Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 23/12/2011 19:40
A ja sie boje o spadek formy Kolendowicz po podpisaniu kontraktu poniewaz bylo juz kliku pilkarzy(chocby Petasz)ktorzy podpisali nowy kontrakt i chyba nie musze nikomu przypominac co gral Petasz po podpisaniu kontraktu a to nie jest jedyny przypadek wsrod pilkarzoli.
Co do Golla to moim zdaniem chlopak ma minimalne szanse na gre poniewaz jest za Szalkiem a jest jeszcze Aka do grania no chyba ze wyjebiemy Lawe co byloby najlepszym naszym transferem tej zimy lub przyszlego lata.
Aka nie rywalizuje z Szałkiem o pozycje bo Sasal już powiedział, że preferuje grę z jednym defensywnym bardziej niż Aka-Edi-Ława i cieszy się, że może tam wstawiać młodzieżowca Szałek / Mandrysz. Jak potrafi zagrać Szałek, wszyscy wiemy więc nie skreślałbym tego Golla.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Zgadza się, ale nie zapominaj w jakim systemie grał Kolendowicz dotychczas - "mandryszowym". Do czasu przyjścia Sasala, Kolendowicz nie grał "na biegu", bo nie dostawał odpowiednich piłek (zawsze do nogi). A każdy średnio obeznany w polskiej piłce wie, że największy pożytek z Kolendowicza jest wtedy, kiedy gra się mu szybkie piłki na wolne pole. Nie zanosi się na to, że w tej rundzie nastąpi deficyt takich podań, więc z Roberta powinnien być nadal dobry pożytek.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 11/12 - 24/12/2011 01:08
Wiecie podania moga byc na wolne pole i wtedy wykorzysta szybkosc ale pamietajmy ze po pierwsze szybkosc moze mu spasc jak nie bedzie trenowal(w to watpie o dorzucam taka mozliwosc no ale jednak cs takiego moze sie stac)ja bardziej sie obawiam o cos takiego jak przyjecie pilki wrzutka czy strzal a sami dobrze wiemy jak wczesniej pilkiw rzucal Kolendowicz czyli kibice na trybunach sie bali zeby nei dostac pilka.Ja osobiscie tez chce wiezyc ze to go skloni to jeszcze ciezszej pracy i do objawienia tego sezonu
Co do Golla to szczerze nigdy nie widzialem jak gra ale z tego co kojarze to na defensywnym do u nich Drygas dostawal szanse wiec musial byc lepszy od niego.Wedlug mnie jezli Szalkowi podwinie sie noga to wejdzie Aka a nie Golla a liczyc na to ze i Szalkowi i Akahosi'emu sie podwinie noga to czyste szalenstwo.Jedyna opcja to odpukac dluzsza kontuzja jednego z wymienionych wyzej pilkarzy.Transfer i tak dobry jakbysmy chcieli kogos przed np. Akahosiego.
A ja sie boje o spadek formy Kolendowicz po podpisaniu kontraktu poniewaz bylo juz kliku pilkarzy(chocby Petasz)ktorzy podpisali nowy kontrakt i chyba nie musze nikomu przypominac co gral Petasz po podpisaniu kontraktu a to nie jest jedyny przypadek wsrod pilkarzoli.
Co do Golla to moim zdaniem chlopak ma minimalne szanse na gre poniewaz jest za Szalkiem a jest jeszcze Aka do grania no chyba ze wyjebiemy Lawe co byloby najlepszym naszym transferem tej zimy lub przyszlego lata.
Aka nie rywalizuje z Szałkiem o pozycje bo Sasal już powiedział, że preferuje grę z jednym defensywnym bardziej niż Aka-Edi-Ława i cieszy się, że może tam wstawiać młodzieżowca Szałek / Mandrysz. Jak potrafi zagrać Szałek, wszyscy wiemy więc nie skreślałbym tego Golla.
Co do Golla to szczerze nigdy nie widzialem jak gra ale z tego co kojarze to na defensywnym do u nich Drygas dostawal szanse wiec musial byc lepszy od niego.Wedlug mnie jezli Szalkowi podwinie sie noga to wejdzie Aka a nie Golla a liczyc na to ze i Szalkowi i Akahosi'emu sie podwinie noga to czyste szalenstwo.Jedyna opcja to odpukac dluzsza kontuzja jednego z wymienionych wyzej pilkarzy.Transfer i tak dobry jakbysmy chcieli kogos przed np. Akahosiego.
Ktoś tu chyba zapomniał, że żeby Aka wskoczył do składu to trzeba znależć miejsce w skladzie dla innego młodziezowca... Co w tym momencie jest bardzo watpliwe. Szczegolnie, że Sasal pokazuje, że defensywny pomocnik to ta pozycja gdzie bedzie u nas ustawiany mlodziezowiec co ten transfer dobitnie potwierdza ;p Poza tym, chcialbym przypomnieć to co mówił sasal w kilku wywiadach, czyli, ze aka jest bardzie jszykowany na pozycje rozgrywającego zeby w dalszej perspektywie zastąpić Ediego.. Pozdrawiam
Ktoś tu chyba zapomniał, że żeby Aka wskoczył do składu to trzeba znależć miejsce w skladzie dla innego młodziezowca... Co w tym momencie jest bardzo watpliwe. Szczegolnie, że Sasal pokazuje, że defensywny pomocnik to ta pozycja gdzie bedzie u nas ustawiany mlodziezowiec co ten transfer dobitnie potwierdza ;p Poza tym, chcialbym przypomnieć to co mówił sasal w kilku wywiadach, czyli, ze aka jest bardzie jszykowany na pozycje rozgrywającego zeby w dalszej perspektywie zastąpić Ediego.. Pozdrawiam
Dokładnie ! Środek pola w przyszłości to Aka (rozgrywający za Ediego ) i Szałek/Golla ( defensywny pom.) , dobry ruch zarządu ponieważ te pozycje wymagają długiego zgrania jako tzw. "mózg zespołu".
Wesołych Świąt !
Jeżeli to prawda z Budką to na chuj nam n-ty pomocnik?
Na prawej pomocy gra,bardzo dobry rok zaliczył w Widzewie,jeden z najlepszych grajków u nich,więc nie sądzę by miał do nas akurat przejść,choć z tego co wiem,jeśli zrzekłby się zaległości mieli dać mu możliwość odejścia,chęć na niego ma Podbeskidzie.U nas na prawej jest Frączczak i Wólkiewicz,pewnie przy transferze Budki Wólkiewicz już skreślony byłby.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.