noll bedzie zmiennikiem Pietruchy. W pierwsze nie wierze, a co do drugiego to na lewej obronie to on nic nie gra do tego na stoperze bez szału, a Matuszczyk na lwej obronie potrafi sporo i wrazie czeg ona stoperze tez byl solidny. Jak dla mnie byłby pewniakime do wskoczenia do skladu gdyby Pietruszce przestało iść.. ale widać włodarze mają inny poglad ;p
Pamiętaj że do obrony doszedł Hernani, po tym komunikacie jest też bardzo prawdopodobne zatrzymanie Williamsa, zatem obrona się wzmocniła. Muszę przyznać, że to kolejny dobry ruch transferowy w tej przerwie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 16/02/2012 12:26
Według mnie lepiej jakby został Matuszczyk a wyleciał ze składu Noll. Co do Mandrysza nie sposób się nie zgodzić, Łuszkiewicza cenię trochę wyżej ale wobec przyjścia Mosnikowa i Golli decyzja jest zrozumiała. O Wójciku na ofi pisali, że wrócił do I drużyny.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 16/02/2012 13:08
Sasal to ma fazy najpierw nie zabiera Wójcika na obóz do Pogorzelicy i zostaje wystawiony na listę transferową w tygodniu jest testowany przez Bytowię Bytów by nagle zmienić zdanie i przywrócić Wójcika do 1 drużyny jak widać kosztem Matuszczyka to ja już wolę żeby pozbył się tego Nolla a Matuszczyka zostawił w Pogoni no ale co my kibice możemy?
Sasal to ma fazy najpierw nie zabiera Wójcika na obóz do Pogorzelicy i zostaje wystawiony na listę transferową w tygodniu jest testowany przez Bytowię Bytów by nagle zmienić zdanie i przywrócić Wójcika do 1 drużyny jak widać kosztem Matuszczyka to ja już wolę żeby pozbył się tego Nolla a Matuszczyka zostawił w Pogoni no ale co my kibice możemy?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.